دوشنبه, ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ /
67996
۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰
9 بازدید
۰

تراکتور مربی درجه یک خارجی می‌خواهد؛ مربی‌ای در حد گواردیولا/ این امر فقط با زنوزی محقق می‌شود

سرمربی پیشین تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز معتقد است که این باشگاه به یک مربی درجه یک خارجی نیاز دارد.



به گزارش خبرنگار عصر، رسول خطیبی درباره بحث واگذاری باشگاه تراکتورسازی به بخش خصوصی، اظهار داشت: بر اساس تصمیمی که مالکان باشگاه تراکتورسازی گرفتند این باشگاه باید ۱۰۰ درصد واگذار شود اما دراین‌بین ۴ مورد باید در نظر گرفته شود.

وی افزود: اول اینکه بخش، شرکت و نفری که باشگاه تراکتورسازی به آن واگذار می‌شود باید سابقه خوبی در امر ورزش و فوتبال داشته باشد تا باشگاه تراکتورسازی هیچ‌گاه به سرنوشت تیم‌هایی چون استیل آذین و بهمن گرفتار نشود.

سرمربی و بازیکن اسبق تراکتورسازی خاطرنشان کرد: فردی که مالکیت باشگاه تراکتورسازی را بر عهده می‌گیرد ابتدا باید خواسته هواداران را در نظر بگیردگ، خواسته آن‌ها هم کاملاً مشخص است؛ قرار گرفتن در جمع ۳ تیم بالای جدول و قهرمانی.

پیشکسوت فوتبال تبریز تصریح کرد: اینکه تیم تراکتورسازی با مالک جدید خود در رده‌های ششم و هفتم قرار بگیرد هواداران این تیم را راضی نمی‌کند. تراکتورسازی در حال حاضر در شرایطی قرار دارد که بهترین مربی را باید جذب کند. ساغلام مربی خوبی است ولی او در دنیا یک مربی درجه ۲ محسوب می‌شود اما تراکتورسازی به یک مربی درجه یک نیاز دارد.

خطیبی ادامه داد: مربیانی مانند مورینیو و گواردیولا که جزو ۲۰ مربی مطرح دنیا باشند لایق سرمربی تراکتورسازی هستند. این تیم باید از بهترین‌ها استفاده کند. اگر می‌خواهیم یک مربی سطح بالا به تراکتورسازی بیاوریم این باشگاه باید به آقای زنوزی واگذار شود چون این امر با واگذاری باشگاه به وی محقق می‌شود.

وی با تمجید از زنوزی گفت: زنوزی از جنس شهر تبریز است و زادگاهش اینجاست. او آبرویش را دوست دارد و قطعاً می‌خواهد تراکتورسازی بهترین نتیجه را کسب کند و در بهترین حالت در رقابت‌های مختلف حاضر شود.

سرمربی و بازیکن اسبق تراکتورسازی تأکید کرد: درصورتی‌که باشگاه به آقای زنوزی واگذار شود او تراکتورسازی را نه‌تنها لیگ برتر ایران بلکه برای قهرمانی آسیا خواهد بست. تا جایی هم که می‌دانم همه با واگذاری باشگاه به زنوزی موافق هستند. شخص آقای زنوزی هم از این موضوع استقبال کرده است. وی عقبه خوبی در باشگاه گسترش فولاد دارد و این باشگاه را به بهترین باشگاه خصوصی ایران تبدیل کرد.

خطیبی اظهار داشت: اگر زنوزی مالک باشگاه تراکتورسازی شود من احساس می‌کنم اولویت اولش تیم تراکتورسازی خواهد بود و گسترش فولاد در اولویت‌های بعدی او قرار می‌گیرد. اگر این اتفاق بیفتد تراکتورسازی جزو بهترین تیم‌های آسیا می‌شود.

پیشکسوت فوتبال تبریز با اشاره به اینکه زنوزی موافقان زیادی درزمینهٔ دریافت مالکیت این باشگاه دارد، گفت: همه پیشکسوتان فوتبال آذربایجان نظرشان روی زنوزی است. مردم و هواداران هم از این موضوع استقبال می‌کنند. من از آقایان سردار خرم، عباسی و الیاسی می‌خواهم که اولویت اولشان واگذاری باشگاه به زنوزی باشد.

وی در واکنش به این مسئله که ممکن است تیم تراکتورسازی پس از واگذاری به بخش خصوصی به سرنوشت تیم‌هایی چون استیل آذین، بهمن، راه‌آهن و نفت تهران دچار شود، گفت: تراکتورسازی هیچ‌گاه به چنین سرنوشتی دچار نمی‌شود چون پشتوانه بزرگی به نام هوادار دارد و این پشتوانه کوچکی نیست. برند هوادار می‌تواند همیشه تراکتورسازی را پابرجا نگه دارد.

خطیبی بابیان اینکه تراکتورسازی به یک مربی درجه یک خارجی نیاز دارد، تأکید کرد: وقتی تیم‌هایی مثل استقلال و پرسپولیس مربیانی مانند برانکو و شفر را استخدام می‌کنند تراکتورسازی هم به یک مربی در این سطح نیاز دارد.

وی در پایان افزود: اگر زنوزی مالک باشگاه تراکتورسازی شود شک نکنید که یک مربی درجه یک خارجی را به ایران می‌آورد. مربی‌ای در حد و اندازه‌های مورنیو، گواردیولا و انریکه می‌توانند گزینه سرمربی گری تراکتورسازی باشند.

انتهای پیام/

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 67996 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57688 بازدید ]
7 سال پيش [ 32943 بازدید ]
8 سال پيش [ 18325 بازدید ]
5 سال پيش [ 17944 بازدید ]
5 سال پيش [ 11646 بازدید ]
7 سال پيش [ 11363 بازدید ]
8 سال پيش [ 10259 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8505 بازدید ]
7 سال پيش [ 7433 بازدید ]
5 سال پيش [ 6996 بازدید ]
3 سال پيش [ 6884 بازدید ]
3 سال پيش [ 6374 بازدید ]
4 سال پيش [ 5698 بازدید ]
6 سال پيش [ 5628 بازدید ]
2 سال پيش [ 5615 بازدید ]
4 سال پيش [ 5430 بازدید ]
3 سال پيش [ 5376 بازدید ]
3 سال پيش [ 5344 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 15 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 10 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1283 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 40 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 10 روز پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 34 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 1970 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 10 روز پيش [ 4 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید