چهارشنبه, ۶ اسفند ۱۴۰۴ /
48533
۳۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۳
475 بازدید
۰

افزایش ۵۳ درصدی دریافتی مستمری‌بگیران صندوق در آذربایجان‌شرقی

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان‌شرقی از اجرایی شدن همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران این صندوق خبر داد.


افزایش ۵۳ درصدی دریافتی مستمری‌بگیران صندوق در آذربایجان‌شرقی

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان‌شرقی از اجرایی شدن همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران این صندوق خبر داد.

به گزارش آژانس خبری تبریزما، محمد نظری با اعلام خبر فوق اظهار داشت: به دنبال اجرایی شدن طرح همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران، ۱۹ هزار و ۲۳۲ مستمری‌بگیر استان از این طرح بهره‌مند شده و معوقات محاسبه شده از اول سال ۹۹ تاکنون، همزمان با حقوق آبان‌ماه به حساب اعلامی خانوارها واریز گردید.

 

وی اضافه کرد: با اجرای این طرح، میانگین مبلغ دریافتی مستمری‌بگیران بازنشستگی پیری ۵۰ درصد، مستمری‌بگیران ازکارافتاده کلی ۴۲ درصد و مستمری‌بگیران بازمانده بیمه شده‌های متوفی ۵۷ درصد افزایش یافته است که در مجموع میزان افزایش مستمری‌ها در آذربایجان‌شرقی ۵۳ درصد بوده است.

 

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: به طور میانگین افزایش مستمری هیچ یک از مستمری‌بگیران در این همسان‌سازی کمتر از ۱۵ درصد نبوده است.

 

وی در ادامه سخنانش با اشاره به عضویت ۲۰۹ هزار نفر از بدو تاسیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تاکنون در سطح استان، گفت: از این تعداد در مجموع ۱۹ هزار و ۲۳۲ نفر (۹۱۸۷ بازنشسته، ۵۸۸ ازکارافتاده کلی و ۹۴۵۷  بازمانده بیمه شده متوفی) مستمری‌بگیر صندوق می‌باشند.

 

نظری ادامه داد: در محاسبه مبلغ مستمری همسان شده دوسوم میانگین سطح درآمدی معیار کسر حق بیمه‌ای سال‌های ۹۸ و ۹۹ اعمال و برای بازنشستگان پیش از موعد استان نیز براساس همین میانگین سطوح و سنوات بیمه‌پردازی مستمری‌بگیر اعمال شده است.

 

وی افزود: پس از اجرای طرح همسان‌سازی حقوق مستمری‌بگیران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان، کمترین مبلغ دریافتی ۱۶۷ هزار تومان و بیشترین آن  ۸۳۳ هزار و ۴۰۰ تومان شده است.

 

به گفته مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان، طرح همسان‌سازی مستمری‌های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر برای آن‌دسته از بیمه‌شدگان و بازماندگان که احکام مستمری فوت، بازنشستگی و از کارافتادگی‌شان قبل از سال ۹۹ صادر شده، شامل می‌شود.

 

نظری در خاتمه سخنانش با بیان اینکه کلیه زنان و مردان ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند با مراجعه به کارگزاری‌های معتبر سراسر استان، به عضویت صندوق درآمده و از مزایای بازنشستگی، ازکارافتادگی کلی و فوت استفاده نمایند، تاکید کرد: به منظور افزایش چتر بیمه‌ای در بین اقشار تولیدکننده کشاورزان، روستائیان و عشایر، همه اعضای صندوق از کمک ۷۰ درصدی دولت بهره‌مند می‌شوند.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 48533 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60493 بازدید ]
8 سال پيش [ 35707 بازدید ]
9 سال پيش [ 20961 بازدید ]
6 سال پيش [ 20579 بازدید ]
5 سال پيش [ 14275 بازدید ]
8 سال پيش [ 14000 بازدید ]
9 سال پيش [ 12883 بازدید ]
6 سال پيش [ 11129 بازدید ]
8 سال پيش [ 10039 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9519 بازدید ]
4 سال پيش [ 9282 بازدید ]
4 سال پيش [ 8866 بازدید ]
7 سال پيش [ 8168 بازدید ]
5 سال پيش [ 8152 بازدید ]
4 سال پيش [ 8096 بازدید ]
3 سال پيش [ 8049 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
5 سال پيش [ 7764 بازدید ]
4 سال پيش [ 7385 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1462 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1866 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1893 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1512 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1445 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1845 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1477 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1836 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1293 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1365 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1438 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1266 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1339 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1345 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1183 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1208 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1148 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 611 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 998 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 431 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 555 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 948 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 232 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1404 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 448 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 485 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 230 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 474 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 571 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 416 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 757 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 470 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 430 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 399 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 796 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 200 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید