چهارشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۴ /
9050
۰۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۴
247 بازدید
۰

بازدید گروه سرمایه گذاری خارجی از بافت حاشیه نشین تبریز

تبریز ما: مسئولان گروه سرمایه گذاری خارجی به همراه تنی چند از اعضای شورای اسلامی شهر و معاون شهردار تبریز از بافت های حاشیه نشین و فرسوده تبریز بازدید کردند. به گزارش تبریز ما، مسئولان گروه سرمایه گذاری ترکیه ای به دنبال دیدار با شهردار تبریز با حضور در تعدادی از مناطق بافت حاشیه نشین […]



تبریز ما: مسئولان گروه سرمایه گذاری خارجی به همراه تنی چند از اعضای شورای اسلامی شهر و معاون شهردار تبریز از بافت های حاشیه نشین و فرسوده تبریز بازدید کردند.

به گزارش تبریز ما، مسئولان گروه سرمایه گذاری ترکیه ای به دنبال دیدار با شهردار تبریز با حضور در تعدادی از مناطق بافت حاشیه نشین و فرسوده تبریز از این مناطق بازدید کردند.

این گروه سرمایه گذاری در حال حاضر پروژه های بزرگ احداث انبوه مسکن در تهران را در دست اجرا دارد. احداث ۱۲۵۰۰ واحد مسکونی در عرض یک سال و همچنین احداث پروژه های ۲۰ هزار و ۳۵ هزار واحدی در کشور  و سرعت عمل این شرکت در تحویل این واحدها به متقاضیان از جمله نکات قوت فعالیت این گروه است.

گفتنی است مسئولان این شرکت سرمایه گذاری به همراه محمد عزتی معاون شهردار تبریز، فریدون بابایی اقدم و محرم محمد زاده از مناطق حاشیه نشین انتهای ۴۲ متری، انقلاب و چوخورللار بازدید کردند.

این گروه سرمایه گذاری یکی از گروه های سرمایه گذاری در احداث مسکن انبوه می باشد که علاوه بر اجرای طرح های بزرگ مسکن انبوه در چند کشور دو پروژه بزرگ ۲۰ هزار واحد و ۳۵ هزار واحدی را در کشور احداث کرده است.

پیش از ظهر امروز شهردار تبریز در دیدار با گروه سرمایه گذار ترکیه‌ای بر آماده بودن بستر های قانونی و حمایت از سرمایه گذاری برای احیای بافت های فرسوده و حاشیه نشین تبریز تاکید کرده بود.

شهردار تبریز در این دیدار با اشاره به اینکه در تبریز ۲۴۰۰ هکتار بافت ناکارآمد و حاشیه نشین شهری وجود دارد اظهار داشت: بسترهای قانونی حمایت از سرمایه گذار برای احیای بافت های حاشیه نشین شهری در تبریز مهیاست و شهرداری تبریز در این راستا از حضور شهرداران داخلی و خارجی استقبال می کند.

گفتنی است نمایندگان و کارشناسان این گروه سرمایه گذاری بعد از دیدار با شهردار تبریز و دو عضو شورای شهر، به همراه معاون شهردار از بخشی از مناطق حاشیه نشین تبریز بازدید کردند.

بازدید گروه سرمایه گذاری خارجی از بافت حاشیه نشین تبریز

بازدید گروه سرمایه گذاری خارجی از بافت حاشیه نشین تبریز

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9050 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58182 بازدید ]
7 سال پيش [ 33414 بازدید ]
8 سال پيش [ 18773 بازدید ]
5 سال پيش [ 18357 بازدید ]
5 سال پيش [ 12123 بازدید ]
7 سال پيش [ 11811 بازدید ]
8 سال پيش [ 10687 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8968 بازدید ]
7 سال پيش [ 7860 بازدید ]
5 سال پيش [ 7449 بازدید ]
3 سال پيش [ 7294 بازدید ]
4 سال پيش [ 6786 بازدید ]
5 سال پيش [ 6106 بازدید ]
6 سال پيش [ 6076 بازدید ]
2 سال پيش [ 6028 بازدید ]
4 سال پيش [ 5839 بازدید ]
4 سال پيش [ 5804 بازدید ]
4 سال پيش [ 5736 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 26 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 16 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 313 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 294 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 473 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 168 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 268 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 272 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 43 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 21 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 618 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 252 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 275 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 257 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 8 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید