شنبه, ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ /
67045
۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
64 بازدید
۰

ظلمی بالاتر از این نیست که در برابر حرف درست و راه درست بایستیم

رئیس جمهور گفت: جوانان را ما تربیت کردیم. مشکل آمریکایی‌ها نیستند. من چه کردم که به جای اینکه آنان راه دیگری را بروند، به راه دیگری می‌روند؟ حالا می‌خواهیم این جوانان را تنبیه هم بکنیم.



ظلمی بالاتر از این نیست که در برابر حرف درست و راه درست بایستیم
ظلمی بالاتر از این نیست که در برابر حرف درست و راه درست بایستیم

رئیس جمهور گفت: جوانان را ما تربیت کردیم. مشکل آمریکایی‌ها نیستند. من چه کردم که به جای اینکه آنان راه دیگری را بروند، به راه دیگری می‌روند؟ حالا می‌خواهیم این جوانان را تنبیه هم بکنیم.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مسعود پزشکیان در آیین بزرگداشت چهلمین سالگرد شورای عالی انقلاب فرهنگی «حکمرانی و عدالت» گفت: ظلمی بالاتر از این نیست که در برابر علم، حرف درست و راه درست بایستیم. اگر اقتصاد، دانشگاه کلاس درست اداره شده بود، غیر از جایی بودیم که الان قرار داریم. انسان مسلمان باید راه و حرف درست را بزند.

وی ادامه داد: مبنای فرهنگ بر اساس حق و عدالت و انصاف در جامعه و مردم است. با دوست و دشمن اگر منصفانه رفتار شود و مراقبت نفسانیت‌های‌مان باشیم آن وقت نیاز به زدن و اخراج نیست. جوانان را ما تربیت کردیم. مشکل آمریکایی‌ها نیستند. من چه کردم که به جای اینکه آنان راه دیگری را بروند، به راه دیگری می‌روند؟ حالا می‌خواهیم این جوانان را تنبیه هم بکنیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: با رفتار و الگو شدن و الهام‌بخش شدن می‌توان جامعه را اداره کرد و با زور و قانون سخت نمی‌شود، جوانان را اداره کرد. مذهبی و چپ هم ندارد. انسان دنبال خدا و کمال است و در مسیر بی‌نهایت است. هر انسانی فطرتا دنبال انسان زیباتر و کامل‌تر است.

پزشکیان گفت: چرا باید روی حرف و روشی بمانم که بر اساس مستندات روش و راه بهتری وجود دارد؟ در مدیریت کردن و تصمیم‌گیری‌ها باید جایگزین شود. باید برنامه عملیاتی روش‌های درست تر را بکار بگیریم. این کار بر عهده شورای انقلاب فرهنگی است. امیدوارم تصمیم‌گیری در جلسه شما بر این مبنا قرار گیرد که حق و عدالت در جامعه پیاده شود.

پزشکیان گفت: به پیر و پیغمبر اگر حق و عدالت رعایت شود،  پانترکیسم و پان‌عربیسم به وجود نمی‌آید. افراد زمانی تند رفتار می‌کنند یا حرف‌شنوی ندارند که بر اساس علم، هنر و توانمندی‌های‌شان با آنان رفتار نشود. اگر بتوانیم همین مسئله را در کشور حل کنیم، وحدت، انسجام و جامعه‌ای ماندگار شکل خواهد گرفت. امیدوارم بتوانیم این کارها را انجام دهیم. شما بزرگان علم و فرهنگ کمک کنید با یکدیگر بتوانیم طبق این اصول کار کنیم. نارضایتی زمانی شروع می‌شود که کسی تصور کند حقش خورده یا رعایت نشده است در این صورت دیگر چنین فردی را نمی‌توان هدایت کرد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 67045 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58217 بازدید ]
7 سال پيش [ 33450 بازدید ]
8 سال پيش [ 18809 بازدید ]
5 سال پيش [ 18388 بازدید ]
5 سال پيش [ 12165 بازدید ]
7 سال پيش [ 11845 بازدید ]
8 سال پيش [ 10720 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8997 بازدید ]
7 سال پيش [ 7895 بازدید ]
5 سال پيش [ 7487 بازدید ]
4 سال پيش [ 7328 بازدید ]
4 سال پيش [ 6820 بازدید ]
5 سال پيش [ 6135 بازدید ]
6 سال پيش [ 6107 بازدید ]
2 سال پيش [ 6057 بازدید ]
4 سال پيش [ 5871 بازدید ]
4 سال پيش [ 5845 بازدید ]
4 سال پيش [ 5774 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 5 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 97 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 106 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 55 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 90 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 66 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 91 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 61 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 217 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 62 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 82 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 75 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 89 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 69 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 110 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 88 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید