یکشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۴ /
49393
۰۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۵
480 بازدید
۰

دشت ۲ امتیازی فوتبال تبریز از هفته دوم لیگ برتر

هفته دوم لیگ برتر فوتبال کشور برای تیم‌های تبریزی تنها دو امتیاز به همراه داشت و این ۲ امتیاز در شرایطی به دست آمد که می توانست با پیروزی هردو تیم تراکتور و ماشین تبدیل به ۶ امتیاز کامل و شیرین شود.


دشت ۲ امتیازی فوتبال تبریز از هفته دوم لیگ برتر

هفته دوم لیگ برتر فوتبال کشور برای تیم‌های تبریزی تنها دو امتیاز به همراه داشت و این ۲ امتیاز در شرایطی به دست آمد که می توانست با پیروزی هردو تیم تراکتور و ماشین تبدیل به ۶ امتیاز کامل و شیرین شود.

تبریزما – وحید ارضی: تراکتور در قائمشهر علیرغم بازی و نمایش برتر مقابل نساجی نتوانست بیش از دو خطر جدی روی دروازه میزبان ایجاد کند و در کمال ناباوری یک گل بد دریافت کرد و البته از روی خوش شانسی نیز توانست این گل را جبران نماید تا دست خالی از شمال باز نگردد و درست همین شرایط نیز بر سر ماشین سازی آمد و تیم سبزپوش و دونده تبریز در طول نود دقیقه، تیم ده نفره ذوب‌آهن را تحت تاثیر بازی خود قرار داد ولی همانند تراکتور نتوانست حتی یک خطر جدی روی دروازه ذوبی‌ها ایجاد کند و تمام موقعیت‌های خوبی که بدست می‌آمد مبتدیانه و خودخواهانه و از روی کم دقتی و استرس به هدر می‌رفت و گلی هم پیمان بابایی تازه وارد به ثمر رساند روی نبوغ گلزنی وی بود.

عدم حراست از تک گل ماشین سازان در دقایق انتهایی نیز از سوی مدافعین و عدم تمرکز بازهم از روی استرسی بود که کار دست ماشین سازان داد تا یک برد خوب و حیاتی از دست برود. البته خطاهایی که داور بازی بعد از گل ماشین سازی می گرفت نیز باید بررسی شود و صد البته خطایی که روی حدادی‌فر رخ داد درست همانند خطایی بود که قبل از گل ماشین سازان روی اتابک زارعی رخ داده بود که داور بازی به بازیکن تازه وارد ماشین سازان به خاطر صحنه سازی کارت زرد نشان داد ولی در عوض خطایی که اتفاق نیفتاده بود را روی حدادی فر را خطا اعلام کرد که همین توپ طی یک رفت و برگشت تبدیل به گل حریف شد که بازهم حسینی هنگام بلندشدن برای زدن ضربه سر، مدافع ماشین سازی را هل داد که می توانست خطا باشد.به هرحال این بازی هم برای نماینده تبریز یک امتیاز ارمغان داشت و شاگردان بیاتلو برای تیم شدن وقت دارند ولی نباید بدون برنامه وارد زمین شوند و برای هر دقیقه و لحظات بازی برنامه داشته باشند و از موقیعت‌های خود به نحو احسن استفاده نمایند تا در روزهای پایانی لیگ حسرت این روزها را نخورند. ماشین سازی این هفته در صورت برگزاری بازی‌ها مقابل استقلال زخم خورده در تهران قرار خواهد گرفت.

اما تراکتور برای هماهنگی و رسیدن به گل باید بازی¬های تدارکاتی زیادی انجام دهد، نبود بازی تدارکاتی برای تراکتور گران تمام می شود. اگر دقت کرده باشیم اکثر تیم‌ها در این دو هفته تعطیلی بازی های تدارکاتی زیادی داشته‌اند و بطور مثال گل گهر سیرجان در یک بازی پرگل حتی شکست هم خورده بود ولی بازی تدارکاتی تراکتور تنها به بازی درون تیمی و یا با تیم های پایه و امید خلاصه می شود.

از سویی منصوریان بازی های لیگ گذشته تراکتور را حتما باید مرور نماید و در بازی دادن همزمان به اشکان و مسعود در بعضی از بازی‌ها دقت زیادی به خرج دهد، چراکه بازی همزمان این دو بازیکن با تجربه، علاوه بر بازی هردو، بازی سایر بازیکنان را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد، برای نمونه در بازی اول مقابل نفت مسجد سلیمان، نبود شجاعی باعث شده بود بازی ایمانی و دژاگه خیلی به چشم بیاید و حتی سعید مهری نیز نمایش خوبی داشت و در لیگ گذشته نیز زمانی که از میان مسعود و اشکان یکی در زمین حضور داشت تراکتور سرعت و طراوت زیادی در بازی‌ها  داشت ولی همانطور که اشاره شد بازی همزمان این دو بازیکن کل بازی را در طول نود دقیقه تحت تاثیر قرار می‌دهد و البته با توجه به سن زیاد این دو نفر نباید ۹۰ دقیقه در زمین حضور داشته باشند.

منصوریان که شخص اول مدیریت فنی تیم است باید توضیح دهد مبنای حضور فخرالدینی که در این دو فصل اخیر تبدیل به یک بازیکن پراشتباه و کم اثر بوده بر چه اساسی بود و یا تعویض های دقیقه نودی بر اساس چه تاکتیکی بود.بر روی نیمکت بازیکنانی چون قنبری، خرم الحسینی، مهری و غیره حضور داشتند و وقتی بازی گره خورده بود حداقل از قدرت شوتزنی مهری می‌توانست استفاده بهینه شود.به هر حال این بازی هم تمام شد و امید داریم منصوریان با کنار گذاشتن تعارفات و هر گونه رودربایستی دقت بیشتری در چیدمان بازیکنان داشته باشد و خدای ناکرده با تفکرات تعارفی باعث نشود تا وجود مهره‌های ارزشمند و کاپیتانان با تجربه تیم ملی برای تراکتور حکم سم داشته باشند.

تراکتور این هفته میزبان سپاهان است و برای بازی با این تیم وقت دارد تا مشکلات خود را در خط دفاع و حمله ترمیم نماید.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 49393 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58141 بازدید ]
7 سال پيش [ 33366 بازدید ]
8 سال پيش [ 18735 بازدید ]
5 سال پيش [ 18329 بازدید ]
5 سال پيش [ 12084 بازدید ]
7 سال پيش [ 11775 بازدید ]
8 سال پيش [ 10660 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8928 بازدید ]
7 سال پيش [ 7838 بازدید ]
5 سال پيش [ 7416 بازدید ]
3 سال پيش [ 7262 بازدید ]
4 سال پيش [ 6753 بازدید ]
5 سال پيش [ 6077 بازدید ]
6 سال پيش [ 6044 بازدید ]
2 سال پيش [ 5998 بازدید ]
4 سال پيش [ 5808 بازدید ]
4 سال پيش [ 5774 بازدید ]
4 سال پيش [ 5708 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 222 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 507 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 236 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 234 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 248 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 310 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 720 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 71 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 237 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 444 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 224 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 533 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 219 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 315 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 421 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 268 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 828 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 186 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید