شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ /
10518
۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۳:۲۶
283 بازدید
۰

توزیع بیش از ۴۱ هزار تن آسفالت در معابر شهرداری منطقه دو از ابتدای سال

[ad_1] تبریز ما: معاون فنی عمرانی شهرداری منطقه دو گفت: امسال بالغ بر ۴۱ هزار تن آسفالت در معابر این منطقه، استفاده شده است. به گزارش تبریز ما به نقل از شهرداری منطقه ۲ تبریز، علیرضا نریمانی افزود: تاکنون ۱۱ هزار تن آسفالت برای لکه گیری و ۳۰ هزار تن برای انجام آسفالت رویه معابر […]



[ad_1]


توزیع بیش از ۴۱ هزار تن آسفالت در معابر شهرداری منطقه دو از ابتدای سال

تبریز ما: معاون فنی عمرانی شهرداری منطقه دو گفت: امسال بالغ بر ۴۱ هزار تن آسفالت در معابر این منطقه، استفاده شده است.

به گزارش تبریز ما به نقل از شهرداری منطقه ۲ تبریز، علیرضا نریمانی افزود: تاکنون ۱۱ هزار تن آسفالت برای لکه گیری و ۳۰ هزار تن برای انجام آسفالت رویه معابر حوزه شهرداری منطقه دو تبریز استفاده شده است.

معاون فنی عمرانی شهرداری منطقه دو تبریز در تشریح سایر پروژه های این منطقه اظهار داشت: پیاده‌راه کوی فردوس ائل‌گلی به عنوان یک مسیر توریستی با اصلاح مسیر و انجام کف سازی احداث شده و تمامی پیاده روهای مسیر جاده ائل گلی و اطراف استخر مجموعه تاریخی تفریحی پارک ائل گلی بهسازی و ترمیم شده است.

وی باکس گذاری خیابان امام را از سایر پروژه های در حال اجرای این منطقه عنوان کرد و افزود: این پروژه از لحاظ منظر و زیباسازی شهری و با رعایت کلیه اصول بهداشتی از ابتدای خیابان جدیری تا میدان جانبازان دانشگاه با انجام جدول گذاری و کف سازی در حال اجرا است.

وی دیگر پروژه در حال اجرای شهرداری منطقه دو تبریز را پل اتصال پارک بهاران و پارک عباس میرزا برشمرد و اظهار داشت: عملیات احداث این پل عابرگذر به طول ۱۱۰ متر و عرض ۶ متر با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در اتوبان شهید کسائی در حال اجراست.

نریمانی احداث کانال ساریزمی با اجرای دیواره سنگی، کفسازی داخل کانال به منظور هدایت صحیح آبهای سطحی با ۷۰ درصد پیشرفت و احداث سالن ورزشی اسکواش در پارک ائل گلی با ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی را از سایر پروژه‌های این منطقه عنوان کرد.

معاون فنی عمرانی شهرداری منطقه دو خاطرنشان کرد: به منظور افزایش فضاهای سبز شهری و استفاده شهروندان از این فضاها همچنین پارک شهدای آتش نشان در بلوار فتح به اتمام رسیده و عملیات عمرانی احداث پارک توت گلگشت با حفظ وضعیت و درختان موجود آن آغاز شده است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10518 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58133 بازدید ]
7 سال پيش [ 33360 بازدید ]
8 سال پيش [ 18724 بازدید ]
5 سال پيش [ 18321 بازدید ]
5 سال پيش [ 12077 بازدید ]
7 سال پيش [ 11764 بازدید ]
8 سال پيش [ 10656 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8919 بازدید ]
7 سال پيش [ 7832 بازدید ]
5 سال پيش [ 7409 بازدید ]
3 سال پيش [ 7254 بازدید ]
4 سال پيش [ 6748 بازدید ]
5 سال پيش [ 6071 بازدید ]
6 سال پيش [ 6038 بازدید ]
2 سال پيش [ 5994 بازدید ]
4 سال پيش [ 5802 بازدید ]
4 سال پيش [ 5768 بازدید ]
4 سال پيش [ 5702 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 570 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 365 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 391 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 298 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 323 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 265 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 265 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 328 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 292 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 305 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 343 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 290 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 338 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 35 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید