یکشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۴ /
13285
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۳
369 بازدید
۰

کاروان تبریز ۲۰۱۸ گامی موثر در اشاعه فرهنگ آذربایجان است

تبریز ما: معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به عملکرد مطلوب اعزام کاروان تبریز ۲۰۱۸ به شهرهای مختلف کشور، گفت: اعزام این کاروان گامی مثبت و موثر در اشاعه و تبلیغ فرهنگ و تاریخ آذربایجان است. به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، رحیم شهرتی فر در مراسم استقبال از کاروان […]




کاروان تبریز ۲۰۱۸ گامی موثر در اشاعه فرهنگ آذربایجان است

تبریز ما: معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به عملکرد مطلوب اعزام کاروان تبریز ۲۰۱۸ به شهرهای مختلف کشور، گفت: اعزام این کاروان گامی مثبت و موثر در اشاعه و تبلیغ فرهنگ و تاریخ آذربایجان است.

به گزارش تبریز ما به نقل از ایرنا، رحیم شهرتی فر در مراسم استقبال از کاروان گردشگری سفیران تبریز ۲۰۱۸، با بیان اینکه موقعیت کنونی تبریز، موجب تحول در حوزه گردشگری خواهد بود، اظهار داشت: سال ۲۰۱۸ برای تبریز آغازی در صنعت گردشگری است که به واسطه آن ظرفیت های تاریخی، فرهنگی و هنری آذربایجان به جهانیان عرضه می شود.
وی افزود: کاروان تبریز ۲۰۱۸ که با هدف معرفی ظرفیت های گردشگری و همچنین عرضه سوغات و صنایع دستی هنرمندان آذربایجان به همت میراث فرهنگی و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و شهرداری تبریز تشکیل شد، ایده ای ناب در راستای اشاعه فرهنگی و تاریخ اصیل تبریز و آذربایجان در سراسر کشور بود.
شهرتی فر با قدردانی از تلاش های اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، خانه صنعت، معدن و تجارت استان و همچنین فعالان هنری و صنعتی کاروان تبریز ۲۰۱۸، خواستار اجرای برنامه های متنوع دیگر از این دست در طول سال برای معرفی ظرفیت های گردشگری تبریز و آذربایجان شد.
به گزارش ایرنا، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی نیز در این مراسم ، گفت: کاروان تبریز ۲۰۱۸ یکی از شاخص ترین ایده ها و اقدامات اداره کل میراث فرهنگی استان در حوزه تبلیغات و معرفی رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ با شعار حمایت از کالای ایرانی بود که برای اولین بار به طور تخصصی به معرفی ظرفیت های گردشگری و آیین های سنتی و اصیل آذربایجان پرداخت.
مرتضی آبدار افزود: این کاروان متشکل از ۷۰ عضو فعال در زمینه های صنایع دستی، صنعتی و هنرهای آیینی آذربایجان بود که با سفر به ۱۵ مرکز استان و شهرستان در سطح کشور و برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری مختلف به معرفی و اشاعه فرهنگ و هنر بی بدیل آذربایجان پرداختند.
وی با اشاره به برگزاری سیرک بین المللی برزیل – ایران برای نخستین بار در کشور با مشارکت اداره کل میراث فرهنگی استان و شهرداری کلانشهر تبریز در راستای اهداف رویداد بین المللی ۲۰۱۸، برگزاری سایر رویدادهای بین المللی را در تبریز از مهم ترین اهداف اداره کل دانست.
به گزارش ایرنا، کاروان سفیران گردشگری تبریز ۲۰۱۸ پس از ۲۳ روز ایرانگردی وارد تبریز شد.
کلان شهر ۱.۸ میلیون نفری تبریز به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام در سال ۲۰۱۸ میلادی انتخاب شده است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13285 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58144 بازدید ]
7 سال پيش [ 33369 بازدید ]
8 سال پيش [ 18736 بازدید ]
5 سال پيش [ 18332 بازدید ]
5 سال پيش [ 12084 بازدید ]
7 سال پيش [ 11776 بازدید ]
8 سال پيش [ 10662 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8934 بازدید ]
7 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7419 بازدید ]
3 سال پيش [ 7264 بازدید ]
4 سال پيش [ 6755 بازدید ]
5 سال پيش [ 6080 بازدید ]
6 سال پيش [ 6049 بازدید ]
2 سال پيش [ 5998 بازدید ]
4 سال پيش [ 5814 بازدید ]
4 سال پيش [ 5778 بازدید ]
4 سال پيش [ 5709 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز چند لحظه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 16 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 28 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 38 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 51 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 3 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 478 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1251 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 339 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 333 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 367 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 654 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 306 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 85 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 701 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 118 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 114 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 289 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 465 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید