به گزارش تبریز ما به نقل از خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، تصاویر حکایت از آن دارد که در این باغ وحش که در یکی از کلانشهرهای کشور راهاندازی شده، گونههای ارزشمند و بومی حیات وحش کشور مانند سیاهگوش، کاراکال، خرس، گرگ و پرندگان شکاری در کنار گونههای غیربومی چون شیر و حتی حیوانات اهلی مثل سگ و گربه در قفسهایی که به ویرانه بیشتر میماند تا باغ وحش، به بهانه سرگرمی بازدیدکنندگان با مرگی تدریجی دست و پنجه نرم میکنند.
ویرانههایی در برخی موارد بر دیوارشان طرحی از طبیعت رنگآمیزی شده تا وضعیت رقتبار این قفسها را در نظر بازدیدکنندگان تا حدودی بهبود بخشند.
نگاهی به این تصاویر این پرسش را پیش میکشد که چرا سازمان حفاظت محیط زیست دستکم نسبت به ضبط حیوانات بومی که به صورت امانی به این مرکز سپرده شدهاند اقدامی نمیکند؟ آیا انتقال این حیوانات ارزشمند بومی به مراکزی با شرایط بهتر و یا رهاسازی آنها در طبیعت کشور، حداقل انتظاری نیست که باید از سازمان حفاظت محیط زیست داشت؟
باغ وحش باغلار باغی تبریز، بخشی از پارک تفریحی باغلارباغی است که در زمینی به مساحت ۲۲ هکتار در بلوار استاد تبریز ما، با حمایت شهرداری تبریز احداث و در مرداد ۱۳۷۳ با حضور وزیر کشور و مسئولان استان طیِ مراسمی افتتاح شد. وضعیت حیوانات در این باغ وحش همواره مورد انتقاد بازدیدکنندگان و فعالان حقوق حیوانات واقع شده است.