سه شنبه, ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ /
78610
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
282 بازدید
۰

انتقاد یک روزنامه از انتصاب افراد ناشایست به مناصب حکومتی

روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با عنوان «تحول در انتصابات و انتخابات» به نقد برخی انتصاب‌ها در پست‌های حکومتی پرداخته است.



انتقاد یک روزنامه از انتصاب افراد ناشایست به مناصب حکومتی
انتقاد یک روزنامه از انتصاب افراد ناشایست به مناصب حکومتی

روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با عنوان «تحول در انتصابات و انتخابات» به نقد برخی انتصاب‌ها در پست‌های حکومتی پرداخته است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، این روزنامه در این زمینه نوشت: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات امروز ایران، محرومیت حکمرانی از شایسته سالاری است. مسئولان نظام جمهوری اسلامی در شعار و وعده همواره بر ضرورت شایسته سالاری تکیه و تأکید می‌کنند ولی آنچه در عمل اتفاق می‌افتد سپردن امور به دست ضعیف‌ترین‌هاست. این واقعیت تلخ را هم در انتصابات و هم در انتخابات می‌توان مشاهده کرد.

معمولاً در احکامی که برای انتصابات نوشته می‌شوند خطاب به افراد موردنظر بر این عبارت تأکید می‌شود که «بنا بر شایستگی‌ها و تعهدی که در شما وجود دارد، مسئولیت گماشته می‌شوید» ولی بعد از مدت کوتاهی روشن می‌شود بسیاری از این افراد نه شایستگی آن مسئولیت را دارند و نه تعهدش را و در نتیجه کشور دچار بی‌سروسامانی می‌شود…

در انتخابات هم مدتی است گرفتار همین مشکل هستیم. فلسفه برگزاری انتخابات اینست که شایسته‌ترین‌ها در معرض انتخاب مردم قرار بگیرند و این فرصت برای مردم به وجود بیاید که کارآمدترین افراد را برای به عهده گرفتن مسئولیت‌ها در بخش‌های مختلف انتخاب کنند. متأسفانه برخلاف آنچه در قانون اساسی و قوانین عادی آمده، در این بخش هم اعمال سلیقه‌های خاص کار را به جائی می‌رساند که افراد شایسته به خارج از دایره انتخابات مردم رانده می‌شوند و ضعیف‌ترین‌ها در دایره باقی می‌مانند.

این غربالگری خلاف ضوابط را مردم می‌فهمند ولی، چون امکانی برای انتخاب در اختیار ندارند ناخواسته از صندوق‌های رأی فاصله می‌گیرند و مشارکت مردمی بشدت کاهش می‌یابد. بعد از چندین تجربه ناموفق انتخاباتی که منجر به کاهش شدید مشارکت مردمی شد، حالا مسئولان نظام باید به این نتیجه رسیده باشند که در این سیاست باید تحول عمیقی به وجود بیاورند و بپذیرند که انتخاب‌شدگان ۴ درصدی را نمی‌توان نمایندگان و برگزیدگان واقعی مردم دانست.

فاصله گرفتن از انتصابات بله‌قربان سالاری و اجتناب از انتخابات سلیقه سالاری و روی آوردن به شایسته سالاری در این هر دو عرصه، به نفع کشور و منافع ملی است. این تحول موجب تقویت پشتوانه مردمی نظام و امیدواری مردم به آینده خواهد شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 78610 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60389 بازدید ]
8 سال پيش [ 35591 بازدید ]
9 سال پيش [ 20877 بازدید ]
6 سال پيش [ 20484 بازدید ]
5 سال پيش [ 14175 بازدید ]
8 سال پيش [ 13893 بازدید ]
9 سال پيش [ 12782 بازدید ]
6 سال پيش [ 11023 بازدید ]
8 سال پيش [ 9941 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9414 بازدید ]
4 سال پيش [ 9209 بازدید ]
4 سال پيش [ 8759 بازدید ]
7 سال پيش [ 8073 بازدید ]
5 سال پيش [ 8064 بازدید ]
4 سال پيش [ 7981 بازدید ]
3 سال پيش [ 7959 بازدید ]
4 سال پيش [ 7696 بازدید ]
5 سال پيش [ 7660 بازدید ]
4 سال پيش [ 7213 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1344 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1672 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1715 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1372 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1344 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1692 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1329 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1355 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1692 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1166 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1235 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1306 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1142 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1218 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1142 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1065 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1102 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1056 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1930 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1124 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 267 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 176 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 263 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 292 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 381 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 292 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 308 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 32 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 257 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 299 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 291 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید