سه شنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۴ /
7192
۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۴:۰۸
336 بازدید
۰

شیمی‌ درمانی و رادیوتراپی رایگان شد

[ad_1] تبریز ما: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بازنگری در دستورالعمل بیماران خاص، صعب‌العلاج و سرطانی در نشست شورای عالی بیمه خبر داد. به گزارش تبریز ما به نقل از عصر ایران، علی ربیعی  پس از پایان شصت و هفتمین نشست شورای عالی بیمه کشور که به منظور بررسی وضعیت بیمه، تعرفه های […]



[ad_1]


شیمی‌ درمانی و رادیوتراپی رایگان شد

تبریز ما: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بازنگری در دستورالعمل بیماران خاص، صعب‌العلاج و سرطانی در نشست شورای عالی بیمه خبر داد.

به گزارش تبریز ما به نقل از عصر ایران، علی ربیعی  پس از پایان شصت و هفتمین نشست شورای عالی بیمه کشور که به منظور بررسی وضعیت بیمه، تعرفه های پزشکی و بیماران خاص در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، گفت: به منظور بهره مندی بهتر بیماران خاص، صعب العلاج و سرطانی به خدمات تشخیصی و درمانی مورد نیاز، دستورالعمل بسته خدمتی این بیماران بازنگری و مصوب شد.

وی با اشاره به اینکه دبیرخانه شورای عالی بیمه بسته حمایتی بیماران خاص شامل دیالیز، تالاسمی، هموفیلی، ام اس، پیوند کلیه و بیماران سرطانی که نیاز به شیمی درمانی و پرتو درمانی دارند را مصوب کرده است، گفت: بر این اساس، مصوبات بیماران دیالیزی شامل تمام هزینه های خدمات دیالیز در بخش های دولتی، عمومی و غیر دولتی به صورت ۱۰۰ درصد تحت پوشش بیمه پایه قرار گرفت.

وزیر کار تاکید کرد که بیماران یاد شده هیچگونه هزینه ای پرداخت نخواهند کرد؛ همچنین هزینه های مصرفی بر عهده سازمان های بیمه گر خواهد بود.

ربیعی دررابطه با بیماران تالاسمی گفت: هزینه مرتبط با تزریق فرآورده های خونی و هزینه های ناشی از فیلترهای خونی تحت پوشش قرار گرفت.در خصوص بیماران هموفیلی فاکتورهای خونی و داروهای مرتبط با آن توسط سازمان های بیمه گر پرداخت خواهد شد و آزمایش ژنتیک برای مادرانی که یک فرزند هموفیلی دارند بدون هزینه خواهد بود.

وزیر کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه برای بیماران ام اس علاوه بر داروهای قبلی در حال حاضر داروی ریپوکسی مب تحت پوشش قرار گرفته است، گفت: بیماران پیوند کلیه به شکل کامل تحت پوشش بیمه پایه قرار می گیرند.

وزیر کار تاکید کرد: تمامی هزینه های بیماران شیمی درمانی برای تزریق در مراکز دولتی و تمامی لوازم مصرفی رایگان ارائه خواهد شد و بیماران هیچ هزینه ای برای آن پرداخت نخواهند کرد.

وی افزود: رادیوتراپی در مراکز دولتی برای بیماران سرطانی صددرصد رایگان می شود و بیمار هزینه ای پرداخت نخواهد کرد.به منظور ایجاد وحدت رویه مقرر شد کمیته ای ذیل شورای عالی بیمه به منظور پاسخ به کتاب ارزش نسبی خدمات ایجاد شود.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7192 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58167 بازدید ]
7 سال پيش [ 33401 بازدید ]
8 سال پيش [ 18762 بازدید ]
5 سال پيش [ 18347 بازدید ]
5 سال پيش [ 12110 بازدید ]
7 سال پيش [ 11802 بازدید ]
8 سال پيش [ 10679 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8953 بازدید ]
7 سال پيش [ 7855 بازدید ]
5 سال پيش [ 7440 بازدید ]
3 سال پيش [ 7285 بازدید ]
4 سال پيش [ 6775 بازدید ]
5 سال پيش [ 6092 بازدید ]
6 سال پيش [ 6070 بازدید ]
2 سال پيش [ 6018 بازدید ]
4 سال پيش [ 5829 بازدید ]
4 سال پيش [ 5795 بازدید ]
4 سال پيش [ 5728 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 271 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 607 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 327 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 294 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 602 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 279 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 510 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 440 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 700 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 24 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید