جمعه, ۹ خرداد ۱۴۰۴ /
68424
۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶
5 بازدید
۰

نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است

فرمانده سپاه عاشورا گفت: نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی در مسابقات کشوری و جهانی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از روابط عمومی معاونت تربیت بدنی سپاه عاشورا، مراسم تجلیل از قهرمانان، مربیان، ورزشکاران و پیشکسوتان ورزش بسیج استان آذربایجان‌شرقی با حضور جمعی از فعالان و قهرمانان […]



نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است

فرمانده سپاه عاشورا گفت: نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی در مسابقات کشوری و جهانی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از روابط عمومی معاونت تربیت بدنی سپاه عاشورا، مراسم تجلیل از قهرمانان، مربیان، ورزشکاران و پیشکسوتان ورزش بسیج استان آذربایجان‌شرقی با حضور جمعی از فعالان و قهرمانان ورزشی استان، عصر دوشنبه _ یازدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ _ به‌همت معاونت تربیت بدنی سپاه عاشورا برگزار شد.

سردار اصغر عباسقلیزاده، فرمانده سپاه عاشورا حضور قهرمانان بسیجی در ورزش استان را مهم دانست و گفت: نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی در مسابقات کشوری و جهانی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است.

وی ناتوانی و شکست استکبار جهانی در برابر اراده ملت ایران را امری مسلم دانست و افزود: روحیه شکست‌ناپذیر ناشی از روحیه ورزش قهرمانی و پهلوانی این ملت است.

سردار عباسقلیزاده به غیرت و غرور ورزشکاران ایرانی در مسابقات جهانی اشاره کرد و گفت: خودداری ورزشکاران ایرانی از مسابقه با ورزشکاران رژیم صهیونیستی نماد غیرت ملی و مذهبی قهرمانان ملی ماست.

فرمانده سپاه عاشورا اهمیت ورزش را در سیره رهبری مورد تأکید دانست و افزود: شجاعت رزمندگان و روحیه ورزشکاری رزمندگان در جبهه‌های دفاع مقدس و فتنه داعش پیروزی‌هایی برای ما به ثمر آورد که ناشی از روحیه ورزشی رزمندگان دلاور ایران اسلامی بود.

وی با ابراز خرسندی از حضور تعداد کثیری از ورزشکاران شاخص بسیجی در مسابقات کشوری و جهانی که در این مراسم‌ نیز حضور داشتند اظهار کرد: تعبیر رهبری از آذربایجان، سر ایران است و امروز با سربلندی و غرورآفرینی ورزشکاران و قهرمانان بسیجی معنا پیدا می‌کند.

سرهنگ پاسدار علی حیدرپناه، معاون تربیت بدنی سپاه عاشورا با اشاره به نقش‌افرینی هیئت‌های ورزشی مختلف در سپاه عاشورا گفت: ۳۲ هیئت ورزشی و منتخبی از قهرمانان و نخبگان ورزشی در این مراسم حضور خواهند داشت.

وی اظهار کرد: ۸۰ نفر از خواهران و برادران قهرمان ورزشی، رؤسای هیئت‌ها و فعالان کمیته ورزش و جوانان کنگره ده هزار شهید آذربایجان‌شرقی مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

سرهنگ پاسدار حیدرپناه به نقش فعالان کمیته ورزش و جوانان کنگره ده هزار شهید آذربایجان‌شرقی در جامعه ورزشی استان تأکید کرد و گفت: این کمیته نقش مهمی در انتقال فرهنگ جوانمردی در ورزش استان داشته است.

معاون تربیت بدنی سپاه عاشورا گفت: نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی استان در مسابقات کشوری و به‌دست‌آوردن‌ مقام‌های ورزشی امروز بیش از پیش مایه مباهات جامعه ورزشی و ولایی استان است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 68424 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58205 بازدید ]
7 سال پيش [ 33441 بازدید ]
8 سال پيش [ 18800 بازدید ]
5 سال پيش [ 18380 بازدید ]
5 سال پيش [ 12150 بازدید ]
7 سال پيش [ 11834 بازدید ]
8 سال پيش [ 10709 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8989 بازدید ]
7 سال پيش [ 7887 بازدید ]
5 سال پيش [ 7475 بازدید ]
3 سال پيش [ 7320 بازدید ]
4 سال پيش [ 6807 بازدید ]
5 سال پيش [ 6125 بازدید ]
6 سال پيش [ 6101 بازدید ]
2 سال پيش [ 6047 بازدید ]
4 سال پيش [ 5863 بازدید ]
4 سال پيش [ 5832 بازدید ]
4 سال پيش [ 5762 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 45 بازدید ]
عصر تبریز 15 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 15 روز پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 5 روز پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 13 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 19 روز پيش [ 6 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید