یکشنبه, ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ /
72288
۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
73 بازدید
۰

دیدار رئیس جمهور با صاحبخانه قدیمی در روستای «کلوخی» زابل

دومین سفر اعضای دولت چهاردهم به سیستان بلوچستان امروز با سفر رئیس جمهور به زابل ادامه یافت و مسعود پزشکیان در میان استقبال مردم به دیدار صاحبخانه ۵۱ سال قبل خود در این منطقه رفت. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سفر دو روزه رئیس جمهور به چابهار و زابل با ورود […]



دیدار رئیس جمهور با صاحبخانه قدیمی در روستای «کلوخی» زابل
دیدار رئیس جمهور با صاحبخانه قدیمی در روستای «کلوخی» زابل

دومین سفر اعضای دولت چهاردهم به سیستان بلوچستان امروز با سفر رئیس جمهور به زابل ادامه یافت و مسعود پزشکیان در میان استقبال مردم به دیدار صاحبخانه ۵۱ سال قبل خود در این منطقه رفت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، سفر دو روزه رئیس جمهور به چابهار و زابل با ورود مسعود پزشکیان به استان سیستان و بلوچستان آغاز شده است و قرار است در این سفر راه‌های توسعه استان بررسی شود.

این سفر که از دیروز با سفر به چابهار و بازدید از منطقه مکران آغاز شده امروز نیز ادامه می‌یابد و قرار است مسعود پزشکیان با حضور در زابل در شمال استان سیستان و بلوچستان بزرگراه زابل به زاهدان را افتتاح کند.

همچنین در اولین سفر مسعود پزشکیان به استان سیستان و بلوچستان که اول آذرماه سال جاری صورت گرفت ،۳۳ مصوبه با مشارکت هفت دستگاه ملی و تأمین اعتباری بالغ بر ۴.۵ همت در سفر رئیس دولت چهاردهم به استان سیستان و بلوچستان برای تکمیل برخی پروژه‌های مختلف این استان اجرایی شد.

پزشکیان، در سفر یک‌روزه خود به استان سیستان و بلوچستان، از پارک علم و فناوری دانشگاه زاهدان بازدید کرد. هم چنین به‌صورت جداگانه با فعالان اقتصادی، فرهیختگان و نخبگان، فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، جمعی از دانشجویان، خانواده شهدا، دیدار شد. رئیس‌جمهوری در این سفر، به دیدار جمعی از علمای شیعه و اهل سنت و سران طوایف سیستان و بلوچستان رفت.

همچنین در این سفر، ۳۴ همت برای پروژه‌هایی که امسال و سال آینده اجرایی می‌شوند، تخصیص داده شد. ۲۴ همت نیز برای خط آهن چابهار به زاهدان اختصاص یافت. بانک‌ها نیز ۲۰ همت تعهد دادند که در این استان به پروژه‌ها اختصاص یابد و نهادهای اقتصادی هم ۷۰ همت تعهد سرمایه‌گذاری؛ در مجموع ۱۲۴ هزار میلیارد تومان طی امسال و سال آینده در این استان کار انجام می‌شود. در دومین سفر رئیس جمهور طی یک ماه اخیر به استان روند اجرای مصوبات دور اول سفر و راه‌های توسعه مناطق مختلف سیستان و بلوچستان پیگیری می‌شود.

مسعود پزشکیان / رئیس جمهور

مسعود پزشکیان، بعد از ۵۱ سال که به مدت دوسال و در راستای سپری کردن دوران خدمت سربازی در روستای کلوخی در منطقه سیستان زندگی می‌کرد، امروز به عنوان رئیس جمهور به خانه سابق خود رفت و یاد خاطرات خود را برای خود و مردم زنده کرده و باعث خوشحالی ساکنان منطقه شد.

شایان ذکر است ۵۱ سال از زمان حضور دکتر مسعود پزشکیان برای سپری کردن خدمت سربازی در طرح ترویجی در روستای «کلوخی» زابل زمان می‌گذرد؛ حالا معلم جوان دیروز که لباس سربازی به تن داشت، امروز در قامت رئیس جمهور، مهمان اهالی همان روستایی می‌شود که دو سال در آن سکونت داشت.

پزشکیان در واکنش به درخواست مردم برای تأمین آب کشاورزی قول داد که این مشکل را به طور جدی پیگیری کند.

در جریان این دیدار، همچنین رئیس جمهور در خانه‌ای که در دوره سربازی در آن ساکن بود نیز حضور یافت و با صاحب این خانه به مرور خاطرات پرداختند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 72288 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57684 بازدید ]
7 سال پيش [ 32940 بازدید ]
8 سال پيش [ 18317 بازدید ]
5 سال پيش [ 17944 بازدید ]
5 سال پيش [ 11643 بازدید ]
7 سال پيش [ 11358 بازدید ]
8 سال پيش [ 10257 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8502 بازدید ]
7 سال پيش [ 7427 بازدید ]
5 سال پيش [ 6993 بازدید ]
3 سال پيش [ 6883 بازدید ]
3 سال پيش [ 6371 بازدید ]
4 سال پيش [ 5697 بازدید ]
6 سال پيش [ 5626 بازدید ]
2 سال پيش [ 5613 بازدید ]
4 سال پيش [ 5425 بازدید ]
3 سال پيش [ 5372 بازدید ]
3 سال پيش [ 5342 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 46 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 248 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 560 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 83 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 76 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 ماه پيش [ 47 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 ماه پيش [ 44 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 49 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 3674 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 376 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 50 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 47 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 10 روز پيش [ 72 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1544 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 46 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید