به گزارش تبریز ما به نقل از معاونت فنی و عمرانی شهرداری تبریز، مهندس محمدحسین اسحقی، در نشستی با نماینده ارشد آژانس همکاری های بین المللی ژاپن(جایکا) در کشورمان، از موقعیت و نقش ویژه تبریز به عنوان مسیر زمردین شرق و غرب یاد کرد و افزود: مجموعه این ظرفیتها موجب شده فرهنگ، هنر، آداب و سنن این شهر، در طول تاریخ نمایان باشد.
وی تونل های تاریخی را گوشهای از پیشینه معماری و شهرسازی تبریز عنوان و خاطرنشان کرد: می توان از این ظرفیت در جهت توسعه گردشگری استفاده کرد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز اذعان داشت: تبریز به دلیل برخورداری از آثار ثبت جهانی همچون بازار تاریخی و قرارگرفتن در مسیر جاده ابریشم، ظرفیت بالایی برای توسعه گردشگری تاریخی و فرهنگی دارد.
مهندس اسحقی اضافه کرد: میتوان در یک برنامه درازمدت، از پیشینه و نقش مهم استقرار تبریز در مسیر جاده ابریشم، در حوزه گردشگری بهره مطلوب گرفت؛ از این رو، پیشنهاد میشود قسمتی از این مسیر، به صورت پایلوت و فیزیکی در منطقه قراملک باززندهسازی شود.
وی در ادامه، بر ضرورت توجه به مسایل زیستمحیطی تاکید و خاطرنشان کرد: خوشبختانه در چند سال گذشته افکار مدیران و مردم در زمینه های فرهنگی و گردشگری و تاریخی و حفاظت از محیط زیست افزایش یافته و مردم احساس مسئولیت بیشتری در قبال محیط زیست شهرشان دارند؛ باید از فرصت مشارکت شهروندان بهره گرفته و شرایط زیستمحیطی شهر را بهبود ببخشیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تبریز همچنین قابلیتهای گردشگری تبریز را فرصتی مناسب برای فعالان گردشگری داخلی و خارجی خواند و بر لزوم ورود فناوریهای نوین در خصوص بافت تاریخی تبریز تاکید کرد.
در این دیدار، مرتضی آبدار، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز حضور داشت.