سه شنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۴ /
10207
۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۷:۵۱
649 بازدید
۰

کلان‌شهرها باید سهم مشخص در بودجه سالانه کشور داشته باشند

تبریز ما: شهردار تبریز با اشاره به بار سنگینی که در بخش‌های مختلف خدمت‌رسانی بر دوش کلان‌شهرها گذاشته شده است، اظهار داشت: به تناسب این وظایف و انتظارات، کلان‌شهرها باید سهم مشخص در بودجه سالانه کشور داشته باشند. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر، در نود و چهارمین نشست شهرداران کلانشهرهای کشور، با بیان […]



تبریز ما: شهردار تبریز با اشاره به بار سنگینی که در بخش‌های مختلف خدمت‌رسانی بر دوش کلان‌شهرها گذاشته شده است، اظهار داشت: به تناسب این وظایف و انتظارات، کلان‌شهرها باید سهم مشخص در بودجه سالانه کشور داشته باشند.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر، در نود و چهارمین نشست شهرداران کلانشهرهای کشور، با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: انتظارات و توقعات از مدیریت‌شهری، روز‌به‌روز در حال افزایش است؛ این در حالی است که درآمدهای قانونی شهرداری‌ها اغلب نادیده گرفته می‌شود و از سوی دیگر، هزینه‌های عمرانی و خدماتی نیز نسبت به سال‌های نه‌چندان‌دور، رشد چشمگیر داشته‌است.

شهردار تبریز با اشاره به برخی ناهماهنگی‌ها‌ در نحوه اداره کلان‌شهرها متذکر شد: شهرداری‌ها به مرحله‌ای از تاثیرگذاری رسیده‌اند که باید برنامه‌های اجرایی شهر را به صورت یکپارچه و هماهنگ پیش ببرند.
وی اضافه کرد: قانون مدیریت واحد شهری ضرورتی است می‌تواند با واگذاری برخی شبکه‌های خدماتی و اجرایی به شهرداری‌ها، از اتلاف هزینه و زمان در مدیریت شهر بکاهد.
شهیت‌باهر با بیان این‌که مهم‌ترین معضل امروز کلان‌شهرها، بحث آلودگی هوا است، اضافه کرد: سهم دولت در حوزه حمل‌ونقل عمومی، به کندی تزیق می‌شود و لازم است تا این سهم کم، در بودجه سالانه جبران شود.

شهردار تبریز تصریح کرد: با توجه به موانعی که در تقویت و تجهیز ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی، گریبان‌گیر شهرداری‌ها شده، لازم است تا ردیف مشخصی در بودجه سالانه برای شهرداری‌ها اختصاص داده شود. 

شهین‌باهر با تاکید بر این‌که لایحه درآمد پایدار در مجلس بایستی ضمانت اجرایی داشته باشد، افزود: ظرفیت‌ها و فرصت‌های قانونی متعددی در خدمتگزاری شهرداری‌ها نهفته که باید احیا و تقویت شود؛ از مجلس محترم انتظار می‌رود لایحه درآمدهای پایدار را با لحاظ ضمانت اجرایی و پشتوانه‌های قانونی، تدوین و تصویب کند.

وی در ادامه با اشاره به زمین‌لرزه‌های یک ماه اخیر گفت: زندگی یک سوم جمعیت کشور در بافت‌های بدمسکن، ایجاب می‌کند که یک ستاد مصمم و عملیاتی، متشکل از تمام بخش‌های اجرایی و نظارتی، برنامه‌های تحکیم و نوسازی بافت شهری را با اولویت‌  حاشیه‌نشینان، پیگیری کنند.

شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود، با تاکید بر همکاری شهرداری‌ کلان‌شهرها، افزود: علی‌رغم تمام مشکلات اجرایی و تنگناهای مالی، همگرایی و اشتراک کلان‌شهرها نقطه امیدبخشی است که می‌تواند مشکلات و نارسایی‌ها را احصا کرده و راهکارهای عملی موثر ارائه دهد.

کلان‌شهرها باید سهم مشخص در بودجه سالانه کشور داشته باشند

شهرداران کلان‌شهرهای کشور در نود و چهارمین نشست دوره‌ای خود، موضوعات و مشکلات حوزه مدیریت شهری را بررسی می‌کنند.

نقش شهرداری در حوزه مدیریت بحران، امداد و نجات، بررسی سهم مدیریت شهری از  برنامه‌وبودجه سال ۹۷، موضوعات زیست‌محیطی و به ویژه معضل آلودگی هوا و حمل‌ونقل عمومی و درآمدهای پایدار، از موضوعات مطرح در نشست نود و چهارم شهرداران کلانشهرها خواهد بود.

مهندس شهین‌باهر، شهردار تبریز در نود و چهارمین نشست شهرداران کلانشهرهای کشور حضور یافته‌است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10207 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58167 بازدید ]
7 سال پيش [ 33401 بازدید ]
8 سال پيش [ 18762 بازدید ]
5 سال پيش [ 18347 بازدید ]
5 سال پيش [ 12110 بازدید ]
7 سال پيش [ 11802 بازدید ]
8 سال پيش [ 10679 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8953 بازدید ]
7 سال پيش [ 7855 بازدید ]
5 سال پيش [ 7440 بازدید ]
3 سال پيش [ 7285 بازدید ]
4 سال پيش [ 6775 بازدید ]
5 سال پيش [ 6092 بازدید ]
6 سال پيش [ 6070 بازدید ]
2 سال پيش [ 6018 بازدید ]
4 سال پيش [ 5829 بازدید ]
4 سال پيش [ 5795 بازدید ]
4 سال پيش [ 5728 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 309 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 248 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 299 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 246 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 47 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 549 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1250 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 479 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 300 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 231 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 342 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید