شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
27901
۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۹
412 بازدید
۰

معاون استاندار آذربایجان‎شرقی تاکید کرد: لزوم توجه به تامین زیرساخت‎های انرژی در سند تدبیر توسعه

  معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‎شرقی بر لزوم توجه به تامین زیرساخت‎های انرژی در سند تدبیر توسعه استان تاکید کرد و گفت: توسعه زیرساخت‎ها فقط محدود به مقوله حمل و نقل نشود. مهندس جواد رحمتی در جلسه کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی استان که با موضوع بررسی هسته‎ها و پروژه‎های زیرساختی و زیربنایی […]



 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‎شرقی بر لزوم توجه به تامین زیرساخت‎های انرژی در سند تدبیر توسعه استان تاکید کرد و گفت: توسعه زیرساخت‎ها فقط محدود به مقوله حمل و نقل نشود.

مهندس جواد رحمتی در جلسه کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی استان که با موضوع بررسی هسته‎ها و پروژه‎های زیرساختی و زیربنایی دومین سند تدبیر توسعه استان تشکیل شده بود، اظهار کرد: نبود زیرساخت‎های انرژی در بعضی موارد مانع توسعه می‎شود.

وی با بیان اینکه اهمیت تامین انرژی کمتر از برقی کردن راه‎آهن نیست، افزود: برق، گاز و آب جزو مهمترین زیرساخت‎های ما است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند که اگر انرژی نباشد توسعه‎ای نیز اتفاق نمی‎افتد.

رحمتی خاطرنشان ساخت: کمبود برق را از سایر استان‎ها تامین می‎کنیم؛ در حال حاضر ما به برق نیاز داریم که منوط به احداث نیروگاه است و نیروگاه نیز نیاز به گاز دارد؛ در واقع اگر نتوانیم این زیرساخت‎های انرژی را تامین کنیم با محدودیت توسعه مواجه خواهیم شد.

در این جلسه مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان‎شرقی توضیح داد: در حال حاضر حمل و نقل یکی از اجزای مهم اقتصاد ملی محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نقش زیربنایی، تاثیر فراوانی بر فرایند رشد اقتصادی کشور دارد.

سلطانی تصریح کرد: آذربایجان‎شرقی در موقعیت جغرافیایی بسیار مناسبی از نظر مزایای ترانزیتی ملی و منطقه‌ای قرار گرفته؛ اما تا کنون به نحو شایسته‎ای از این ظرفیت‎ها بهره‎برداری نشده است؛ به طوری که یکی از مشکلات اساسی در بخش حمل و نقل استان عدم اتصال شبکه‎های ریلی، آزادراهی و هوایی به سایر شبکه‎های درون‎شهری، بین استانی، ملی و بین‎المللی و عدم تثبیت موقعیت استان در مدیریت زنجیره تامین ملی و منطقه‎ای است.

وی با اشاره به هسته کلیدی «توسعه زیرساخت‎های کالبدی» بخش زیربنایی و شهرسازی استان ابراز داشت: در این هسته سعی می‌شود تا با تکمیل زیرساخت‎های جاده‎ای و ریلی، ایجاد تاسیسات و خدمات لجستیکی چالش‌های پیش رو برطرف شود.

سلطانی مهمترین اهداف تعریف شده برای حوزه زیربنایی و شهرسازی سند تدبیر توسعه را افزایش سهم استان در ترانزیت کالایی به اروپا و آسیای میانه، تبدیل استان به هاب کالایی منطقه شمال غرب و ایجاد و توسعه زیرساخت‎های حمل و نقل ترکیبی عنوان کرد.

وی اذعان داشت: برای دستیابی به اهداف یاد شده توسعه ارتباطات جاده‌ای و ریلی، تبدیل فرودگاه تبریز به هاب منطقه و ایجاد و توسعه تاسیسات و خدمات لجستیکی در استان را در دستور کار داریم.

در ادامه جلسه خانم اشراقی، مشاور سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی آذربایجان‎شرقی به توضیح فرایند تصویب، اجرا و پایش دومین سند تدبیر توسعه استان پرداخت.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 27901 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58133 بازدید ]
7 سال پيش [ 33360 بازدید ]
8 سال پيش [ 18724 بازدید ]
5 سال پيش [ 18321 بازدید ]
5 سال پيش [ 12077 بازدید ]
7 سال پيش [ 11764 بازدید ]
8 سال پيش [ 10656 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8919 بازدید ]
7 سال پيش [ 7832 بازدید ]
5 سال پيش [ 7409 بازدید ]
3 سال پيش [ 7254 بازدید ]
4 سال پيش [ 6748 بازدید ]
5 سال پيش [ 6071 بازدید ]
6 سال پيش [ 6038 بازدید ]
2 سال پيش [ 5994 بازدید ]
4 سال پيش [ 5802 بازدید ]
4 سال پيش [ 5768 بازدید ]
4 سال پيش [ 5702 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1330 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 903 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1990 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 513 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 448 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 947 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 927 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 495 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 758 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 928 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 854 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 801 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 848 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 996 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 873 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 66 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 593 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید