چهارشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۴ /
81908
۰۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
173 بازدید
۰

بازتاب رزمایش جمهوری اسلامی ایران در رسانه‌های عبری زبان

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از تسنیم، کانال تلگرامی ۸۲۰۰ ادعا کرد، ایران یک موشک بالستیک جدید را همزمان با رزمایش دریایی مورد آزمایش قرار داده است. این در حالی است که پایگاه اطلاع رسانی وای نت در خبری اعلام کرد، ایران مانور نظامی اول خود را بعد از […]

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از تسنیم، کانال تلگرامی ۸۲۰۰ ادعا کرد، ایران یک موشک بالستیک جدید را همزمان با رزمایش دریایی مورد آزمایش قرار داده است.

این در حالی است که پایگاه اطلاع رسانی وای نت در خبری اعلام کرد، ایران مانور نظامی اول خود را بعد از جنگ ۱۲ روزه با اسرائیل انجام داد.

به نوشته این رسانه عبری زبان، نیروی دریایی ارتش ایران در جریان این رزمایش موشک‌ها و پهپادهایی را مورد استفاده قرار داد.

لئور بن آری خبرنگار این رسانه هم در گزارشی اعلام کرد، ارتش ایران رزمایش وسیعی را تحت عنوان اقتدار ۱۴۰۴ در دریای عمان و اقیانوس هند آغاز کرد.

این رزمایش در برگیرنده بکارگیری موشک و جنگ الکترونیک است که در جریان آن اهداف دریایی دشمن مورد هدف قرار گرفته و سطح امنیت و توان دفاعی ایران هم افزایش پیدا کند.

به روایت وای نت، عباس حسنی سخنگوی این رزمایش اعلام کرد این رزمایش دو روز به طول خواهد انجامید و شامل مشارکت یگان‌های دریایی، زمینی و نیروی هوایی خواهد بود، سکوی‌های شلیک موشک‌های ساحلی و دریایی نیز در این رزمایش شرکت کرده و یگان‌‌هایی از واحد جنگ الکترونیک نیز در آن مشارکت دارند.

این رزمایش شاهد شلیک موشک، جنگ الکترونیک و بکارگیری هواپیماهای بدون سرنشین بوده و تجارب عملیاتی سال‌های اخیر در آن به اجرا در خواهد آمد.

سخنگوی رزمایش همچنین تاکید کرد، در جریان این رزمایش مجموعه وسیعی از موشک‌های نقطه زن کروز با بردهای مختلف ـ کوتاه برد، میان برد و دور برد مورد استفاده قرار گرفته و با آن اهداف دریایی مورد حمله قرار خواهند گرفت.

به زعم این رسانه، رزمایش ایران در سایه اظهارات مسئولین ایران و هشدارهای صادر شده آنها به اسرائیل و ایالات متحده انجام می‌گیرد.

به نوشته وای نت، در همین راستا عبدالرحیم موسوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران هم اعلام کرد، آثار راهبردی و سرنوشت ساز برخی از دست آوردهای صنایع دفاعی ایران در جریان دفاع در مقابل اسرائیل و ایالات متحده متجلی شد.

این دست آوردها توان بازدارندگی کارآمدی را به همراه داشتند، تنها راه حفاظت از کشور در مقابل تهدیدها ادامه راهبرد تقویت توان دفاعی و بهبود توان بازدارندگی و روزآمد کردن سامانه ها، ابزارها و تسلیحات نظامی زمینی، دریایی، هوایی و فضائیی و نیز جنگ سایبری و الکترونیک است.

روزنامه یسرائیل هیوم هم در گزارشی که بعد از ظهر امروز پنجشنبه منتشر شد، نوشت: ایران رزمایش گسترده‌ای را آغاز کرده است، این اولین رزمایش ایران بعد از پایان جنگ با اسرائیل در ژوئن گذشته است و در جریان آن نیروی دریایی موشک‌ها و پهپادهایی را علیه اهدافی در اقیانوس هند و دریای عمان شلیک کرد.

این رسانه عبری زبان در گزارش خود اعلام کرد، در این رزمایش موشک هیای از نوع نصیر و قدیر شلیک و هواپیماهای بدون سرنشین تهاجمی ـ انتحاری باور ۵ هم در آن مورد استفاده قرار گرفتند، همچنین جنگنده‌های سبک و آموزشی از نوع یاک ۱۳۰ هم مورد استفاده قرار گرفت.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است عزیز نصیر زاده وزیر دفاع ایران دیروز اعلام کرده بود، تمام موشک‌‌هایی که ما در جنگ ۱۲ روزه مورد استفاده قرار دادیم، متعلق به چند سال قبل تر بود و ما امروز موشک‌‌هایی با توانمندی‌های بسیار بالاتری در اختیار داریم که اگر دشمن صهیونیستی دست به ماجراجویی دیگری بزند ما از این موشک‌ها استفاده خواهیم کرد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 81908 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59705 بازدید ]
8 سال پيش [ 34894 بازدید ]
8 سال پيش [ 20197 بازدید ]
6 سال پيش [ 19776 بازدید ]
5 سال پيش [ 13494 بازدید ]
8 سال پيش [ 13224 بازدید ]
8 سال پيش [ 12116 بازدید ]
6 سال پيش [ 10390 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9237 بازدید ]
6 سال پيش [ 8846 بازدید ]
4 سال پيش [ 8584 بازدید ]
4 سال پيش [ 8126 بازدید ]
5 سال پيش [ 7481 بازدید ]
7 سال پيش [ 7445 بازدید ]
3 سال پيش [ 7315 بازدید ]
4 سال پيش [ 7134 بازدید ]
4 سال پيش [ 7108 بازدید ]
5 سال پيش [ 7083 بازدید ]
3 سال پيش [ 6152 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 448 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 564 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 551 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 449 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 453 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 570 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 434 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 420 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 553 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 379 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 395 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 346 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 408 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 397 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 364 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 363 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 340 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 176 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 83 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 240 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 216 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 180 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 312 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 236 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 204 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 176 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 209 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 121 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1252 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 266 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 228 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 199 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید