سه شنبه, ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ /
67854
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
1 بازدید
۰

دعوای ماشین و استقلال بالا گرفت

باشگاه ماشین‌سازی تبریز اعلام کرد: با توجه به عدم پایبندی تیم استقلال و داریوش شجاعیان به تعهدات خود بر اساس قرارداد ۳ جانبه این بازیکن به‌طور غیرقانونی در تیم استقلال بازی می‌کند و وی باید به تیم ماشین سازی بازگردد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، روابط عمومی باشگاه ماشین‌سازی تبریز با […]



دعوای ماشین و استقلال بالا گرفت
دعوای ماشین و استقلال بالا گرفت

باشگاه ماشین‌سازی تبریز اعلام کرد: با توجه به عدم پایبندی تیم استقلال و داریوش شجاعیان به تعهدات خود بر اساس قرارداد ۳ جانبه این بازیکن به‌طور غیرقانونی در تیم استقلال بازی می‌کند و وی باید به تیم ماشین سازی بازگردد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، روابط عمومی باشگاه ماشین‌سازی تبریز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در تاریخ ۹۶/۳/۲۸ طبق توافق ۳ جانبه بین باشگاه استقلال تهران و گسترش‌فولاد تبریز (ماشین‌سازی فعلی) و داریوش شجاعیان در محل دفتر باشگاه استقلال در تهران منعقد گردید؛ هر کدام از چک‌های تحویلی در موعد مقرر پاس نشود؛ بازیکن به باشگاه اول خود برگردد؛ که متأسفانه از مورخه ۹۶/۱۲/۲۶ قریب به یک سال پیش، چک سی میلیارد ریال عهده موسسه مالی و اعتباری کوثر پاس نشده و مراجعه نماینده ماشین‌سازی به باشگاه استقلال تهران برای وصول آن بی‌نتیجه بوده است.

این بیانیه که ضمیمه آن توافقنامه استقلال و گسترش فولاد در موضوع انتقال داریوش شجاعیان است، نکات جالبی در خود دارد ازجمله این که مدیران استقلال توافق کرده اند درصورت وصول نشدن هر یک از چک ها قرارداد انتقال فسخ می شود! این توافق که در زمان مدیریت سابق استقلال صورت گرفته، ماشین سازان را برآن داشته که اعلام کنند این توافق باتوجه به بندها و عدم وصول چک ها ملغی است. این بیانیه را بخوانید:

*باشگاه ماشین سازی تبریز لازم میداند ضمن انتشار قرارداد انتقال آقای داریوش شجاعیان به اطلاع عموم برساند که بند ۵ قرارداد فی مابین که اتفاقا دست نویس  عوامل محترم استقلال است صراحت دارد که اگر هر یک از چکها پاس نشود قرارداد انتقال فسخ و بازیکن باید به تیم قبلی خود که دوسال دیگر با آن قرارداد دارد برگردد . تاریخچه این انتقال حاکی است که داریوش شجاعیان بازیکنی که سه سال با ما قرارداد داشت قرار شد به باشگاه استقلال منتقل شود و حتی باشگاه پرسپولیس خواهان این بازیکن بود ولی ما به قول خودمان پایبند بودیم و وی را به استقلال منتقل کردیم که یک تیم بزرگ و بین المللی است اما متاسفانه مدیران محترم باشگاه با وجودی که به آنها یک سال هم وقت دادیم به تعهدات خود عمل نکردند و تمام مراجعات ما را بی نتیجه گذاشتند.

*هم اکنون هم ما چیزی بجز اجرای قرارداد فی مابین را نمی خواهیم  این قرارداد سه جانبه را داریوش شجاعیان  هم امضا کرده و هم انگشت زده و این شرط را پذیرفته است بدیهی است اگر حق این باشگاه استیفا نشود این حق برای باشگاه ماشین سازی وجود دارد که شکایت خود را به  دادگاه  عالی ورزش  CAS منتقل کند چون به زعم ما وی از لحطه اعلام فسخ دیگر نمی تواند برای هیچ تیمی به زمین برود .

*باشگاه استقلال یک مجموعه بزرگ و پرافتخار است و ما به هواداران این باشگاه احترام می گذاریم و حتی از شکایت به کنفدراسیون آسیا برای طلب حق انتقال خودداری کردیم که پروانه حرفه ای باشگاه استقلال برای حضور در مسابقات آسیایی مورد تعرض قرار نگیرد و یک سال هم همکاری و تحمل داشتیم اما این موضوع حل نشد و بانی این اطلاعیه و اعلان رسانه اخیر ما نیستیم برای تنویر افکار توجه شما را به بند ۵ قرارداد فی مابین جلب می نماید که حق را به ما می دهد که بگوئیم استقلال تعهداتش را انجام نداده و حرف ما برای ممانعت از حضور وی برای ادامه مسابقات منطقی است.

دعوای ماشین و استقلال بالا گرفت

دعوای ماشین و استقلال بالا گرفت

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 67854 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57696 بازدید ]
7 سال پيش [ 32955 بازدید ]
8 سال پيش [ 18339 بازدید ]
5 سال پيش [ 17958 بازدید ]
5 سال پيش [ 11664 بازدید ]
7 سال پيش [ 11375 بازدید ]
8 سال پيش [ 10274 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8525 بازدید ]
7 سال پيش [ 7443 بازدید ]
5 سال پيش [ 7006 بازدید ]
3 سال پيش [ 6899 بازدید ]
3 سال پيش [ 6382 بازدید ]
4 سال پيش [ 5711 بازدید ]
6 سال پيش [ 5647 بازدید ]
2 سال پيش [ 5634 بازدید ]
4 سال پيش [ 5444 بازدید ]
3 سال پيش [ 5389 بازدید ]
3 سال پيش [ 5360 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 29 دقيقه پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 31 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 32 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 33 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 33 دقيقه پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 33 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 34 دقيقه پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 35 دقيقه پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 59 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 59 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 59 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 60 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 60 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 60 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 49 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 16 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 16 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 16 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 16 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 16 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 16 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 6 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید