شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
9559
۲۱ آذر ۱۳۹۶ - ۹:۲۴
378 بازدید
۰

ضرورت‌های مدیریت‌ شهری، در بررسی برنامه و بودجه سال ۹۷، مورد توجه مجلس باشد

[ad_1] تبریز ما: شهردار تبریز با اشاره به فصل بررسی برنامه و بودجه سال ۹۷ در مجلس، گفت: زندگی ۳۵ درصد جمعیت کشور در ۷ کلانشهر کشور، ایجاب می‌کند که ضررت‌های شهرنشینی، در بررسی برنامه و بودجه ۹۷ مورد توجه نمایندگان محترم باشد. به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر،  با اشاره به توجه دولت […]



[ad_1]


ضرورت‌های مدیریت‌ شهری، در بررسی برنامه و بودجه سال ۹۷، مورد توجه مجلس باشد

تبریز ما: شهردار تبریز با اشاره به فصل بررسی برنامه و بودجه سال ۹۷ در مجلس، گفت: زندگی ۳۵ درصد جمعیت کشور در ۷ کلانشهر کشور، ایجاب می‌کند که ضررت‌های شهرنشینی، در بررسی برنامه و بودجه ۹۷ مورد توجه نمایندگان محترم باشد.

به گزارش تبریز ما، مهندس ایرج شهین‌باهر،  با اشاره به توجه دولت به مدیریت شهری، یادآور شد: دولت محترم، در سال‌های گذشته، مباحث شهری را با حساسیت، مورد توجه قرار داده، اما در نبود قانون مدیریت واحد شهری، انتظار می‌رود نیازهای مدیریت شهری، به خصوص در زمینه نوسازی بافت‌های ناکارآمد شهری و توسعه ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی و مترو، به صورت مشخص در بودجه لحاظ شود.

وی با اشاره به این‌که ۳۰ درصد جمعیت کشور، با معضل بدمسکنی مواجه‌است، اظهار داشت: هنوز هم پس‌لرزه‌های زلزله آبان‌ماه گذشته در بخش های گسترده‌ای از شهر محسوس است؛ این لرزه‌ها، زنگ خطر حاشیه‌نشینی و  بافت فرسوده کشور را به صدا درآورده‌است.

شهردار تبریز متذکر شد: همراهی دستگاه‌های دولتی با شهرداری‌ها، در ذیل یک مدیریت واحد، می‌تواند طی یک برنامه میان‌مدت، این معضل را به سمت اصلاح پیش ببرد.

شهین‌باهر با اشاره به شرایط ناگوار زیست‌محیطی در شهرهای بزرگ کشور، خاطرنشان کرد: توسعه ناوگان حمل‌ونقل عمومی، به ویژه در بخش مترو، ضرورت نخست کلان‌شهرهای کشور است.

وی با اشاره به این‌که دولت در بودجه سال ۹۷ کشور یک ردیف اعتباری برای حمایت از قطار شهری در کلان‌شهرها اختصاص داده‌است، افزود: این ردیف، در وهله نخست، نیازمند تقویت است، در مرحله عمل نیز تحقق این ردیف در کنار بودجه‌گذاری ‌شهرداری‌ها، می‌تواند موانع توسعه خطوط مترو را از میان بردارد.

شهردار تبریز یادآور شد: در سال‌های اخیر، در مراحل تنظیم بودجه، به بهانه توسعه متوازن، بخشی از بودجه کلان‌شهرها کسر و به شهرهای کوچک‌تر اختصاص داده شده است؛ این روند، نمی‌تواند مشکلات شهرهای کوچک را به صورت ریشه‌ای حل کند و از سوی دیگر، کلان‌شهرها را نیز با محدودیت‌های اساسی مواجه می‌کند.

شهین‌باهر با بیان این‌که درآمدهای موجود، به سختی می‌تواند پاسخگوی حقوق نیروی انسانی و انتظارات عمرانی و خدماتی و فرهنگی شهر شود، ادامه داد: متاسفانه برخی از قوانین مجلس، در سال‌های اخیر، درآمدهای پایدار شهرداری‌ها را محدود کرده‌است؛ این محدودیت، به خصوص در قانون ارزش افزوده کاملاً چشمگیر است.

وی تصریح کرد: با اجرای این قانون، شهرداری‌ها برای گرفتن سهم خود با پیچیدگی‌هایی مواجه خواهند شد که این رویه، قطعاً از شتاب برنامه‌های عمرانی و خدماتی خواهد کاست.

شهردار تبریز اظهار داشت: نظر هر یک از نمایندگان محترم مجلس در مباحث شهری، تاثیرات ماندگار در توسعه شهرهای کشور خواهد داشت؛ از این رو انتظار می‌رود، بررسی برنامه و بودجه ۹۷ با درک دقیق از ضرورت‌های مدیریت‌ شهری همراه باشد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9559 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58130 بازدید ]
7 سال پيش [ 33360 بازدید ]
8 سال پيش [ 18721 بازدید ]
5 سال پيش [ 18319 بازدید ]
5 سال پيش [ 12076 بازدید ]
7 سال پيش [ 11761 بازدید ]
8 سال پيش [ 10654 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8918 بازدید ]
7 سال پيش [ 7831 بازدید ]
5 سال پيش [ 7406 بازدید ]
3 سال پيش [ 7251 بازدید ]
4 سال پيش [ 6745 بازدید ]
5 سال پيش [ 6071 بازدید ]
6 سال پيش [ 6032 بازدید ]
2 سال پيش [ 5992 بازدید ]
4 سال پيش [ 5798 بازدید ]
4 سال پيش [ 5765 بازدید ]
4 سال پيش [ 5702 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 44 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 33 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 30 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 320 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 302 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 654 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 27 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 395 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 132 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 549 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 508 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 265 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 470 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 517 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 339 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 696 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 293 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 298 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 313 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید