شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
13783
۱۳ تیر ۱۳۹۷ - ۶:۱۴
842 بازدید
۰

دکتر احمد علیرضا بیگی:دولت برنامه‌ای برای تأمین مسکن گروه‌های مختلف جامعه ندارد

احمد علیرضابیگی با اشاره به افزایش اجاره بهای مسکن طی ماه‌های اخیر در کشور،گفت: راهی که امروز دولت در اخذ مالیات از واحدهای مسکونی خالی در پیش گرفته اگر چه درآمدی را برای دولت ایجاد می‌کند اما به باز شدن گره در بحث اجاره بهای مسکن کمکی نخواهد کرد و همین مالیات نیز بر هزینه‌هایی […]



احمد علیرضابیگی با اشاره به افزایش اجاره بهای مسکن طی ماه‌های اخیر در کشور،گفت: راهی که امروز دولت در اخذ مالیات از واحدهای مسکونی خالی در پیش گرفته اگر چه درآمدی را برای دولت ایجاد می‌کند اما به باز شدن گره در بحث اجاره بهای مسکن کمکی نخواهد کرد و همین مالیات نیز بر هزینه‌هایی که بر دوش مستأجران است اضافه خواهد شد.
وی با بیان اینکه دولت برنامه‌ای برای تأمین مسکن برای گرو‌ه‌های مختلف جامعه ندارد،افزود: دولت به طور مرتب در حال شعار دادن است که در کشور دو میلیون مسکن خالی وجود دارد اما این دو میلیون مسکن خالی، مسکنی نیست که پاسخگوی تقاضای بازار باشد. چرا که این گروه‌های ضعیف جامعه هستند که به دنبال سرپناه برای خود هستند و با توجه به اینکه دولت نتوانسته برنامه‌ای برای تأمین مسکن این قشر ارائه دهد تقاضای آنها در بازار زیاد می‌شود.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: گزینه‌هایی که در بازار در ارتباط با مسکن وجود دارد با توانایی گروه‌های ضعیف جامعه انطباق ندارد و به همین خاطر ما مدام شاهد عدم تعادل در بازار عرضه و تقاضا هستیم و دو میلیون و اندی واحد مسکونی خالی که آقای وزیر در مورد آنها صحبت می‌کند واحدهای مسکونی است که به قصد سوداگری و به دست آوردن سود بیشتر احداث شده است در حالی که مردم ضعیف جامعه ما به دنبال سرپناهی هستند که با کمترین هزینه تأمین شود.
علیرضابیگی خاطرنشان کرد: دولت پنج وظیفه اصلی اعم از تأمین مسکن، اشتغال، بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و تأمین امنیت را بر عهده دارد و باید برای آنها هزینه کند اما دولت حاضر نیست هزینه‌ای برای تأمین مسکن گروه‌های مختلف جامعه داشته باشد و این موضوع را با این توجیه که من به اجرای اصل ۴۴ و بحث خصوصی اعتقاد دارم این کار را به بخش خصوصی واگذار می‌کنم.
وی افزود: دولت در جایی که باید به خصوصی‌سازی اعتقاد داشته باشد ندارد و خودش رأساً عمل می‌کند همچون بحث خرید هواپیما، کسی در دولت انتظار ندارد که هواپیما بخرد، شرکت هواپیمایی خود بنا به مصلحت شان هواپیمای نو و یا کار کرده به هر ترتیب که با استانداردهای کشور انطباق داشته باشد تهیه و با هم در این زمینه رقابت می‌کنند و خدمات ارائه می‌دهند و هر شرکتی که خدمات بیشتری ارائه کرد مشتری بیشتری جذب می‌کند .

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 13783 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58127 بازدید ]
7 سال پيش [ 33356 بازدید ]
8 سال پيش [ 18714 بازدید ]
5 سال پيش [ 18313 بازدید ]
5 سال پيش [ 12071 بازدید ]
7 سال پيش [ 11758 بازدید ]
8 سال پيش [ 10649 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
7 سال پيش [ 7828 بازدید ]
5 سال پيش [ 7399 بازدید ]
3 سال پيش [ 7247 بازدید ]
4 سال پيش [ 6737 بازدید ]
5 سال پيش [ 6066 بازدید ]
6 سال پيش [ 6027 بازدید ]
2 سال پيش [ 5989 بازدید ]
4 سال پيش [ 5794 بازدید ]
4 سال پيش [ 5762 بازدید ]
4 سال پيش [ 5698 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 523 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 53 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1093 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1377 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 49 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 3 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 801 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1029 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1348 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 523 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 632 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 429 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 سال پيش [ 3597 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 38 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 55 سال پيش [ 51 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید