سه شنبه, ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ /
72292
۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
74 بازدید
۰

ما مخالفتی با رفع فیلترینگ نداریم

عضو شورای عالی فضای مجازی در پاسخ به این پرسش که «گفته می شود شما از جمله مخالفین رفع فیلتر در شورای عالی فضای مجازی بودید، علت این مخالفت چیست؟» گفت: دروغ که مالیات ندارد. ما مخالفتی با رفع فیلترینگ نداریم.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، قبل از جلسه نهایی شورای عالی فضای مجازی درباره رفع فیلتر بود که از مجلس خبر رسید رضا تقی پور به همراه چند نماینده دیگر نامه ای تهیه کرده و از این طریق می خواهد مانع رفع فیلتر شود. تقی پور همان نماینده ای است که علاوه بر عضویت در قوه مقننه، عضو شورای عالی فضای مجازی نیز هست و از او به عنوان یکی از مخالفین رفع فیلتر نام برده می شود. البته خودش این مورد را قبول ندارد، می گوید دروغ است و من فقط مدافع ساماندهی فضای مجازی هستم.

وقتی از او درباره نامه مجلس و تلاش برخی نمایندگان برای جلوگیری از رفع فیلتر می پرسیم نیز می گوید؛» نه! تحریف و تقطیع شده و «ما مخالفتی با رفع فیلترینگ نداریم.»

در ادامه گفتگو با رضا تقی پور انوری، عضو شورای عالی فضای مجازی و نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی را می خوانید:

*آقای تقی پور! با توجه به اینکه شما عضو شورای عالی فضای مجازی هستید، پیش بینی می کنید بعد از واتس آپ و گوگل پلی کدام پلتفرم رفع فیلتر خواهد شد؟

به ما نگفتند و اطلاع ندارم.

*طبق دستور جلسه شورایعالی فضای مجازی و مصوبه ای که در برخی رسانه ها منتشر شد، گفته می شود پلتفرم ها باید در ایران دفتر نمایندگی داشته باشند و …

آن دستور جلسه ای که به ما داده بودند، ۳۲ بند داشت. روی اینها مُهر محرمانه خورده است و این موارد را باید دبیر بگوید. به این ترتیب که اگر صلاح دید که به رسانه های بگوید،اعلام کند، البته علی الظاهر می گویند خبرگزاری مهر منتشر کرده، همان را مشاهده کنید. اینکه ما بگوییم فردا به ما انگ می زنند که شما محرمانه را فاش کردید.

*یکی از نماینده ها این خبر دفتر نمایندگی پلتفرم ها در ایران را هم داده بود، می خواهم صحت و سقم آن را در گفتگو با شما بپرسم.

من اصلاً تایید و تکذیب نمی کنم چراکه بر روی برگه ای که به عنوان دستور به ما دادند، عبارت محرمانه نوشته شده، یعنی من نباید فاش کنم اما من شنیدم که یک خبرگزاری منتشر کرده است.

*گفته می شود شما از جمله مخالفین رفع فیلتر در شورای عالی فضای مجازی بودید، علت این مخالفت چیست؟

دروغ که مالیات ندارد. ما در جلسات کارشناسی شرکت کردیم، شرایط را گفتیم، در این مصوبه پیش بینی شده است. بحث ما کارشناسی است نه سیاسی، به همین دلیل هم می گوییم در تله ای که اینها به نام فیلترینگ پهن کردند، نمی افتیم. برای چندمین بار تأکید می کنم که آقای رئیس جمهور فیلترشکن فروش ها را معرفی کنید. شما و وزیر ارتباطات گفتید حجم این بازار ۲۰ هزار میلیارد تومان است، خواهشاً در مورد این ۲۰ هزار میلیارد تومان به مردم گزارش بدهید و بگویید ما رفتیم برخورد کردیم.

مگر نمی گویند بد و زشت است؟ بیایند بگویند ما رفتیم پیگیری کردیم. آقای رئیس و نهادهای زیردست او حتماً می توانند این کار را انجام بدهند و بهانه نیاورند که ما نمی توانیم چراکه در هر صورت این پهنای باند از گیت وی عبور می کند و آن هم دست دولت است، پس اعلام کنند این افراد در حال فروش فیلترشکن بودند، این هم مبلغش و ما جلوگیری کردیم.

*گفته شد ماجرای نامه مجلس به شورای عالی فضای مجازی برای جلوگیری از رفع فیلتر بوده است.

متن نامه مجلس مشخص است، در آن نامه از حکمرانی قانونمند فضای مجازی دفاع شده، ضمن اینکه گفتیم ما مخالفتی با رفع فیلترینگ نداریم، اتفاقاً نامه توزیع هم شده ولی طبق معمول عده ای آمدند تقطیع و تحریف کردند و آن قسمت ها را نگذاشتند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 72292 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57695 بازدید ]
7 سال پيش [ 32952 بازدید ]
8 سال پيش [ 18336 بازدید ]
5 سال پيش [ 17955 بازدید ]
5 سال پيش [ 11658 بازدید ]
7 سال پيش [ 11372 بازدید ]
8 سال پيش [ 10271 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8517 بازدید ]
7 سال پيش [ 7440 بازدید ]
5 سال پيش [ 7004 بازدید ]
3 سال پيش [ 6893 بازدید ]
3 سال پيش [ 6381 بازدید ]
4 سال پيش [ 5711 بازدید ]
6 سال پيش [ 5643 بازدید ]
2 سال پيش [ 5628 بازدید ]
4 سال پيش [ 5439 بازدید ]
3 سال پيش [ 5385 بازدید ]
3 سال پيش [ 5357 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 43 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 48 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 43 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 43 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 68 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 59 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 54 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 90 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 91 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 66 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 111 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 45 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 79 بازدید ]
عصر تبریز 13 روز پيش [ 56 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 ماه پيش [ 45 بازدید ]
عصر تبریز 15 روز پيش [ 46 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید