دوشنبه, ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ /
73098
۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷
16 بازدید
۰

قول داده ام که ترکی را زود یاد بگیرم

سرمربی تراکتور در خصوص شرایط تیمش پیش از بازی فردا صحبت کرد.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علیرضا منصوریان، سرمربی تیم تراکتور در نشست خبری پیش از بازی هفته پنجم تیمش مقابل فولاد حضور یافت. صحبت های وی را در این نشست بخوانید:

منصوریان که صحبت های خود را با سلام و احوال پرسی به زبان ترکی آغاز کرد، در این خصوص گفت:

قول داده ام که ترکی را خیلی زود یاد بگیرم. با توجه به اینکه در محله ترک ها بزرگ شده ام، بیس کار را بلد هستم و خیلی زود می توانم حداقل نصف کنفرانس های خبری ام را به زبان ترکی صحبت کنم.

امیدوارم در ابتدا بازی بدون حاشیه‌ای داشته باشیم

به آقای آذری بابت این تیم خوب تبریک می گویم و امیدوارم میزبان خوبی برای فولاد باشیم. بازی سختی خواهیم داشت. البته همه بازی ها سخت هستند به خصوص برای تیم هایی مثل ما که پرهوادار هستند. بازی ها از رونق هوادار خارج شده و تبدیل به بازی های سطح بالای دوستانه شده اند. فولاد با شرایط خاصی فوتبال بازی می کند و با شرایط خاصی هم تیم‌ شان را هدایت می‌ کنند که امیدوارم در ابتدا بازی بدون حاشیه ‌ای داشته باشیم.

نهایت احترام را به میهمان مان می گذاریم

بعد از بازی با مس من و آقای ربیعی ده دقیقه باهم گپ می زدیم. جا دارد از این تریبون از مسئولان صنعت مس رفسنجان که هتل را با ما نصف کرده و شرمنده میزبانی شان کردند، تشکر کنم امیدوارم که در تبریز میزبان خوبی برایشان باشیم. ما نهایت احترام را به میهمان مان می گذاریم و دوست داریم با کمترین حواشی سه امتیاز را در خانه نگه داریم و حریف را به عنوان دوست و برادر بدرقه کنیم.

سعی می کنیم با تمام وجود از حواشی بازی کم کنیم

سعی می کنیم با تمام وجود از حواشی بازی کم کنیم. تیم داوری خوبی برای این بازی خواهیم داشت. به ویژه آقای اکبریان که شجاعت شان را در بازی با پرسپولیس دیدم. به طول کلی تیم داوری محکمی هستند و انشالله که بازی خوبی داشته باشیم. آقای کامرانی فر هم که مسئول داوران هستند، هم دوره ای من و مربی تیم حریف هستند.

انرژی خوبی به اردوی تیم مان اضافه شده است

بعد از بازی رفسنجان انرژی خوبی به اردوی تیم مان اضافه شده است. امیدوارم نتیجه بازی با مس تکرار شود و بتوانیم در بازی های خانگی که در پیش داریم نهایت امتیازات را کسب کرده و تیم را به جایگاهی که لیاقتش را دارد برسانیم. با توجه به صبر و تحملی که نسبت به ما دارند من برد مس را به هواداران و خانواده های بازیکنان تقدیم کردم.

تا پایان کرونا در بنیان دیزل بازی می کنیم

یادگار امام بدون تماشاگر خیلی ما را از لحاظ روحی اذیت می کند. ورزشگاه غول پیکری که خالی است ما را از لحاظ رحی بیش از حریف تحت فشار قرار می دهد. فعلا تا زمانی که کرونا شرش را کم نکرده در بنیان دیزل بازی خواهیم کرد. انشالله بعد از پایان کرونا به یادگار بازخواهیم گشت.

مسعود از هفته آینده به تیم مان اضافه خواهند شد

دو مصدوم در چمن مصنوعی داریم که یادگار مازندران است. دو بازیکن کرونایی هم داریم که فکر می کنم امروز یکی شان منفی خواهد شد. در مورد مسعود شجاعی هم سوالات زیادی شده است. او مصدومیت جزئی دارد و نمی خواهیم ریسک کنیم و از او استفاده کرده و باعث جدی شدن مصدومیتش شویم. انشالله مسعود از هفته آینده به تیم مان اضافه خواهند شد. جوانان خوبی در تیم داریم و میل به یاد گرفتن و تلاش را در آنها می بینیم. در ماه بهمن، اسفند و فروردین این جوانان دست تیم را خواهند گرفت. اعتقاد من این است که هر جا که رفتم پنج یا شش بازیکن جوان را به فوتبال اضافه کنم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 73098 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57687 بازدید ]
7 سال پيش [ 32943 بازدید ]
8 سال پيش [ 18321 بازدید ]
5 سال پيش [ 17944 بازدید ]
5 سال پيش [ 11646 بازدید ]
7 سال پيش [ 11362 بازدید ]
8 سال پيش [ 10259 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8503 بازدید ]
7 سال پيش [ 7432 بازدید ]
5 سال پيش [ 6996 بازدید ]
3 سال پيش [ 6883 بازدید ]
3 سال پيش [ 6374 بازدید ]
4 سال پيش [ 5698 بازدید ]
6 سال پيش [ 5628 بازدید ]
2 سال پيش [ 5614 بازدید ]
4 سال پيش [ 5430 بازدید ]
3 سال پيش [ 5375 بازدید ]
3 سال پيش [ 5344 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 10 روز پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 15 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 16 روز پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 10 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2042 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 12 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید