یکشنبه, ۴ خرداد ۱۴۰۴ /
10537
۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۵
287 بازدید
۰

صرفه‌جویی، مهم‌ترین محور برنامه‌های روابط‌عمومی بوده‌است

تبریز ما: مدیرکل سابق روابط‌عمومی و بین‌الملل، با بیان این‌که کارِ تمام‌وقت، اقتضای حوزه روابط‌عمومی است از مجموعه همکاران و عوامل اداره‌کل روابط‌عمومی و بین‌الملل شهرداری تبریز، تقدیر کرد. به گزارش تبریز ما، میراعتماد عمادی در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل روابط عمومی و بین الملل شهرداری تبریز افزود: همکاران عزیز بنده، در مدت نزدیک […]




صرفه‌جویی، مهم‌ترین محور برنامه‌های روابط‌عمومی بوده‌است

تبریز ما: مدیرکل سابق روابط‌عمومی و بین‌الملل، با بیان این‌که کارِ تمام‌وقت، اقتضای حوزه روابط‌عمومی است از مجموعه همکاران و عوامل اداره‌کل روابط‌عمومی و بین‌الملل شهرداری تبریز، تقدیر کرد.

به گزارش تبریز ما، میراعتماد عمادی در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل روابط عمومی و بین الملل شهرداری تبریز افزود: همکاران عزیز بنده، در مدت نزدیک به دو دهه حضور در روابط‌عمومی، به صورت شبانه‌روزی در خدمت دو محور مهم «اطلاع‌یابی و اطلاع‌رسانی» بوده‌اند و در سایه این تلاش‌ها، اتفاقات و تحولات مهمی در این بخش رقم خورده‌است.

وی با بیان این‌که صرفه‌جویی، مهم‌ترین محور برنامه‌های روابط‌عمومی بوده‌است، تصریح کرد: در مدت مسئولیت در حوزه روابط‌عمومی، سعی کردیم از اقدامات قراردادی و پیمانکاری، پرهیز کرده و با تلاش عوامل، مدیریت هزینه را در مجموعه، نهادینه کنیم؛ از این رو لازم می‌دانم از کوشش‌های تک‌تک همکارانم صمیمانه تشکر کنم.

مدیرکل سابق روابط‌عمومی و بین‌الملل یادآور شد: در سال‌های اخیر، بارها کناره‌گیری از این مجموعه را اعلام کردم و خرسندم که امروز این تقاضا محقق شده و از این رو از شهردار محترم، صمیمانه سپاسگزارم که با این تغییر، موافقت کردند.

عمادی، با اشاره به ظرفیت‌های رسانه‌ای شهرداری تبریز، اظهار داشت: برنامه تلویزیونی «تبریزیم» و برنامه رادیویی «استودیوشهر» از مهم‌ترین این ظرفیت‌هاست که از نظر مخاطب‌پذیری، محتوا و هزینه‌کرد، در بین شهرداری‌های کشور، کم‌نظیر است.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت حدود ۳۰۰ رسانه رسمی در استان آذربایجان‌شرقی، از دیگر مزیت‌های  روابط‌عمومی است که نقش موثر در پشتیبانی برنامه‌های اطلاع‌رسانی مدیریت شهری داشته است.

مدیرکل سابق روابط‌عمومی و بین‌الملل شهرداری تبریز، از جامعه خبری و اصحاب رسانه استان قدردانی کرد و در عین حال گفت: در هر قشری ممکن است افرادی در پی سوء‌استفاده  از شرایط باشند؛ خدا را شاکرم که در این سال‌ها، در مقابل این طیف معدود ایستاده و اجازه باج‌گیری رسانه‌ای به کسی ندادیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک انتصاب سعید حاجی زاده، مدیرکل جدید روابط‌عمومی و بین‌الملل، خاطرنشان کرد: برادر گرانقدرم جناب حاجی‌زاده، رفیق سال‌های متمادی است که با پشتوانه سال‌ها فعالیت رسانه‌ای و فرهنگی، وارد این حوزه شده‌است.

عمادی اضافه کرد: برنامه‌ها و اندیشه‌های ایشان در کنار تلاش مجموعه، چشم‌انداز درخشانی برای آینده این حوزه ترسیم می کند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10537 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58144 بازدید ]
7 سال پيش [ 33368 بازدید ]
8 سال پيش [ 18735 بازدید ]
5 سال پيش [ 18330 بازدید ]
5 سال پيش [ 12084 بازدید ]
7 سال پيش [ 11775 بازدید ]
8 سال پيش [ 10661 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8930 بازدید ]
7 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7419 بازدید ]
3 سال پيش [ 7263 بازدید ]
4 سال پيش [ 6754 بازدید ]
5 سال پيش [ 6079 بازدید ]
6 سال پيش [ 6045 بازدید ]
2 سال پيش [ 5998 بازدید ]
4 سال پيش [ 5812 بازدید ]
4 سال پيش [ 5774 بازدید ]
4 سال پيش [ 5709 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 383 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 320 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 4 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 34 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 248 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 342 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 223 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 286 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 470 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 43 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 427 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 295 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 259 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 319 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید