شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
12756
۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۵:۲۰
335 بازدید
۰

عدم تصویب بودجه موجب رکود پروژه های عمرانی شهر شده است

تبریز ما: عضو شورای اسلامی شهر تبریز عدم تصویب بودجه سال جاری شهرداری تبریز را موجب رکود در پروژه های عمرانی شهر شده است. به گزارش تبریز ما، کریم صادق زاده عضو ضمن اظهار تاسف از نهایی نشدن تصویب بودجه سال ۱۳۹۷ گفت: بعد از گذشت حدود بیست روز از سال جاری، متاسفانه به دلیل […]




عدم تصویب بودجه موجب رکود پروژه های عمرانی شهر شده است

تبریز ما: عضو شورای اسلامی شهر تبریز عدم تصویب بودجه سال جاری شهرداری تبریز را موجب رکود در پروژه های عمرانی شهر شده است.

به گزارش تبریز ما، کریم صادق زاده عضو ضمن اظهار تاسف از نهایی نشدن تصویب بودجه سال ۱۳۹۷ گفت: بعد از گذشت حدود بیست روز از سال جاری، متاسفانه به دلیل پاره ای از مسائل، تصویب بودجه در مجموعه شورای شهر هنوز نهایی نشده است.  

صادق زاده افزود: بر اساس قانون، بودجه بعد از جمع بندی در شورای شهر، بایستی توسط فرمانداری نیز بررسی و بعد از رفع ایرادات و ابهامات و … به مرحله اجرا درآید، که در حقیقت پروسه ای زمان بر است.  

وی با اشاره به اینکه شهردار تبریز در هشتم بهمن ماه سال گذشته لایحه بودجه را تقدیم شورای محترم شهر کرده است گفت: تا به امروز به دلیل اینکه تصویب بودجه سال ۱۳۹۷ شهرداری تبریز نهایی نشده و به این ترتیب شهرداری هم منابع مالی لازم برای عقد قراردادها، پیمان نامه ها و … ندارد، عملا شهرداری تبریز تعطیل شده است.  

عضو شورای شهر تبریز تصریح کرد: علی رغم اینکه ایرادات و ابهامات وارده همکاران بنده به مباحث مطرح شده در مورد بودجه را کاملا صحیح و مطابق با نص صریح قانون می دانم ولی برای اینکه شهرمان حداقل از نظر عمرانی در رکود نماند باید به شهردار شهرمان که خودمان انتخاب کرده ایم اعتماد کنیم.  

کریم صادق زاده با تاکید بر اینکه نباید از شهردار انتظار داشته باشیم که با دستان بسته، عملکرد خوبی را از خود به نمایش بگذارد، افزود: واقعا با تخصیص یک دوازدهم بودجه برای شهری مثل تبریز، چه کاری و یا چه کارهایی می شود انجام داد؟ با این مبلغ کدام حوزه از حوزه های متعدد شهرداری را می شود پوشش داد؟  

وی با درخواست از شورای شهر تبریز در خصوص اعتماد به مجموعه مدیریت شهری افزود: تقاضای بنده از همکاران بزرگوارم در شورای شهر این است که بیاییم و به مجموعه مدیریت شهری اعتماد و اعتقاد داشته باشیم و دیوار بلندی بین شورای شهر و شهرداری نکشیم تا در سایه تعامل، گفتگو و با بیان دغدغه هایمان در مورد بودجه و رسیدن به فصل های مشترک، به پیشرفت و توسعه شهرمان بیشتر کمک کنیم.  

عضو شورای شهر تبریز در پایان سخنانش اظهار داشت: در اینجا از تمام رسانه ها، اساتید دانشگاهی، نخبگان شهر، مدیران و همه دلسوزان شهرمان عاجزانه تقاضا دارم که با ارائه نظرات، انتقادات و پیشنهادات سازنده خود، یار و یاور ما در شورای شهر باشند و ان شاالله بتوانیم در سایه خرد جمعی، شاهد توسعه شهرمان در تمام ابعادش باشیم.  

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 12756 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58131 بازدید ]
7 سال پيش [ 33360 بازدید ]
8 سال پيش [ 18722 بازدید ]
5 سال پيش [ 18321 بازدید ]
5 سال پيش [ 12077 بازدید ]
7 سال پيش [ 11763 بازدید ]
8 سال پيش [ 10654 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8918 بازدید ]
7 سال پيش [ 7832 بازدید ]
5 سال پيش [ 7407 بازدید ]
3 سال پيش [ 7252 بازدید ]
4 سال پيش [ 6746 بازدید ]
5 سال پيش [ 6071 بازدید ]
6 سال پيش [ 6034 بازدید ]
2 سال پيش [ 5993 بازدید ]
4 سال پيش [ 5802 بازدید ]
4 سال پيش [ 5766 بازدید ]
4 سال پيش [ 5702 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 45 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 273 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 514 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 289 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 252 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 334 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 292 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 268 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 279 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 239 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 331 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 579 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 540 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1198 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 35 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید