یکشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۴ /
45626
۰۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۸
322 بازدید
۰

۶۰۰۰ بیمار کرونایی بستری در تهران/رکورد مرگ و میر ۹ بار شکست

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: برای پنجمین روز متوالی، عدد بستری شدگان کرونایی از ۶۰۰۰ نفر پایین تر نیامده و بیش از ۷۰۰ نفر در بخش های مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.



۶۰۰۰ بیمار کرونایی بستری در تهران/رکورد مرگ و میر ۹ بار شکست

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: برای پنجمین روز متوالی، عدد بستری شدگان کرونایی از ۶۰۰۰ نفر پایین تر نیامده و بیش از ۷۰۰ نفر در بخش های مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، ضمن تشریح وضعیت تهران به لحاظ شیوع کرونا اظهار کرد: امروز بالغ بر ۱۰ هزار و ۷۰۰ بیمار به صورت سرپایی با تشخیص کرونا یا شبه کرونا به بخش‌های بهداشتی و درمانی مراجعه کرده اند.

وی افزود: مجموعاً تعداد افرادی که در بیمارستان‌های استان تهران در طول ۲۴ ساعتی که گذشت بستری شدند به بیش از ۸۹۰ نفر رسید.

فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، از بستری شدن ۱۸۸ بیمار مبتلا به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه تهران طی روزی که گذشت خبر داد و گفت: در حال حاضر تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های تابعه استان بالغ بر ۶ هزار و ۱۲۵ بیمار گزارش شده است.

زالی اظهار داشت: متأسفانه برای پنجمین روز متوالی، عدد بستری شدگان کرونایی از ۶ هزار نفر پایین‌تر نیامده است. همچنین از تعداد بیمار کرونایی بستری حدود ۷۰۰ نفر با حال عمومی وخیم در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی ضمن اظهار تأسف از شیوع گسترده کرونا در تهران تاکید کرد: از ابتدای مهر تا به امروز برای ۹ بار رکورد مرگ و میر و رکورد موارد جدید ابتلاء به کرونا در تهران شکسته شد.

زالی ادامه داد: آخرین وضعیت منحنی ابتلاء و بستری موارد جدید و بستری گواه این موضوع است که در پیک سوم کرونا متأسفانه هیچ کاهشی را نداشته و وضعیت آمار سیر فزاینده را می‌پیماید.

وی با اشاره به فعالیت بیمارستان‌های تهران به عنوان مهمترین مراکز ارجاعی کشور گفت: بالغ بر ۴۰ درصد بیماران بدحال کرونایی کشور در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌های تهران بستری هستند و کماکان بالاترین سهم بیماران با حال عمومی وخیم و نیازمند مراقبت ویژه مربوط به بیمارستان‌های تهران است.

زالی با تاکید بر اینکه کادر درمان حداکثر تلاش خود را برای ارائه خدمات باکیفیت به بیماران مبتلا به کرونا به کار بسته اند، یادآور شد: ۱۰۸ بیمارستان تهران خدمات درمان و پذیرش مبتلایان به کووید ۱۹ را انجام می‌دهند و این در حالی است که در آینده احتمال اضافه شدن تخت‌های جدید بیمارستانی وجود دارد.

وی ایجاد خستگی و فرسودگی نیروی انسانی و کادر درمان و بهداشت را نگران کننده دانست و هشدار داد: اگر امواج جدید کرونا از ظرفیت‌های اشباعی بالاتر رود حتماً این موضوع تبدیل به یک چالش جدی خواهد شد.

فرمانده عملیات مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، درباره اعمال محدودیت‌ها با هدف قطع زنجیره بیماری کووید ۱۹ نیز توضیح داد: استفاده از ظرفیت ۵۰ درصدی کارکنان ادارت فقط می‌تواند بخشی از ترددها را کاهش دهد و لازم است محدودیت‌های بیشتری برای پیشگیری از شیوع گسترده‌تر ویروس اعمال شود ضمن این که نتیجه مداخلات روزهای گذشته در هفته‌های پیش رو مشخص خواهد شد.

زالی گفت: در ساعات پیک شلوغی آمارهای میدانی خبر از کاهش ۱۰ تا ۱۳ درصدی ترافیک و تردد، پس از اعمال محدودیت‌ها در سطح شهر دارد.

وی، ضرورت اعمال استفاده از پتانسیل دورکاری و شیفت بندی (۵۰ درصدی) کارکنان بخش‌های دولتی و خصوصی را از سوی مسئولان بخش‌های اجرایی و استانی را مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: بندهای ابلاغی این بخش نامه باید بی کم و کاست اجرا شود.

زالی با اشاره به اینکه شماره ۸۹۵۱۱ به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی سوالات مربوط به کرونا است، ادامه داد: بالغ بر ۱۱۰۰ شکایات از دیروز تا امروز توسط کارکنان بخش‌های مختلف مبنی بر بی توجهی برخی دستگاه‌ها به بخش نامه‌های ابلاغی اعمال محدودیت‌های کاری کارمندان در این سامانه به ثبت رسیده، که باید مراتب از طریق ستاد مقابله با کرونا به استانداری و بازرسی کل کشور برای بررسی اعلام شود.

۵۰۵۸۹۳۴

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 45626 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58146 بازدید ]
7 سال پيش [ 33372 بازدید ]
8 سال پيش [ 18736 بازدید ]
5 سال پيش [ 18333 بازدید ]
5 سال پيش [ 12085 بازدید ]
7 سال پيش [ 11776 بازدید ]
8 سال پيش [ 10662 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8934 بازدید ]
7 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7421 بازدید ]
3 سال پيش [ 7264 بازدید ]
4 سال پيش [ 6756 بازدید ]
5 سال پيش [ 6081 بازدید ]
6 سال پيش [ 6051 بازدید ]
2 سال پيش [ 5998 بازدید ]
4 سال پيش [ 5814 بازدید ]
4 سال پيش [ 5778 بازدید ]
4 سال پيش [ 5709 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 333 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 217 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1098 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 745 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 261 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 208 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 413 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 49 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 283 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 373 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 286 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 262 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 905 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 275 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 297 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 369 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 253 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید