سه شنبه, ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ /
66270
۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
14 بازدید
۰

بازی آسانی با پیکان نداریم/ قوانین باید برای تمامی تیم‌ها یکسان باشد

سرمربی تراکتور در خصوص استفاده از VAR در فوتبال ایران، گفت: عدالت باید در فوتبال برقرار شود. قوانین باید برای تمامی تیم‌ها یکسان باشد.



بازی آسانی با پیکان نداریم/ قوانین باید برای تمامی تیم‌ها یکسان باشد
بازی آسانی با پیکان نداریم/ قوانین باید برای تمامی تیم‌ها یکسان باشد

سرمربی تراکتور در خصوص استفاده از VAR در فوتبال ایران، گفت: عدالت باید در فوتبال برقرار شود. قوانین باید برای تمامی تیم‌ها یکسان باشد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، پاکو خمز سرمربی تراکتور در نشست خبری قبل بازی مقابل پیکان تهران در پاسخ به این سوال که آیا تغییراتی در ترکیب تیم‌تان خواهید داشت؟ اظهار داشت: ما ترکیب را براساس نتایج بازی قبلی مشخص نمی‌کنیم؛ بلکه بر اساس میزان آمادگی بازیکنان، ترکیب تیم را انتخاب می‌کنیم و امکان تغییر آن در تمامی بازی‌ها وجود دارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا با تغییر سرمربی پیکان، قدرت تهاجمی این تیم افزایش یافته است؟ بیان کرد: با تغییر سرمربی، شیوه بازی این تیم تغییر یافته است. پیکان به دنبال مالکیت توپ و بازی‌سازی از دفاع است. به سرمربی این تیم تبریک می‌گویم؛ چرا که سبک خوبی را در پیش گرفته و معتقدم بازی آسانی نخواهیم داشت.

خمز در خصوص راهکارش برای تقویت خط حمله تیمش و استفاده از مهاجم کاذب به جای مهاجم تخصصی، توضیح داد: باتوجه به لیست نفراتی که در اختیار داریم، سیستم تیم را انتخاب می‌کنیم. ما در بازی‌های مهم ابتدای فصل مهاجم تخصصی نداشتیم و از حسین‌زاده، گوستاوو و رستمی در این پست استفاده کردیم. اکنون عبدی را داریم و گاهی از آقاجان‌پور هم در خط حمله استفاده می‌کنیم. من خوشحالم که تمامی بازیکنان نهایت تلاششان را انجام می‌دهند. اگر مجبور باشیم؛ از مهاجم کاذب استفاده خواهم کرد، ولی ترجیح من، داشتن دو مهاجم تخصصی است.

وی در پاسخ به این سوال آیا لیست بازیکنان مورد نظر را برای جذب در نیم فصل تهیه کرده‌اید؟ گفت: نه، این کار من نیست.

سرمربی تراکتور در رابطه با سید محمد حسینی که چندان در ترکیب تیم قرار نمی‌گیرد، بیان کرد: محمد حسینی فصل گذشته برای ما خیلی خوب و در سطح بالا بازی کرد. او یکی از بازیکنان مهم ما بود. این فصل بازیکنان جدیدی در آن پست اضافه شده و رقابت سخت شده است. حسینی دقایق کمی بازی کرده و شاید حق‌‌اش باشد که در برخی بازی‌ها از ابتدا در ترکیب قرار می‌گرفت. معتقدم باید به تلاش کردن ادامه دهد؛ چرا که با آغاز باز‌ی‌های جام حذفی، فرصت بیشتری برای حضور در ترکیب پیدا می‌کند و باید آمادگی‌اش را حفظ کند.

وی ادامه داد: به خاطر شرایط حسینی این حرف‌ها را نمی‌زنم، به عنوان سرمربی تیم اعلام می‌کنم کسی که دلش اینجا نباشد را نمی‌خواهم. اگر بازیکنی نمی‌خواهد اینجا بماند، می‌تواند برود. من بازیکنانی را می‌خواهم که حضور در کنارمان و رشد و پیشرفت را بخواهند. فکر می‌کنم محمد حسینی بازیکن خوبی است و کیفیت بالای شجاع خلیل‌زاده و عارف آقاسی کار را سخت کرده است. سید مهدی حسینی و امیرحسین حسین‌زاده هم فرصت چندانی برای بازی کردن پیدا نمی‌کردند، ولی از فرصت پیش آمده استفاده کرده و خودشان را ثابت کردند.

سرمربی تراکتور در خصوص محرومان و مصدومان تیمش، گفت: عارف رستمی مصدوم بوده و مهدی شیری که دستش شکسته بود و هنوز منتظر هستیم تا به شرایط بازی برسد.

خمز در خصوص استفاده از VAR در فوتبال ایران، گفت: عدالت باید در فوتبال برقرار شود. قوانین باید برای تمامی تیم‌ها یکسان باشد. خواستند VAR را در یک بازی آزمایش کنند، ولی VAR امتحانش را در سطح دنیا پس داده و اگر قرار بر استفاده از آن باشد، باید در تمامی بازی‌ها مورد استفاده قرار گیرد. اینکه برخی تیم‌ها با یک قانون و تیم‌های دیگر با قانون دیگری در یک رقابت شرکت کنند، درست نیست. نباید نابرابری باشد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 66270 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57696 بازدید ]
7 سال پيش [ 32953 بازدید ]
8 سال پيش [ 18337 بازدید ]
5 سال پيش [ 17957 بازدید ]
5 سال پيش [ 11661 بازدید ]
7 سال پيش [ 11375 بازدید ]
8 سال پيش [ 10273 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8522 بازدید ]
7 سال پيش [ 7443 بازدید ]
5 سال پيش [ 7006 بازدید ]
3 سال پيش [ 6898 بازدید ]
3 سال پيش [ 6382 بازدید ]
4 سال پيش [ 5711 بازدید ]
6 سال پيش [ 5647 بازدید ]
2 سال پيش [ 5632 بازدید ]
4 سال پيش [ 5442 بازدید ]
3 سال پيش [ 5387 بازدید ]
3 سال پيش [ 5359 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 53 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 53 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 روز پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 41 بازدید ]
عصر تبریز 17 روز پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2228 بازدید ]
عصر تبریز 16 روز پيش [ 9 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید