چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۵ /
77943
۲۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
299 بازدید
۰

سیاست ما در قبال شهرستان ها پیگیری مسایل بر مبنای خرد جمعی است

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه سیاست ما در قبال شهرستان ها پیگیری مسایل بر مبنای نگاه جامع و خرد جمعی است، گفت: به دنبال احیای جایگاه تاریخی مرند هستیم

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،بهرام سرمست در جریان سفر به شهرستان مرند و در همایش «وفاق برای سرمایه گذاری و ایران ماهر» با حضور وزیر کار با تأکید بر رویکرد دولت در توسعه متوازن مناطق مختلف کشور گفت: یکی از سیاست‌های اصلی ما در قبال شهرستان‌ها، پیگیری مسائل بر اساس نگاهی جامع، مبتنی بر وفاق و خرد جمعی است.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: هدف ما این است که با تدوین یک مدل شهرستانی از برنامه‌های کلی دولت، برنامه هفتم و بودجه، سیاست‌ها را با توجه به ویژگی‌ها، اولویت‌ها و ظرفیت‌های خاص هر منطقه، بومی‌سازی کنیم.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی شهرستان مرند اضافه کرد: مرند از نظر موقعیت جغرافیایی، صنعتی و ارتباطی دارای جایگاهی ویژه است؛ این شهرستان از گذشته شاهراه ارتباطی ایران به اوراسیا و اروپا بوده و از مزایای رقابتی در حوزه حمل‌ونقل و ترانزیت برخوردار است، اما متأسفانه در اثر برخی سیاست‌ها، از جایگاه تاریخی خود فاصله گرفته و ما به دنبال احیای این جایگاه هستیم.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در همین راستا، پروژه‌های مهمی مانند تکمیل آزادراه تبریز–صوفیان، صوفیان–شوردرق و همچنین تکمیل بزرگراه مرند- جلفا در اولویت برنامه‌های عمرانی استان قرار دارد.

وی تشریح کرد: این طرح‌ها با استفاده از ظرفیت منطقه آزاد ارس و اعتبارات دولتی دنبال می‌شوند و نقش مهمی در تقویت جایگاه ترانزیتی مرند خواهند داشت که بخشی از سیاست های توسعه محور است که دولت دنبال می‌کند.

سرمست همچنین به موضوع تأمین آب اشاره کرد و گفت: انتقال آب شرب از رودخانه ارس به شهرستان مرند از دیگر اولویت‌های مهم ماست که با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط در حال پیگیری است؛ در سفر غیر رسمی اخیر دکتر پزشکیان نیز تأکید ویژه‌ای بر این پروژه شد و تلاش داریم این طرح مهم به سرانجام برسد.

وی با بیان اینکه این قبیل سفرها با هدف درک دقیق‌تر از ظرفیت‌ها و مشکلات شهرستان‌ها صورت می‌گیرد، اظهار داشت: حضور میدانی وزرا و معاونان آن‌ها باعث می‌شود تصمیم‌گیری‌ها بر اساس شناخت واقعی از مسائل انجام شود.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود به مسئله بیکاری در مرند اشاره کرد و افزود: نرخ بیکاری در این شهرستان بالاتر از میانگین استان است و این در شأن مردمی با این همه ظرفیت نیست؛ ما در مرند بیش از ۲۴۰ واحد صنعتی و برندهای مطرحی مانند خاک‌چینی ایران، کف‌سرام، سن ایچ و تک‌دانه داریم.

وی تاکید کرد: سیاست مدیریت استان در حوزه وزارت کار و صنعت این است که با فعال‌سازی صنایع راکد، توسعه صنایع تبدیلی و جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی، نرخ اشتغال بهبود یابد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ به‌عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» یادآوری کرد: همه ما باید با همدلی، زمینه را برای جلب اعتماد سرمایه‌گذاران فراهم کنیم؛ مرند ظرفیت‌های ویژه‌ای در حوزه صنعتی دارد و سابقه‌ درخشانی در پرورش مدیران ملی و وزرا داشته است.

سرمست تصریح کرد: اکنون نیز زمان آن رسیده که از پتانسیل‌های انسانی و اقتصادی منطقه به‌صورت هدفمند بهره برده و فراخوانی برای سرمایه گذاران مرندی داخل شهرستان، استان و خارج از کشور انجام شود. وی تأکید کرد: ما برای شنیدن دغدغه‌ها آمده‌ایم و اگر نتیجه این نشست‌ها حل حتی یک مشکل اساسی و قدیمی باشد، قطعاً گام بزرگی برداشته‌ایم؛ مسیر توسعه با مشارکت مردم، بخش خصوصی و همراهی دولت هموار خواهد شد و ما برای این هدف، مصمم هستیم. ‌

استاندار آذربایجان شرقی در پایان گفت: احیای واحدهای راکد، توسعه واحدهای فعال و احداث واحدهای جدید در برنامه توسعه شهرستان دیده شده و از وزرا نیز به لحاظ تخصصی در حوزه کاری خود برای حضور در استان دعوت خواهیم کرد تا برای توسعه شهرستان ها دستاورد داشته باشند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 77943 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35851 بازدید ]
9 سال پيش [ 21105 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14414 بازدید ]
9 سال پيش [ 14111 بازدید ]
9 سال پيش [ 13046 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10229 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9659 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9042 بازدید ]
6 سال پيش [ 8319 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8186 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1324 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 361 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 302 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 260 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 691 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 363 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 402 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 341 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 255 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 634 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 337 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 276 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 378 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 243 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید