حافظ نابینای قرآن کریم با بیان اینکه از حس بینایی محروم بوده اما حس شنوایی خوبی دارم، گفت: در تمامی این مدت تلاش کردم تا محدودیت ناشی از بینایی خود را پروبال ندهم.
حافظ نابینای قرآن کریم با بیان اینکه از حس بینایی محروم بوده اما حس شنوایی خوبی دارم، گفت: در تمامی این مدت تلاش کردم تا محدودیت ناشی از بینایی خود را پروبال ندهم.
به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، زهرا خلیلی، حافظ کل قرآن کریم یکی از شرکتکنندههای بخش حفظ بانوان در چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم به میزبانی شهر تبریز است. او که از داشتن چشم محروم بوده و نابینا است، توانسته هم در رشته حفظ و هم ترتیل و تحقیق فعالیت کند.
خلیلی در حاشیه حضور در این دوره از مسابقات گفت: سال آخر دبیرستان بوده و در رشته ادبیات و علوم انسانی تحصیل می کنم. تشویق های پدر و مادرم سبب شدند تا در سن هفت سالگی، حفظ قرآن کریم را آغاز کنم و در کنار آن نیز وارد عرصه قرائت قرآن شده و در بخش تحقیق و ترتیل نیز کار کرده ام.
وی افزود: در حال حاضر نیز در حال مطالعه برخی از تفاسیر و ترجمه های قرآن کریم هستم.
خلیلی بهترین خاطرات خود را مربوط به روزهایی دانست که با دوستان خود در کلاس های قرآنی حاضر می شد و تصریح کرد: رقابت بین ما، یک رقابت سالم و سازنده بود که زمینه ساز پیشرفت من شد. باید این نوع دوستی ها مابین اعضای جامعه قرآنی افزایش یافته و همواره در مسیر اوج یکدیگر باشند.
این حافظ نابینای قرآن کریم تصریح کرد: باید بدانیم که وقتی باعث پیشرفت و آرامش یک فرد می شویم، آن آرامش و پیشرفت، متقابلا به خود ما برمی گردد. مهم است که با دوستان خودمان، رفتارها و رقابت های سازنده داشته باشیم و در این بین، خودمان هم از انرژی ساطع شده از این رقابت ها، بهره مند خواهیم شد.
وی با اشاره به محدودیت های ناشی از معلولیت ابراز کرد: بستگی به فرد دارد که از این محدودیت ها چگونه استفاده کند. من از حس بینایی محروم هستم اما حس شنوایی خوبی دارم. ممکن بود که محدودیت بینایی خود را آن قدر اوج می دادم که نتوانم از حس شنوایی خوب استفاده کنم اما من این مسیر را انتخاب نکردم.
خلیلی با اشاره به بهرهمندی خوب خود از حس شنوایی با توجه به محدودیت در حس بینایی خاطرنشان کرد: این مورد بستگی به خودمان دارد که چگونه از محدودیت های خود استفاده کنیم. وقتی که یک معلول وارد مسیری می شود، باید این را بداند که سختی های راه برای او نسبت به افراد عادی دو برابر است و واقعا به پشتکار و تلاش بسیاری زیادی نیاز دارد.
حافظ کل قرآن کریم، موفقیت یک فرد معلول را امری شدنی و قابل تصور دانسته و افزود: اگر توکل به خدا در مسیر وجود داشته باشد، موفقیت ها مضاعف می شود.
asrtabriz.ir/news/173902