به گزارش تبریز ما، مهدی یوسفی که به مناسبت روز ملی حمل و نقل به همراه شهردار تبریز با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز دیدار داشت، افزود: مجموعه فعالیتها و خدمات ترافیکی شهرداری تبریز، از قبیل خطکشی، نصب تجهیزات و سوختگیری، عمدتاً با توجه به ضرورتهای ترافیکی، شبها و نیمهشبها صورت میگیرد که این امر، نشانذهنده ارزش فعالیت خادمان حوزه ترافیک است.
وی خاطرنشان کرد: تبریز با ۶۰۰ کیلومتر معبر و ۸۰۰ هزار دستگاه خودرو از کلانشهرهای مطرح در حوزه حملونقل است که روزانه بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار سفر درونشهری را هدایت میکند.
معاون حملونقلوترافیک شهردار تبریز با بیان اینکه حدود ۵۵ درصد از سفرهای درونشهری تبریز، مربوط به ناوگان حملونقل عمومی است، افزود: ۷۰۰ دستگاه اتوبوس و ۱۱ هزار و ۱۴۳ دستگاه تاکسی، بخش عمده ناوگان عمومی را در بر میگیرد.
یوسفی با اشاره به رویکردهای نوسازی ناوگان عمومی خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر، ۳۶۸۰ دستگاه تاکسی و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس نوسازی و ۴۷۰۰ پروانه ویژه خودروهای باربری صادر شدهاست.
وی ادامه داد: متروی تبریز با هشت رام واگن، در دو فاز از خط یک فعال است و هماکنون از ایستگاه ائلگلی تا میدان ساعت خدماترسانی میکند.
معاون حملونقلوترافیک شهردار تبریز با اشاره به اینکه علیرغم افزایش خودرو، ایمنسازی ترافیکی، محور ثابت برنامههای ترافیکی است، افزود: بر این اساس، در شش ماه نخست امسال شاهد کاهش ۱۰ درصدی تلفات جانی بودهایم.
یوسفی یادآور شد: علاوه بر سرویسهای روزانه اتوبوسرانی و تاکسیرانی، خدمات مناسبتی در ایامی مانند لیلالی قدر، رغایب، راهپیماییها و نماز جمعه نیز ارئه میشود.
وی به تقویت تجهیزات نظارت ترافیکی اشاره و خاطرنشان کرد: ۲۲۹ دستگاه دوربین، وظیفه نظارت تصویری و ثبت تخلفات ترافیکی در سطح شهر را بر عهده دارد، بعلاوه، با برخورداری از ۲۲ تقاطع هوشمند، شاهد تاثیرات چشمگیر در کاهش تصادفات بودهایم.
معاون حملونقلوترافیک شهردار تبریز اظهار داشت: طرح L.E.Z به منظور مهار آلودگی هوا پیشبینی شده و با اجرای آن خودروهایی که فاقد معاینه فنی باشند، از ورود به محدوده منع میشوند.