جمعه, ۹ خرداد ۱۴۰۴ /
9488
۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۲
305 بازدید
۰

افزایش فضای سبز تفرجگاه عینالی از ۴۰۰ هکتار به ۶۰۰ هکتار در دو سال

تبریز ما: مدیرعامل سازمان توسعه و عمران عون بن علی و پارک طبیعت اظهار کرد: در مدت دو سال فضای سبز و درختکاری تفرجگاه عینالی تبریز از ۴۰۰ هکتار به ۶۰۰ هکتار افزایش یافته در حالی که ایجاد فضای سبز ۴۰۰ هکتاری حاصل فعالیت ۲۰ ساله بوده است. به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی […]




افزایش فضای سبز تفرجگاه عینالی از ۴۰۰ هکتار به ۶۰۰ هکتار در دو سال

تبریز ما: مدیرعامل سازمان توسعه و عمران عون بن علی و پارک طبیعت اظهار کرد: در مدت دو سال فضای سبز و درختکاری تفرجگاه عینالی تبریز از ۴۰۰ هکتار به ۶۰۰ هکتار افزایش یافته در حالی که ایجاد فضای سبز ۴۰۰ هکتاری حاصل فعالیت ۲۰ ساله بوده است.

به گزارش تبریز ما، مسعود برزگر جلالی در مراسم افتتاح پروژه های عینالی خاطرنشان کرد:  در این توسعه فضای سبز و درختکاری سعی شده از ۱۰ نوع درخت میوه استفاده شود که این امر باعث می شود شهروندان از میوه های این درختان استفاده کنند و همچنین در فصل بهار شاهد منظره زیبایی از شکوفه ها و ترویج زنبورداری خواهیم بود.
وی ادامه داد: در پایان سال ۹۳ به صورت میانگین ماهانه ۵۰ هزار نفر به مجموعه عینالی مراجعه می کردند اما با تفکر ترویج فرهنگ ورزش در بین شهروندان هدف گذاری کردیم این آمار را به ۵۰۰ هزار نفر افزایش دهیم.
مدیرعامل سازمان توسعه و عمران عون بن علی و پارک طبیعت یادآور شد: نیل به این هدف باید مسیر این تفرجگاه را مجهز و زیبا کرده و به همین دلیل امکانات تفریحی و رفاهی در این تفرجگاه ایجاد کردیم.
وی با اشاره به دریاچه مصنوعی داغ گولی و نگارخانه عینالی یادآور شد: این دریاچه مصنوعی در راستای تعدیل و مرطوب ساختن هوای شهر و همچنین ذخیر آب این تفرجگاه ساخته شده است.
برزگر جلالی همچنین ساخت نگارخانه در جنب دریاچه را در راستای ایجاد کارکرد فرهنگی در عینالی عنوان کرد و گفت: این نگارخانه قصد دارد در اختیار هنرمندان قرار گیرد تا به صورت رایگان هنر خود را به نمایش بگذارند.
وی همچنین گفت: پروژه کف سازی عینالی با طول ۳ و نیم کیلومتر به عنوان طولانی ترین پیاده راه کوهستانی کشور و با هزینه ای بالغ بر ۱۸ میلیارد ریال در خدمت شهروندان قرار گرفته است.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران عون بن علی و پارک طبیعت با اشاره به حیات وحش ایجاد شده در این تفرجگاه اظهارکرد: با حضور رئیس سابق سازمان محیط زیست و معاون رئیس جمهوری ۴۰ هکتار محدوده حفاظت شده برای حیات وحش در این منطقه ساخته شده است که می توان تعدادی از حیوانات در حال انقراض را از خطر انقراض نجات دهد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9488 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58204 بازدید ]
7 سال پيش [ 33437 بازدید ]
8 سال پيش [ 18795 بازدید ]
5 سال پيش [ 18374 بازدید ]
5 سال پيش [ 12144 بازدید ]
7 سال پيش [ 11833 بازدید ]
8 سال پيش [ 10706 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8988 بازدید ]
7 سال پيش [ 7887 بازدید ]
5 سال پيش [ 7471 بازدید ]
3 سال پيش [ 7318 بازدید ]
4 سال پيش [ 6803 بازدید ]
5 سال پيش [ 6123 بازدید ]
6 سال پيش [ 6099 بازدید ]
2 سال پيش [ 6044 بازدید ]
4 سال پيش [ 5858 بازدید ]
4 سال پيش [ 5829 بازدید ]
4 سال پيش [ 5756 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 708 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 692 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 29 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 32 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 779 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 275 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 797 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1024 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 618 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 31 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 63 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 44 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 249 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 315 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 328 بازدید ]
شهریار نیوز 55 سال پيش [ 31 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید