موضوع حمایت مالی مالک تراکتور در این شرایط به سوالی بزرگ تبدیل شده است. به گزارش تبریز ما، سومین سال از خصوصیسازی باشگاه تراکتور با رتبه چهارم لیگ برتر به پایان رسید. این تیم در جام حذفی نتوانست موفقیت فصل گذشته را تکرار کند و با توجه به رتبهای که در لیگ برتر به دست […]
موضوع حمایت مالی مالک تراکتور در این شرایط به سوالی بزرگ تبدیل شده است.
به گزارش تبریز ما، سومین سال از خصوصیسازی باشگاه تراکتور با رتبه چهارم لیگ برتر به پایان رسید. این تیم در جام حذفی نتوانست موفقیت فصل گذشته را تکرار کند و با توجه به رتبهای که در لیگ برتر به دست آورد، از حضور در لیگ قهرمانان آسیا بازماند. برخلاف تصورات، فصل جاری برای تراکتور همراه بود با مشکلات مالی و بدهیهای سنگین که شرایط را بسیار سخت کرده بود. در چنین اوضاعی، تراکتوریها حساب ویژهای روی مالک باشگاه باز کرده بودند اما تصمیمات زنوزی که برگرفته از جو حاکم بر باشگاه بود، این تصور را ایجاد کرد که او دیگر نمیخواهد در تراکتور ادامه دهد. در همین راستا و در حالیکه تیمهای لیگ برتری در حال آماده شدن برای فصل بعد و جذب بازیکنان موردنظرشان هستند، در تراکتور هنوز مشخص نیست که چه کسی قرار است هزینهها را تامین کند.
قبل از معرفی فراز کمالوند به عنوان سرمربی تراکتور ،جلسه شبانه سه ساعته اعضای هیأت مدیره با حضور زنوزی برگزار میشود و جمشید نظمی از انتخاب فراز کمالوند دفاع میکند و تصمیم به بازگشت فراز به تراکتور گرفته میشود. زنوزی در این جلسه به نظمی اعلام میکند که او کاری به بدهیهای گذشته و بسته بودن پنجرهها نداشته باشد و در زمان مشخص نقلوانتقالاتی بدهیها پرداخت و پنجره باز خواهد شد ولی تأمین هزینههای فصل جاری برعهده مدیریت باشگاه خواهد بود و در میانههای فصل نیز درصورت مشکلات مالی در هزینههای جاری باشگاه توسط هلدینگ دریک کمک مالی خواهد شد. نقل و انتقالات با درآمد حاصل شده نظمی مدیریت خواهد شد و مدیریت باشگاه نیز در تمامی امورات اجرایی اختیار تام خواهد داشت.
پس از آن جلسه چنین نیز شد و تمامی ارکان اجرایی مرتبط با باشگاه در هلدینگ در تماس با زنوزی با این جمله مواجه شدند که با نظمی تماس بگیرند.سپس نظمی با چندین شرکت بزرگ برای اسپانسر وارد مذاکره شد ولی تمام قول و قرارهای قبلی را برباد رفته دید و تا این لحظه تراکتور در جذب اسپانسر ناکام مانده است. جمشید نظمی و فراز کمالوند روی یک اسپانسر نامآشنا در حوزه اینترنت حساب کرده بودند که این موضوع به جایی نرسید. در ادامه مذاکرات با شرکت بیمهای به بنبست خورد و در ادامه یک شرکت بومی از استان همجوار نیز پای میز مذاکره نشست و در نهایت نیامد.
از طرفی زنوزی که در سالهای اول مالکیت تمرکز زیادی روی تراکتور داشت در اداره هلدینگ با مشکل روبهرو شده بود اما در مدت کوتاهی که فوتبال را از برنامههای کاری حذف کرده موفق شده است چندین شرکت بزرگ را به چرخه تولید بازگردانده و تعداد پروازهای آتا را به بالاترین سطح چند سال اخیر برساند و همین موضوع باعث شده است تا تلنگری برای او باشد تا روی کارهای اقتصادی تمرکز کند. نکته اینکه نظر خانواده هم بر این است که او از وسوسه بازگشت به فوتبال بگذرد و به مشغولیت اقتصادی خود برسد. حال در چنین شرایط حساسی که تیم برای آمادهسازی دارد، سوال بزرگ این است: آیا زنوزی کمک میکند یا نه؟
——————–
منبع خبر: asrtabriz.com/news/131065