شنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ /
80082
۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
261 بازدید
۰

لزوم اقدامات تأثیرگذار برای متوقف کردن جنایات در غزه

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار نخست‌وزیر پاکستان بر لزوم اقدامات تأثیرگذار برای متوقف کردن جنایات در غزه تأکید کردند. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار «شهباز شریف»، نخست وزیر پاکستان و هیئت همراه، با اشاره به جایگاه ویژه پاکستان در مجموعه دنیای […]

لزوم اقدامات تأثیرگذار برای متوقف کردن جنایات در غزه
لزوم اقدامات تأثیرگذار برای متوقف کردن جنایات در غزه

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار نخست‌وزیر پاکستان بر لزوم اقدامات تأثیرگذار برای متوقف کردن جنایات در غزه تأکید کردند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز در دیدار «شهباز شریف»، نخست وزیر پاکستان و هیئت همراه، با اشاره به جایگاه ویژه پاکستان در مجموعه دنیای اسلام بر لزوم فعالیت‌های مشترک و تأثیرگذار ایران و پاکستان برای متوقف کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه تاکید کردند.

رهبر انقلاب در ابتدای این دیدار با ابراز خرسندی از پایان جنگ میان پاکستان و هند و ابراز امیدواری برای حل و فصل اختلافات دو کشور، به موضع بسیار خوب و قوی پاکستان در قضیه فلسطین در طول سال‌های گذشته اشاره کردند و گفتند: در حالی که در سال‌های اخیر همواره وسوسه‌هایی برای ارتباط کشورهای اسلامی با رژیم صهیونیستی وجود داشته اما پاکستان هیچ‌گاه تحت تأثیر این وسوسه‌ها قرار نگرفته است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به ظرفیت‌های فراوان امت اسلامی برای اقتدار بیشتر در دنیای امروز، افزودند: در شرایطی که جنگ‌طلبان در دنیا انگیزه‌های زیادی برای ایجاد اختلاف و جنگ دارند، تنها چیزی که می‌تواند امنیت امت اسلامی را تأمین کند، اتحاد میان کشورهای اسلامی و ارتقا ارتباط میان این کشورها است.

ایشان مسئله فلسطین را مسئله اول دنیای اسلام خواندند و با اشاره به شرایط اسفبار غزه خاطرنشان کردند: وضعیت غزه به جایی رسیده که مردم عادی در اروپا و آمریکا با برپایی تظاهرات به دولت‌های خود اعتراض می‌کنند اما در همین شرایط متأسفانه برخی دولت‌های اسلامی در کنار رژیم صهیونیستی می‌ایستند.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان با همکاری یکدیگر می‌توانند در دنیای اسلام تأثیرگذار باشند و موضوع فلسطین را از این مسیر غلط خارج کنند، گفتند: ما به آینده دنیای اسلام خوش‌بین هستیم و بسیاری از حوادث، خوش‌بینی ما را تأیید می‌کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین روابط دو کشور ایران و پاکستان را همواره گرم و برادرانه دانستند و با اشاره به مواضع خوب پاکستان در طول جنگ تحمیلی به عنوان یک نمونه از این روابط برادرانه، همکاری‌های کنونی دو کشور در ابعاد مختلف را پایین‌تر از سطح متوقع ارزیابی کردند و افزودند: دو کشور در بسیاری از عرصه‌ها می‌توانند به یکدیگر کمک کنند و امیدواریم این سفر به گسترش همه جانبه ارتباطات در زمینه‌های مختلف به‌ویژه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کمک کند.

رهبر انقلاب همچنین لزوم همکاری ایران و پاکستان برای فعال‌تر شدن سازمان اکو را مورد تاکید قرار دادند.

در این دیدار که مسعود پزشکیان رئیس جمهور نیز حضور داشت، «شهباز شریف» ضمن ابراز خرسندی فراوان از دیدار با رهبر انقلاب، از نقش مثبت جمهوری اسلامی ایران برای فرونشاندن بحران پیش آمده میان پاکستان و هند قدردانی کرد و ضمن بیان تحولات مربوط به درگیری‌های اخیر، به موضوع غزه اشاره کرد و گفت: متأسفانه جامعه بین‌المللی هیچ اقدام مؤثری برای پایان دادن به فاجعه غزه انجام نمی‌دهد.

نخست وزیر پاکستان همچنین با اشاره به مذاکرات خوب و سازنده خود در تهران ابراز امیدواری کرد این سفر زمینه گسترش بیش از پیش روابط دو کشور را فراهم کند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 80082 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60205 بازدید ]
8 سال پيش [ 35400 بازدید ]
9 سال پيش [ 20705 بازدید ]
6 سال پيش [ 20325 بازدید ]
5 سال پيش [ 14002 بازدید ]
8 سال پيش [ 13721 بازدید ]
9 سال پيش [ 12627 بازدید ]
6 سال پيش [ 10861 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9743 بازدید ]
6 سال پيش [ 9275 بازدید ]
4 سال پيش [ 9064 بازدید ]
4 سال پيش [ 8596 بازدید ]
5 سال پيش [ 7920 بازدید ]
7 سال پيش [ 7910 بازدید ]
4 سال پيش [ 7798 بازدید ]
3 سال پيش [ 7783 بازدید ]
4 سال پيش [ 7551 بازدید ]
5 سال پيش [ 7524 بازدید ]
3 سال پيش [ 6945 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1099 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1378 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1412 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1137 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1124 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1094 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1096 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1397 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 961 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1013 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1084 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 939 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 996 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 991 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 935 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 874 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 925 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 886 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 448 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 26 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 215 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 291 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 215 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 200 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 170 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 198 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 274 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 313 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 170 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 299 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 265 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 249 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 150 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 277 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 261 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 252 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 270 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 210 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید