به گزارش تبریز ما، علی مدبر افزود: این تفاهم نامه زاوایای مختف حمایتی از مددجویان کمیته امداد در کنار تسریع و تسهیل اجرای پروژه های غنی سازی و خود کفایی پارک ها و فضا های سبز را نیز به همراه دارد.
وی با تاکید بر اهمیت تقویت زیر ساخت های گردشگری شهر تبریز، اظهار داشت: افزایش سرویس های بهداشتی، استراحت گاه های موقت و زیبا سازی آن ها در سطح شهر به ویژه در بافت تاریخی و داخل بازار سرپوشیده از مهمترین مفاد این تفاهم نامه به شمار می رود.
مدبر تصریح کرد: شهرداری تبریز ضمن تاکید بر افزایش سطح کیفی خدمات شهری خود، تاسیس شب بازارها، بازارچه های های محله ای موقت و دائمی با حضور کمیته امداد، یکی دیگر از مهمترین مفاد این تفاهم نامه است.
معاون خدمات شهری شهردار تبریز با اشاره نظارت کامل اجرای پروژه احداث و زیبا سازی یکصد سرویس های بهداشتی توسط کمیته امداد به عنوان پایلوت متذکر شد: روند اسیاست های ساماندهی دستفروشان و حذف پدیده سد معبر را نیز همزمان اجرا می کند.
علی مدبر ادامه داد: سالانه حدود ۱۰ میلیارد تومان برا نگهداری سرویس های بهداشتی تبریز توسط شهرداری تبریز هزینه می شود و مشارکت کمیته امداد در احداث سرویس های بهداشتی ثابت و سیار جدید در قالب کانکس، سازه های فلزی و آجری، خودکفایی و تامین هزینه های نگهداری سرویس های بهداشتی نیز محقق می شود.
وی یکی دیگر از اهداف این تفاهم نامه، خود کفایی پارک های عمومی و تامین هزینه های جاری و نگهداری آن ها با برپایی نمایشگاه های عرضه محصولات صنایع دستی مددجویان کمیته امداد، عنوان کرد.