شهر جدید سهند با حضور دکتر «شومبرگ»، از مسئولان شبکه جهانی جوامع ایمن از کارولینسکای سوئد و جمعی از مسئولان استانی و شهرستان اسکو به شبکه جهانی جوامع ایمن ملحق شد.
منطقه آذربایجان شرقی، مرتضی محمدزاده، ناظر عالی پروژه جامعه ایمن و مروج سلامت سهند و فرماندار شهرستان اسکو، در این جلسه با ارائه توضیحاتی در خصوص جوامع ایمن اظهار کرد: شهر سهند به عنوان اولین شهر شمالغرب کشور به طور رسمی به شبکه جهانی جوامع ایمن ملحق شد.
وی الحاق شهر سهند به شبکه جهانی جوامع ایمن را نتیجه همکاری بین بخشی دستگاههای مختلف و مشارکت مردم و گروههای مردم نهاد دانست و گفت: این رویداد، نخستین گام از یک راه طولانی و نیازمند عزم جدی، اراده جمعی و برنامهریزی دقیق برای رسیدن به اهداف عالی پروژه است.
محمد حسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دبیرکمیته راهبردی جامعه ایمن و مروج سلامت استان نیز در ادامه این برنامه گفت: تلاش برای ارتقای ایمنی و سلامت شهروندان یکی از مهمترین اولویتهای دولتمردان و مدیران است و الحاق شهر سهند به شبکه جهانی جوامع ایمن این پیام مهم را در بردارد که میتوان با همکاری دستگاههای اجرایی و مشارکت مردم، گروهها و سمنهای مردمی، گامهای مهم و اساسی به منظور ارتقاء سطح زندگی، ایمنی و سلامت مردم درجامعه برداشت.
شومبرگ، مدیرکل ارزیابی شبکه جهانی جوامع ایمن نیز در این برنامه ضمن ابراز خوشحالی از الحاق شهرسهند به شبکه جهانی جوامع ایمن و همکاریهای بین بخشی و گروههای مردمی، جامعه ایمن سهند را یکی از نمونههای موفق در جهان دانست و افزود: پروژه سهند میتواند نمونه خوبی برای جوامع ایمن ایران باشد؛ چرا که همکاریهای بین بخشی و مردمی در این شهر نشانگر عظم جدی برای ارتقاء سلامت و ایمنی در تمامی ابعاد است.
وی ایجاد شهرهای ایمن جهانی را زمینهای برای بالا بردن سطح ایمنی عنوان کرد و افزود: با فرهنگسازی از طریق رسانههای جمعی میتوان بسیاری از سوانح و حوادثی که منجر به مرگ میشوند را کاهش داد.
هاشمی اقدم، سرپرست شبکه جامع و همگانی سلامت شهرستان اسکو و دبیر علمی پروژه نیز در پایان خاطرنشان کرد: اقداماتی که ادارات و کمیتههای پنجگانه این پروژه در سطح شهر سهند انجام دادهاند، بازخورد خوبی در سطح این شهر داشته و احداث ایستگاه آتشنشانی، احداث و افتتاح دو پایگاه اورژانس درفازهای دو و سه، اجرای طرح اورژانس یار، ایجاد مرکز مانیتورینگ ترافیک، اجرای مانورهای مقابله با آتش و زلزله، کانون دوستدار شهروند ارشد، قدم شمار سلامت سهند، ارتقای ایمنی فضاهای اداری و مدارس، ایجاد راههای ویژه معلولان در سطح شهر، حذف و یا اصلاح معابر و خیابانهای پرخطر درسطح شهر از جمله این اقدامات هستند.
درپایان این مراسم، جامعه ایمن سهند با تقدیم لوح و امضای سند الحاق شهر سهند به شبکه جهانی جوامع ایمن توسط نمایندگان شبکه جهانی جوامع ایمن، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، فرماندار شهرستان و شهردار سهند به طور رسمی ثبت جهانی شد.
منبع خبر «
نویسنده تبریز ما» است و
آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد (
28761 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره
0989142578922 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه
آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.