دوشنبه, ۲۴ آذر ۱۴۰۴ /
28343
۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۹
928 بازدید
۰

صحنه آرایی یا چهره سازی ؟ شهرتی فر چگونه به آنتن تلویزیون رسید؟

صدا وسیما ، قرار بود رسانه ای برای همه ملت ایران باشد، برای تمامی سلیقه ها و جریان های اجستماعی و سیاسی. اما اقلا از رفتار و عملکرد شبکه استانی این چنین بر نمی آید. البته تا اینجای کار مساله ای نیست و اشکالی هم ندارد. شبکه استانی نشان داده است بیشتر به یک طیف […]



صدا وسیما ، قرار بود رسانه ای برای همه ملت ایران باشد، برای تمامی سلیقه ها و جریان های اجستماعی و سیاسی. اما اقلا از رفتار و عملکرد شبکه استانی این چنین بر نمی آید. البته تا اینجای کار مساله ای نیست و اشکالی هم ندارد. شبکه استانی نشان داده است بیشتر به یک طیف سیاسی تعلق خاطر دارد و البته بنایی بر این ندارد که آنتن را در اختیار رقیب واقعی آنها قرار دهد .باید گفت این رسانه تلاش می کند با چهره سازی از میان افراد بی خاصیت،افکار عمومی را اصطلاحا مهندسی نماید. این رفتارها را میتوان پروژه صحنه آرایی انتخابات سال بعد دانست.
ظاهراً داستان این است که تلویزیون استانی به صورت هوشمندانه ای تلاش می کند بجای آنتن دادن به اصلاح طلبان اصیلی چون مصطفی مولوی، اروجعلی محمدی و یا دکتر عابدی، یک عده از اصولگرایان منتقد را به جای اصلاح طلبان تبدیل به برند نماید.

برای نمونه ببینید چگونه برای مناظره با یک اصولگرای معروف و تند ، فردی با سابقه امنیتی، بنام رحیم شهرتی فر را انتخاب می کنند. فردی که بغیر از چند مسئولیت انتصابی( با شرح مفصل آن) هیچ سابقه فعالیت سیاسی ندارد را انتخاب می کنند. آنها عامدانه این فرد را در برابر آن اصولگرای مشهور تعریف می کنند تا این انگاره را به افکار عمومی و البته فعالین اصلاح طلب جا بیندازند که شهرتی فر یک برند اصلاح طلبی تبریز است . علی القاعده در انتخابات آتی مجلس نیز هماوردی او با بزرگان اصولگرایی را به عنوان سندی بر جایگاه او ارائه خواهند نمود. این در حالی است که ابدا این گونه نیست. چرا که وی حتی در دوران مسئولیت خود در استانداری هیچ تاکید جدی ای بر مطالبات اصلاح طلبانه نداشته است.کسی در ۶ سال مسئولیت ضعیف او کسی حتی یک کلمه در مورد رفع حضر از او نشنید. انتصاب های او اغلب بر خلاف مطالبات جامعه اصلاح طلبی استان بوده و البته ناگفته نماند مئسولیت او با سوتی های بزرگی چون برگزاری انتخابات مجلس دهم که به خاطر تخلفات صورت گرفته نتیجه آن ابطال گردید همراه بود و دست آخر اینکه خبرنگاران شاهد بودند که او چگونه در جلسات رسمی استانداری به نام لزوم اعتدال ، بر مواضع محافظه کارانه خود تاکید و اصرار می نمود.
البته اینکه چنین سناریویی وجود داشته باشد یا نه، تنها از قراین موجود استنباط میشود و این احتمال هم وجود دارد که شهرتی فر به واسط ارتباطات شخصی خود با مسئولین صدا و سیما و جریان حامی آنها یعنی اصولگرایان ، توانسته باشد در میان این همه شخصیت های سیاسی اصلاح طلب که ۲۰ سال تمام است به تلویزیون راه نیافته اند ، به آنتن این رسانه دسترسی پیدا نموده باشد.
بهر حال این مساله قابل تامل و بسیار حائز اهمیت است که جریان سیاسی اصلاح طلب، مانند سال ۹۴ ، فریب برخی جریان سازی ها و چهره سازی ها را نخورد که امروز در شورا با مسعودی ریحان و در مجلس شورای اسلامی با زهرا ساعی مواجه شده است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 28343 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59904 بازدید ]
8 سال پيش [ 35112 بازدید ]
8 سال پيش [ 20438 بازدید ]
6 سال پيش [ 20024 بازدید ]
5 سال پيش [ 13709 بازدید ]
8 سال پيش [ 13456 بازدید ]
8 سال پيش [ 12347 بازدید ]
6 سال پيش [ 10579 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9462 بازدید ]
6 سال پيش [ 9035 بازدید ]
4 سال پيش [ 8799 بازدید ]
4 سال پيش [ 8330 بازدید ]
5 سال پيش [ 7666 بازدید ]
7 سال پيش [ 7649 بازدید ]
3 سال پيش [ 7514 بازدید ]
4 سال پيش [ 7376 بازدید ]
4 سال پيش [ 7290 بازدید ]
5 سال پيش [ 7274 بازدید ]
3 سال پيش [ 6495 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 725 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 888 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 928 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 759 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 745 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 925 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 748 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 718 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 915 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 628 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 658 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 706 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 597 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 656 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 669 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 593 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 585 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 588 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 586 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 308 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1301 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1259 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 601 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 638 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1926 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 595 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1027 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1136 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 751 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1612 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1204 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1148 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 511 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 613 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1051 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 2968 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1379 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 608 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1825 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید