جمعه, ۱۱ مهر ۱۴۰۴ /
78635
۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
167 بازدید
۰

کالایی که نباید در بخش انبار‌های عادی وارد شود، وارد شده

عضو هیات اعزامی رئیس مجلس به استان هرمزگان برای بررسی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی می‌گوید تحت تاثیر این اتفاق، استیضاح وزیر راه و شهرسازی کلید خورد.



کالایی که نباید در بخش انبار‌های عادی وارد شود، وارد شده
کالایی که نباید در بخش انبار‌های عادی وارد شود، وارد شده

عضو هیات اعزامی رئیس مجلس به استان هرمزگان برای بررسی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی می‌گوید تحت تاثیر این اتفاق، استیضاح وزیر راه و شهرسازی کلید خورد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سید مرتضی محمودی رئیس کمیته امنیت داخلی و انتظامی مجلس شورای اسلامی و عضو هیات اعزامی رئیس مجلس به استان هرمزگان برای بررسی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی درباره این حادثه گفت: احتمال خرابکاری و تعمدی بودن حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس بسیار کم است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس اظهار کرد: سهل‌انگاری، قصور، تخلف و دور زدن قانون، رعایت نشدن مقررات ایمنی و کوتاهی در امور حمل‌ونقل و بارگیری و ترخیص کالا و در راس آن دروغ‌اظهاری و تخلف صاحب این کالا و بار که یک شرکت خصوصی است از عواملی بوده که اتفاقی با چنین شدت رقم خورده است.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در مجلس با بیان اینکه وزارت راه شهرسازی و سازمان امور بنادر و کشتیرانی باید در این موضوع پاسخگو باشند، تصریح کرد: در خصوص گمرک این سوال وجود دارد چرا این حجم از کانتینرها و کالاها باید دپو باشند و چرا ترخیص کالاها این مقدار زمان می‌برد.

محمودی تاکید کرد: بندر شهید رجایی هم در حوزه ایمنی و هم پدافندغیرعامل دارای ضعف جدی است و به تذکرات دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی و پدافندی توجه نداشته‌اند.

رئیس کمیته امنیت داخلی و انتظامی مجلس اظهار کرد: تخلف از قانون به‌واسطه زد و بندهای پشت پرده، وجود رانت، کالایی که نباید در آنجا دپو شود دپو شده، کالایی که نباید در بخش انبارهای عادی وارد شود وارد شده در‌حالی‌که باید در بخش کالاهای خطرناک دپو می‌شده که نشان می‌دهد در پشت صحنه زد و بندها، دور زدن قانون و فسادی که در این حوزه وجود داشته باعث شده این تخلف بزرگ هم از طرف صاحب کالا و هم از طرف متصدیان اجرایی این بندر صورت بگیرد که دامنه این کار به گمرکات برمی‌گردد.

عضو هیات اعزامی رئیس مجلس به استان هرمزگان برای بررسی حادثه انفجار در بندر شهید رجایی گفت: حجم خسارات بالاست، اما قابل بیان نیست چون نزدیک به دو هزار کانتینر حاوی کالاهای مختلف خسارت دیده همچنین خودروهای مردم بیرون از محوطه، ساختمان‌های اداری و شبکه‌های الکترونیکی و اداری آنجا خسارت دیده و بالاترین خسارتی که جبران‌پذیر نیست جان عزیزانی است که از دست دادیم.

محمودی بیان کرد: تعداد کشته‌شدگان حادثه رو به افزایش است چون تعداد زیادی مفقود داریم.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس اظهار کرد: تحت تاثیر این اتفاق، امروز استیضاح وزیر راه و شهرسازی کلید خورد و نزدیک به ۴۵ امضا جمع شد البته استیضاح ربط مستقیم به این حادثه ندارد و به نظرم فردا تعداد امضاها افزایش می‌یابد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 78635 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59120 بازدید ]
8 سال پيش [ 34264 بازدید ]
8 سال پيش [ 19612 بازدید ]
6 سال پيش [ 19207 بازدید ]
5 سال پيش [ 12933 بازدید ]
8 سال پيش [ 12703 بازدید ]
8 سال پيش [ 11487 بازدید ]
6 سال پيش [ 9794 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8677 بازدید ]
6 سال پيش [ 8291 بازدید ]
4 سال پيش [ 8023 بازدید ]
4 سال پيش [ 7551 بازدید ]
5 سال پيش [ 6897 بازدید ]
7 سال پيش [ 6889 بازدید ]
3 سال پيش [ 6777 بازدید ]
4 سال پيش [ 6572 بازدید ]
5 سال پيش [ 6572 بازدید ]
4 سال پيش [ 6564 بازدید ]
3 سال پيش [ 5239 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 830 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 172 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 10 ماه پيش [ 154 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 203 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 10 ماه پيش [ 139 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 198 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 203 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 68 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 270 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 88 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 91 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 204 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 195 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 31 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید