سه شنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۴ /
44071
۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۸
450 بازدید
۰

دادگستری آذربایجان‌شرقی توزیع واکسن آنفلوانزا را رصد می‌کند

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی گفت: این مجموعه نحوه توزیع واکسن آنفلوانزا در سطح استان را به دقت و حساسیت ویژه ای رصد و کنترل می‌کند.


دادگستری آذربایجان‌شرقی توزیع واکسن آنفلوانزا را رصد می‌کند

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان‌شرقی گفت: این مجموعه نحوه توزیع واکسن آنفلوانزا در سطح استان را به دقت و حساسیت ویژه ای رصد و کنترل می‌کند.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایسنا، احمد موقری در جلسه پایش برنامه های واکسیناسیون پیشگیرانه بر علیه بیماری آنفلوانزا با حضور نمایندگان ادارات و نهادهای مربوطه با بیان اینکه تزریق واکسن آنفلوانزا به ترتیب اولویت گروه های هدف در برنامه کاری شبکه بهداشت و درمان آذربایجان شرقی انجام می شود، افزود: دادگستری کل استان بر تمامی مراحل توزیع و تزریق این واکسن نظارت کامل می کند.

 

وی اظهار داشت: به منظور پیشگیری و برخورد با افرادی که در اندیشه سوء استفاده از وضعیت پیش آمده بوده و از هم اکنون برای ایجاد بازار سیاه و توزیع واکسن تقلبی یا قاچاق آن به خارج از کشور برنامه ریزی می کنند، دادگستری آذربایجان شرقی تمهیداتی اندیشیده است.

 

موقری ادامه داد: امسال با توجه به وجود بیماری کرونا و همچنین در معرض آسیب قرار داشتن افرادی که در رده های سنی بالای ۶۵ سال و پایین تر از پنج سال می باشند و نیز افرادی که دارای بیماری های زمینه ای شامل گروه های پرخطر هستند، تزریق واکسن آنفلوانزا لازم و ضروری است.

 

وی با بیان این نکته که تزریق این واکسن هیچ تأثیری در بهبود یا پیشگیری از سرایت ویروس کرونا ندارد، یادآور شد: مردم اطمینان داشته باشند ساز و کار لازم برای شناسایی و اختصاص واکسن به تمامی گروه های مورد نیاز و هدف و نظارت کامل بر آن پیش بینی شده است.

 

موقری اضافه کرد: باید توجه دشت که واکسن آنفلوانزا به همان اندازه که برای افراد یاد شده ضروری است به همان میزان برای افرادی که از سلامت جسمی برخوردارند غیرضرور و حتی در مواردی با توجه به عوارض این دارو می تواند مضر نیز باشد.

 

وی با تأکید بر اهمیت برنامه ریزی برای واکسینه کردن افراد اولویت دار نسبت به بیماری های فصلی، تاکید کرد: به سبب احتمال وجود برخی داروهای تقلبی، دستگاه های مسوول مکلف به نظارت بر نحوه پخش، قیمت و کنترل داروهای موجود در بازار هستند.

 

موقری گفت: با رعایت بهداشت فردی و استفاده از طب سنتی اسلامی می توان به سادگی از سرایت و آلودگی به ویروس آنفلوانزا جلوگیری و از شیوع بیماری کرونا نیز پیشگیری کرد.

 

این مقام مسئول ضمن هشدار به سو استفاده کنندگان از وضعیت موجود برای احتکار و ایجاد بازار سیاه دارو، تاکید کرد: دستگاه قضایی آذربایجان شرقی با ایجاد کنندگان بازار سیاه، احتکار کنندگان واکسن و همچنین واردکنندگان و فروشندگان واکسن های تقلبی برخورد جدی و قانونی خواهد کرد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 44071 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59922 بازدید ]
8 سال پيش [ 35134 بازدید ]
8 سال پيش [ 20451 بازدید ]
6 سال پيش [ 20030 بازدید ]
5 سال پيش [ 13726 بازدید ]
8 سال پيش [ 13467 بازدید ]
8 سال پيش [ 12353 بازدید ]
6 سال پيش [ 10597 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9480 بازدید ]
6 سال پيش [ 9041 بازدید ]
4 سال پيش [ 8814 بازدید ]
4 سال پيش [ 8341 بازدید ]
5 سال پيش [ 7675 بازدید ]
7 سال پيش [ 7659 بازدید ]
3 سال پيش [ 7530 بازدید ]
4 سال پيش [ 7398 بازدید ]
4 سال پيش [ 7309 بازدید ]
5 سال پيش [ 7279 بازدید ]
3 سال پيش [ 6519 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 735 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 904 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 943 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 771 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 767 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 950 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 755 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 738 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 943 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 649 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 675 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 721 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 612 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 667 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 686 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 605 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 593 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 602 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 597 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 317 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 720 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 744 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1296 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 901 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 417 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 639 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 127 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 436 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1133 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 666 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1906 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 539 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 485 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 930 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 614 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 382 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 342 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 837 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 614 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 784 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید