به گزارش تبریز ما، این سمینار با حضور جمعی از کارشناسان و مهندسین حوزه این معاونت و سایر مجموعه های مرتبط با هدف آشنایی با فرآیند تکوین فناوری R-PC ، روش بتن پیش ساخته، مزیت های این روش، دسته بندی فناوری پیش ساخته تولید و… برگزار شد .
بنا به گفته دکتر علی کمک پناه استاد دانشگاه تربیت مدرس و سخنران این سمینار، فناوری اجرای ساختمانهای (سازه های) بتن مسلح پیش ساخته به روش R-PC ، فنـاوری روز کشور ژاپن است که با تولید داخلی اجزاء اتصالات، میلگردهای پرمقاومت، بتن های کارگاهی بامقاومت بـالا و پـانل های سرامیکی مخصوص نما است. وی افزود: مزیت بزرگ این فناوری عـدم محدودیت در پـلان و ارتفـاع ساختمان بوده و بـرای سـازه های مختلف باهرنوع کاربری قابل استفاده است.
کمک پناه افزود: در این روش ساخت، اتصال قطعات اصلی یعنی ستونها ، تیرها و دیوارهای برشی توسط اتصـال تزریقی NMB انجام می شود. در این اتصـال که میلگردها پیوستگی لازم را بدست می آورند ، اتصال مابین قطعات پیش ساخته ستونها و تیرها و همچنین بخش فوقانی تیرها با سقفهـای پیش تنیده با بتن درجا یکپارچگی سازه را تضمین می کند.
وی تصریح کرد: زلزله های بزرگ رخ داده در ژاپن و بخصوص زلزله ویرانگر کوبه (هیوگو) نشـان داد که این نوع ساختمـانها بطور کامل در مقـابل نیروهای بزرگ زلزله پایدار و سالم باقی مانده اند.