یکشنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۳ /
75304
۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
32 بازدید
۰

حمله به دولت به جز پزشکیان!

روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان «انتخاب راه صحیح دشوار نیست» به همسو نبودن برخی از دولتی‌ها با رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان پرداخته است.



حمله به دولت به جز پزشکیان!
حمله به دولت به جز پزشکیان!

روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان «انتخاب راه صحیح دشوار نیست» به همسو نبودن برخی از دولتی‌ها با رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان پرداخته است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، این روزنامه در این زمینه نوشت: با وجود این تاکیدات رئیس‌جمهور که باید فرمانده و ترسیم‌کننده خط‌مشی واحد دولت باشد، هر از گاهی از گوشه و کنار دولت به بهانه‌های مختلف صدا‌های مختلف با اولویت‌بندی‌های مختلف به گوش می‌رسد.

یک روز معاون راهبردی رئیس‌جمهور (که هنوز صحت قانونی‌بودن انتصاب وی مورد تردید است) در اجلاس داووس و در شرایطی که هنوز چند روز به استقرار ترامپ بر مسند ریاست‌جمهوری آمریکا مانده بود، در موضعی متضاد با عزت و حکمت و با ادبیاتی نامناسب پالس مذاکره با دولت آمریکا را می‌فرستد. خطی که برخی رسانه‌های اصلاح‌طلب هم دنبال می‌کنند.

روز دیگر مسئول دیگری در دولت بر لزوم پیوستن به FATF برای حل مشکلات کشور سخن می‌گوید، آن هم سازوکاری که سرنخ آن در دست آمریکای بدعهد و دیگر کشور‌های زاویه‌دار با ایران است که حاضر نیستند ذره‌ای از تحریم‌ها بکاهند و معلوم نیست خوش‌باوران چطور تصور می‌کنند دشمن با FATF می‌خواهد گره از کار کشور باز کند؟!

یک روز مسئول اقتصادی دولت، به جای تمرکز بر گره‌گشایی از مشکلات واقعی مردم، درباره فیلترینگ صحبت می‌کند و نمونه‌های دیگر.

آنچه اکنون بیش از هر چیز دیگر برای موفقیت دولت موردنیاز و ضروری به نظر می‌آید، ترسیم یک خط‌مشی واحد به میدان‌داری رئیس‌جمهور و کنترل و پیشگیری از هر اقدام مخالف و موضع حاشیه‌ای است تا همه مسئولان دولتی به دور از اتلاف وقت ارزشمندی که باید به گره‌گشایی از کار مردم اختصاص یابد به وظایف خود عمل کنند.

با این اوصاف، اکنون که رئیس‌جمهور محترم بر بی‌فایده بودن مذاکره با رئیس‌جمهور قلدر و متوهم آمریکا اذعان دارد و به درستی بر وجود راه‌حل مشکلات کشور در داخل و تکیه بر توان داخلی تاکید می‌کند، باید این نگاه تبدیل به دستور واحد دولت شود تا در یک مسیر مشخص به بالاترین بازدهی برسیم؛ وگرنه ربط‌دادن تمام مشکلات معیشت و اقتصاد مردم به فیلترینگ و تحریم و مذاکره و به انتظار نشستن برای گره‌گشایی با گوشه چشم رئیس‌جمهور آمریکا و معطل نگه‌داشتن ظرفیت‌های عظیم کشور راه پرخسارتی است که تجربه تلخ دهه ۹۰ خطرناک‌بودن تکرار آن را به ما گوشزد می‌کند.

نگاه و باور به ظرفیت‌های داخل در کنار توجه به روابط با همسایگان، مذاکره و انعقاد قرارداد عزتمندانه با کشور‌های مختلف، پیوستن به سازمان‌های جهانی و منطقه‌ای و چشم ندوختن و معطل نکردن کشور به انتظار توجه دولت آمریکا، راهبرد موفقی بود که دولت شهید رئیسی در مدت کوتاه فعالیتش با تأسی به آن بسیاری از مشکلات را برطرف کرد و کشور را در مسیر رشد اقتصادی قرار داد.

حال دو نمونه الگوی عملی مدیریت دولت در سال‌های اخیر و نتایج مثبت و منفی آن پیش روی مسئولان قوه مجریه است، به نظر نمی‌آید انتخاب راه صحیح دشوار باشد.

نویسنده: عباس شمسعلی

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 75304 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57203 بازدید ]
7 سال پيش [ 32484 بازدید ]
8 سال پيش [ 17851 بازدید ]
5 سال پيش [ 17478 بازدید ]
4 سال پيش [ 11200 بازدید ]
7 سال پيش [ 10896 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9771 بازدید ]
5 سال پيش [ 8081 بازدید ]
7 سال پيش [ 6991 بازدید ]
5 سال پيش [ 6550 بازدید ]
3 سال پيش [ 6454 بازدید ]
3 سال پيش [ 5904 بازدید ]
4 سال پيش [ 5228 بازدید ]
6 سال پيش [ 5217 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
2 سال پيش [ 5202 بازدید ]
4 سال پيش [ 5016 بازدید ]
3 سال پيش [ 5007 بازدید ]
3 سال پيش [ 4922 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 63 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 93 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 74 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 30 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 4 روز پيش [ 42 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 75 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 24 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2871 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 28 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید