شنبه, ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ /
70893
۳۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴
12 بازدید
۰

الهامی: تمرین در منزل چندان مفید نیست

سرمربی تراکتور با بیان اینکه تمرین در منزل چندان مفید نیست، گفت: مربی بدنساز، برنامه‌های تمرینی را روزانه به بازیکنان اعلام می‌کند. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، ساکت الهامی با بیان اینکه تیم‌ها برای رسیدن به شرایط مسابقات به حداقل یک ماه زمان نیاز دارند، اظهار داشت: هر تصمیمی که فیفا، […]



الهامی: تمرین در منزل چندان مفید نیست
الهامی: تمرین در منزل چندان مفید نیست

سرمربی تراکتور با بیان اینکه تمرین در منزل چندان مفید نیست، گفت: مربی بدنساز، برنامه‌های تمرینی را روزانه به بازیکنان اعلام می‌کند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، ساکت الهامی با بیان اینکه تیم‌ها برای رسیدن به شرایط مسابقات به حداقل یک ماه زمان نیاز دارند، اظهار داشت: هر تصمیمی که فیفا، ای‌اف‌سی و فدراسیون فوتبال بگیرد همه از آن تبعیت می‌کنند، اما به این موضوع باید توجه شود که فوتبال در شرایط کنونی، چه جایگاهی در دنیا دارد.

وی با اشاره به اینکه فوتبال در چنین شرایطی اولویت ندارد، افزود: امیدوارم مردم ایران هر چه زودتر از این فاجعه و شرایط سخت عبور کنند تا بتوانیم زندگی راحت و آرام در کنار یکدیگر داشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: تمرینات تراکتور تا ۲۶ اسفند ماه ادامه داشت و جزو آخرین تیم‌هایی بود که تمرینات را تعطیل کردیم همچنین ما ابتدا پنجم فروردین و سپس هفتم فروردین را برای آغاز تمرینات‌مان تعیین کردیم که با توجه به بیانیه‌ ستاد مقابله با کرونا، بلیت بازیکنان به مقصد تبریز و تمرینات را کنسل کردیم.

الهامی با بیان اینکه معتقد هستم تمرین در منزل چندان مفید نبوده و جنبه سرگرم کننده دارد، در خصوص وضعیت کنونی تیم تراکتور، عنوان کرد: مربی بدنساز تیم، برنامه‌های تمرینی را به صورت روزانه به بازیکنان اعلام می‌کند تا بازیکنانم خودشان را آماده نگه دارند.

وی ادامه داد: تمامی بازیکنان تراکتور به جز اشکان دژاگه در داخل کشور حضور دارند و دژاگه نیز در صورت تأخیر ۲۴ ساعته، نمی‌توانست به خارج از کشور برود و بازیکنان خارجی‌مان به همراه یکی از اعضای کادرفنی در هتل، تمرینات اختصاصی انجام می‌دهند.

الهامی با ابراز همدردی با خانواده‌هایی که حتی نمی‌توانند برای عزیزان از دست رفته‌شان مراسم سوگواری برگزار کنند، اذعان کرد: فوتبال خوب و مفید است، ولی نمی‌تواند جای همه چیز را بگیرد.

سرمربی سرخ پوشان تبریز اظهار کرد: چون در کشور ما حق پخش تلویزیونی، اسپانسر، بلیت فروشی و غیره چندان مطرح نیست اما در سایر کشورها به خاطر این موضوعات به برگزاری ادامه مسابقات پافشاری می‌کنند، ما در کشورمان به خاطر لذت بردن مردم و حضورشان در استادیوم‌ها فوتبال برگزار می‌کنیم که در صورت برگزاری بازی‌ها بدون حضور هواداران، این لذت هم از بین می‌رود.

تیم تراکتور تا پایان هفته بیست و یکم لیگ برتر فوتبال با کسب ۳۷ امتیاز و با تفاضل گل کمتر نسبت به تیم سپاهان در رده سوم جدول قرار دارد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 70893 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58217 بازدید ]
7 سال پيش [ 33450 بازدید ]
8 سال پيش [ 18809 بازدید ]
5 سال پيش [ 18388 بازدید ]
5 سال پيش [ 12165 بازدید ]
7 سال پيش [ 11845 بازدید ]
8 سال پيش [ 10719 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8996 بازدید ]
7 سال پيش [ 7895 بازدید ]
5 سال پيش [ 7487 بازدید ]
4 سال پيش [ 7328 بازدید ]
4 سال پيش [ 6820 بازدید ]
5 سال پيش [ 6135 بازدید ]
6 سال پيش [ 6107 بازدید ]
2 سال پيش [ 6057 بازدید ]
4 سال پيش [ 5871 بازدید ]
4 سال پيش [ 5845 بازدید ]
4 سال پيش [ 5774 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 52 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 55 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 57 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 60 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 16 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 24 روز پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 55 بازدید ]
عصر تبریز 14 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 11 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 23 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 14 روز پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 روز پيش [ 45 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 43 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 20 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 52 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 19 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید