پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
77012
۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
218 بازدید
۰

افزایش درآمدهای پایدار شهری به ۱۰ هزار میلیارد

شهردار تبریز از برنامه ریزی های لازم برای افزایش درآمد های پایدار به ۱۰ همت در سال آینده خبر داد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، یعقوب هوشیار در جریان برگزاری آیین تجلیل از کارکنان حوزه شهرسازی بر اهمیت تقویت توان علمی کارکنان و همچنین انتقال تجارب موفق به مدیران آینده شهرداری […]



افزایش درآمدهای پایدار شهری به ۱۰ هزار میلیارد
افزایش درآمدهای پایدار شهری به ۱۰ هزار میلیارد

شهردار تبریز از برنامه ریزی های لازم برای افزایش درآمد های پایدار به ۱۰ همت در سال آینده خبر داد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، یعقوب هوشیار در جریان برگزاری آیین تجلیل از کارکنان حوزه شهرسازی بر اهمیت تقویت توان علمی کارکنان و همچنین انتقال تجارب موفق به مدیران آینده شهرداری تبریز تاکید کرد و گفت: در سایه ارتقاء ساختاری، موفق به تحقق ۷ همتی درآمد های پایدار در سال جاری شده ایم که این عدد بر اساس بودجه پیشنهادی، در سال آینده به ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: در راستای تدوین سیاست های کلان مدیریت شهری در کنار ارتقاء سیستم یکپارچه و راه اندازی سامانه های راهبردی مانند “سرا ۱۰” و همچنین حمایت های ششمین دوره شورای اسلامی شهر تبریز بودجه ۵ همتی شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۰ به ۴۰ همت در سال آینده افزایش پیدا کرده است.

هوشیار برگزاری ۶۰ جلسه مدیریتی قرار خدمت و بیش از ۱۰۰ ملاقات مردمی با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و اصحاب رسانه در این دوره مدیریت شهری را از دیگر برنامه های راهبردی شهرداری تبریز برای تحقق اهداف میان مدت و بلند مدت شهرداری تبریز برشمرد.

به گفته شهردار تبریز توان علمی و تجربی مدیران و کارکنان در اجرای دقیق ضوابط شهرسازی در کنار سایر حوزه های تخصصی منجر به تحقق برنامه و بودجه مصوب سالانه شده است.

وی با اشاره به دستاوردها و برنامه‌های شهرداری این کلان‌شهر، از پیشرو بودن تبریز در حوزه شهرسازی و مدیریت شهری در مقایسه با سایر شهرهای کشور خبر داد.

هوشیار با تأکید بر سطح علمی و فنی شهرداری تبریز، اعلام کرد: این شهر در اجرای ضوابط بالادستی و سامانه‌های نوین شهری مانند سرا ۱۰، پیشتاز است و الگویی برای سایر شهرها محسوب می‌شود.

شهردار تبریز با اشاره به تغییرات مدیریتی در مجموعه شهرداری اظهار داشت: ۹۰ درصد این تغییرات با هدف ایجاد پویایی و تحول در ساختار مدیریتی صورت گرفته است تا بتوانیم با بهره‌گیری از نیروهای جوان و متخصص، چالش‌های شهری را به‌طور مؤثرتری حل کنیم.

وی افزود: حل مشکلات کارکنان و تقویت طرح‌های جامع سیاست‌گذاری در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌شود با مشارکت کارکنان، برنامه‌های مدیریتی به‌صورت کارآمدتری اجرا شوند.

شهردار تبریز به جلب رضایت شهروندان اشاره کرد و گفت: توجه به معیشت و رفاه کارکنان شهرداری از اولویت‌های ماست و به بهبود عملکرد مجموعه و ارائه خدمات بهتر به شهروندان منجر می‌شود.

وی همچنین افزود: مدیریت شهری همواره تلاش می‌کند با اجرای برنامه‌های مدون و هماهنگ، نیازهای شهروندان را به‌طور کامل برطرف کند.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 77012 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8917 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7439 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1502 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1914 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1216 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 173 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 469 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 723 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 523 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 518 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1151 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 541 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 448 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 454 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 634 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 415 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 177 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 628 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 424 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 475 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 477 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 243 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 278 بازدید ]