به گزارش تبریز ما، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز در جلسه شهرستانی ستاد بازآفرینی شهری با تاکید بر مشهود بودن پدیده های خانمان سوز اعتیاد، جرم، بی عدالتی و دیگر آسیب های اجتماعی در مناطق حاشیه نشین شهر یادآور شد: شهرداری تبریز در طی سال های گذشته به این مسائل بی تفاوت نبوده و بالای ۶۰ درصد زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی شهر در این مناطق در راستای کاهش این معضلات انجام گرفته است.
حمیدی با بیان اینکه بیشتر فعالیت های فرهنگی شهرداری در دل مناطق و محلات است و کار ویترینی نیستند، افزود: هدف از انجام این فعالیت ها در راستای ارتقای فرهنگ عمومی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارتقای رضایتمندی شهروندان است.
وی تصریح کرد: فعالیت های مستمر نمایشگاهی، کلاس ها و کارگاه های آموزشی شهرداری در ۲۹ کتابخانه، ۵۵ قرائت خانه، ۱۲۰ هزار جلد کتاب با موضوعات عمومی و آموزشی با ۹۷ هزار عضو در ۲۹ کتابخانه، ۲۱ فرهنگسرا که در آن موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی، گردشگری، تفریحی و آموزشی گویا این هدف است.
معاون اجتماعی در ادامه افزود: ۱۷ خانه سلامت شهرداری واقع در کل شهر تبریز و اکثر در مناطق پرتراکم و کم برخوردار با ارائه برنامه های مختلف و تاثیر گذار در حوزه های مشاوره خانواده، تحکیم بنیان خانواده، پیشگیری از اعتیاد، طلاق، شیوه های فرزندپروری، تغذیه سالم و بسیاری از مسائل بهداشتی و روانی فعالیت دارند.
حمیدی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره تابستانی که قسمت عمده ی آن در مناطق کم برخوردار برگزار شد اظهار داشت: در مجموع ۱۶۰ جشن در جشنواره تابستانی در این مناطق در قالب اتوبوس سلامت و اتوبوس شادی اجرا شد که با استقبال گرم شهروندان نسبت به دیگر مناطق همراه بود.