پنجشنبه, ۶ آذر ۱۴۰۴ /
83248
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
43 بازدید
۰

دیدار رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی و مدیرعامل شهرک‌های صنعتی

در راستای حمایت از تولید و توسعه پایدار صنعتی، رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی با مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان دیدار کرد؛ نشستی که محور آن رفع موانع زیرساختی، تأمین انرژی پایدار و تسریع در ایجاد شهرک‌های صنعتی تخصصی در شهرستان اهر بود. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از […]



دیدار رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی و مدیرعامل شهرک‌های صنعتی
دیدار رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی و مدیرعامل شهرک‌های صنعتی

در راستای حمایت از تولید و توسعه پایدار صنعتی، رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان شرقی با مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان دیدار کرد؛ نشستی که محور آن رفع موانع زیرساختی، تأمین انرژی پایدار و تسریع در ایجاد شهرک‌های صنعتی تخصصی در شهرستان اهر بود.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی، در راستای حمایت از تولید، توسعه پایدار صنعتی و پیگیری مطالبات زیرساختی حوزه انتخابیه، بیت‌الله عبدالهی، نماینده مردم شهرستان‌های اهر و هریس و رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی، با سهراب فیضی‌زاده، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان، در محل دفتر این شرکت دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، عبدالهی با تأکید بر نقش حیاتی زیرساخت‌ها در رونق تولید و توسعه صنایع، خواستار توجه ویژه دستگاه‌های اجرایی، به‌ویژه وزارت نیرو، به موضوع ناترازی انرژی شد.

وی تصریح کرد: «کمبود زیرساخت‌های مربوط به پست‌های فوق توزیع برق، به‌عنوان یکی از چالش‌های اصلی، روند سرمایه‌گذاری در حوزه‌هایی چون پنل‌های خورشیدی را کند کرده است. رفع این مانع برای بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های صنعتی و انرژی استان ضروری است.»

نماینده مردم اهر و هریس در ادامه، بر تکمیل و راه‌اندازی خط دومداره برق شهرک صنعتی اهر به‌منظور پایداری در تأمین انرژی و نیز احداث تصفیه‌خانه این شهرک تأکید کرد و افزود: «وجود تصفیه‌خانه برای تداوم فعالیت صنایع حیاتی است. همچنین تسریع در صدور مجوز و ایجاد دو شهرک صنعتی تخصصی شامل شهرک صنعتی آقای نظری در بخشایش و شهرک تخصصی مس در اهر باید در اولویت قرار گیرد. هر دو پروژه با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی انجام می‌شود و لازم است با تشکیل جلسه‌ای مشترک با سرمایه‌گذاران، مسیر اجرای آن‌ها تسهیل شود.»

وی همچنین تکمیل فرآیند انتقال سند ناحیه صنعتی تازه‌تأسیس خواجه به شرکت شهرک‌ها را از اولویت‌های فوری دانست و خواستار پیگیری مستقیم مدیران مربوطه برای رفع موانع از سوی منابع طبیعی و ثبت اسناد شهرستان شد.

در ادامه این نشست، سهراب فیضی‌زاده، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان شرقی، ضمن استقبال از طرح‌ها و مطالبات زیرساختی دکتر عبدالهی، گفت: «شرکت شهرک‌های صنعتی استان با تمام ظرفیت در مسیر توسعه پایدار و رفع موانع تولید گام برمی‌دارد. حمایت‌ها و پیگیری‌های مستمر نمایندگان محترم مجلس نقش مهمی در تسریع روند اجرایی پروژه‌ها دارد.»

وی با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر معدنی شهرستان اهر، افزود: «ایجاد شهرک‌های صنعتی تخصصی در منطقه، به‌ویژه در حوزه صنایع پایین‌دستی مس، ضرورتی انکارناپذیر برای دستیابی به توسعه و اشتغال پایدار است و شرکت شهرک‌های صنعتی استان آمادگی کامل خود را برای همکاری در این زمینه اعلام می‌کند.»

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83248 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59714 بازدید ]
8 سال پيش [ 34902 بازدید ]
8 سال پيش [ 20213 بازدید ]
6 سال پيش [ 19790 بازدید ]
5 سال پيش [ 13501 بازدید ]
8 سال پيش [ 13235 بازدید ]
8 سال پيش [ 12131 بازدید ]
6 سال پيش [ 10401 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9251 بازدید ]
6 سال پيش [ 8856 بازدید ]
4 سال پيش [ 8599 بازدید ]
4 سال پيش [ 8138 بازدید ]
5 سال پيش [ 7497 بازدید ]
7 سال پيش [ 7460 بازدید ]
3 سال پيش [ 7326 بازدید ]
4 سال پيش [ 7157 بازدید ]
4 سال پيش [ 7112 بازدید ]
5 سال پيش [ 7093 بازدید ]
3 سال پيش [ 6168 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 464 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 585 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 578 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 467 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 470 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 590 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 453 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 437 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 572 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 415 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 414 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 360 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 420 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 414 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 377 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 374 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 354 بازدید ]
عصر تبریز 30 روز پيش [ 181 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1131 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 41 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 270 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 187 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 413 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1034 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 189 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 43 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 135 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 196 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 145 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 174 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 154 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 56 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 53 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1372 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 188 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید