سه شنبه, ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ /
66934
۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
34 بازدید
۰

توشاک: شجاعی و دژاگه را قربانی کردم

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، جان توشاک، سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز پس از شکست مقابل استقلال در نشست خبری اظهار داشت: “نتیجه ۳ بر صفر شد و ممکن بود بدتر هم بشود. تعداد گل ها می توانست به ۵ هم برسد. میزبان امروز خیلی بهتر از ما بازی کرد.” مشکل ابتدا […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، جان توشاک، سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز پس از شکست مقابل استقلال در نشست خبری اظهار داشت: “نتیجه ۳ بر صفر شد و ممکن بود بدتر هم بشود. تعداد گل ها می توانست به ۵ هم برسد. میزبان امروز خیلی بهتر از ما بازی کرد.”

مشکل ابتدا از مربی شروع می شود

وی در واکنش به این موضع که آیا فروزان هم در این نتیجه مقصر بود یا خیر گفت: من فکر می کنم مشکل ابتدا از مربی شروع می شود. امروز من روز خوبی نداشتم. توشاک امروز اشتباه کرد و باید امروز را فراموش کند. تکرار می کنم که استقلال خیلی بهتر از ما بود، اما نمی خواهم درمورد فرد خاصی یا اشتباه خاصی صحبت کنم. باید به تیم و مربی حریف تبریک بگویم. باید در ادامه خیلی سخت تر کار کنیم.

تیم ما هنوز از نظر بدنی آماده نیست

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی درخصوص اینکه چه زمانی تیم مدنظر توشاک شکل خواهد گرفت، خاطرنشان کرد: هنوز نمی توانم زمانی دقیقی بگویم، ۷ بازی انجام داده ایم، اما تاکنون هیچ بازی را نباخته بودیم. مشکل این بود که ۵-۶ بازیکن جدید در چند روز آینده به ما اضافه شدند. ضمن اینکه تیم ما هنوز از نظر بدنی آماده نیست. شاید اشتباه ما بود که از بازیکنان جدید استفاده کردیم که هنوز از نظر بدنی آمادگی چندانی ندارند. بنابراین نیاز به زمان داریم تا به شرایط ایده آل برسیم.

من مقصر این شکست هستم

توشاک در پاسخ به این پرسش که چرا تیمش موقعیت های خطرناکی ایجاد نمی کند؟ گفت: فکر می کنم امروز مخصوصا در نیمه اول چند فرصت خوب داشتیم. به هر حال این موضوع خیلی مهم نیست و باید بگویم که ما در مجموع عملکرد تیمی ضعیفی داشتیم. می دانم که باید سخت تر کار کنیم تا اشتباهات را تکرار نکنیم. امروز دیدید که در زمین چه اتفاقی رخ داد. من مقصر این شکست هستم.

تنها ستاره ای که دیدم در آسمان بود

وی در مورد اینکه تراکتورسازی تیمی کهکشانی شده است عنوان کرد: منظور شما از ستاره و کهکشانی چیست؟ امشب من این موضوع را در زمین ندیدم و تنها ستاره ای که دیدم در آسمان بود. کدام بازیکنان مدنظرتان است؟ شما در مورد بازیکن حرف زدید اما من مربی هستم. من اسم بزرگی در تیم نمی بینم چه خودم و چه بازیکنان. ما دو بازیکن انگلیسی جذب کردیم که به طور کامل آنها را نمی شناسیم و زمان نیاز داریم که به شرایط خوب برسیم. برای من اسم های بزرگی نیستند و مهم تیم است.

در طول هفته در یک نشست حضور پیدا می کنم

توشاک در واکنش به صحبت های خبرنگاری مبنی بر اینکه او هفته گذشته به تبریز آمده بود اما اعلام کرده فقط در نشست های خبری مصاحبه می کند، خاطرنشان کرد: من نمی توانم هفته ای ۴ نشست خبری برگزار کنم. اگر با خبرگزاری یا رسانه دیگری مصاحبه کنم، رسانه های دیگر ممکن است شکایت داشته باشند و با هر کدام صحبت کنم، دیگران ناراحت می شوند. در طول هفته در یک نشست حضور پیدا می کنم و همه می توانند در آن شرکت کرده و سوالاتشان را بپرسند.

من به دنبال بهانه نیستم

وی در پاسخ به این پرسش که چرا با توجه به دوری مسعود شجاعی و اشکان دژاگه از میادین از آنها استفاده کرد، اضافه کرد: سوال خوبی پرسیدید، این اشتباهی بود که انجام دادیم من شجاعی و دژاگه را قربانی کردم. ما در اردوی پیش فصل ۵ بازی انجام دادیم و در هیچ مسابقه ای نباختیم. بازیکنان جدید ۴ روز است به ما اضافه شده اند و باید بگویم من مقصر هستم و حق با شما است. من از این بازیکنان شناخت زیادی ندارم و آنها تازه به جمع ما اضافه شدند. سه هفته دیگر نیاز داریم تا هماهنگی بیشتری پیدا کرده و من از آنها شناخت پیدا کنم. حرف شما درست است، من اشتباه کردم که این بازیکنان را قربانی کردم و نباید اینقدر زود از آنها بازی می گرفتم. در این تیم از بالا تا پایین همه جدید هستند. تمام افراد اخیراً آمدند و به ما اضافه شدند. مالک و مدیرباشگاه هم جدید هستند، این حرف ها بهانه نیست، من به دنبال بهانه نیستم. باید در آینده سخت تر کار کنیم.

در این شرایط جذب بازیکن مشکل است

توشاک در مورد اینکه قصد دارند بازیکن جدیدی جذب کنند، افزود: ما باید در پیش فصل بازیکن می گرفتیم. در این شرایط جذب بازیکن مشکل است و این خودش مشکل ساز می شود. شاید من اشتباه کردم. ما  بازیکنان جدیدی گرفتیم که دو تن از آنها در جام جهانی بازی کردند و دو تن در انگلیس بودند. این نفرات باید موفق شوند. شما می دانید تا به الان چند بازیکن از بریتانیا به ایران آمده اند؟ من نباید به این بازیکنان جدید بازی می دادم و همه چیز به من برمی گردد. من ۴۰ سال در فوتبال تجربه مربیگری دارم اما امروز اشتباه کردم و این موضوع را می پذیرم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 66934 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57696 بازدید ]
7 سال پيش [ 32953 بازدید ]
8 سال پيش [ 18337 بازدید ]
5 سال پيش [ 17957 بازدید ]
5 سال پيش [ 11661 بازدید ]
7 سال پيش [ 11375 بازدید ]
8 سال پيش [ 10273 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8522 بازدید ]
7 سال پيش [ 7443 بازدید ]
5 سال پيش [ 7006 بازدید ]
3 سال پيش [ 6898 بازدید ]
3 سال پيش [ 6382 بازدید ]
4 سال پيش [ 5711 بازدید ]
6 سال پيش [ 5647 بازدید ]
2 سال پيش [ 5632 بازدید ]
4 سال پيش [ 5442 بازدید ]
3 سال پيش [ 5387 بازدید ]
3 سال پيش [ 5359 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 53 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 53 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 4 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 2625 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 42 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 16 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 18 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 0 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید