چهارشنبه, ۴ شهریور ۱۴۰۵ /
74645
۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
270 بازدید
۰

آماده بازی با موهون باگان هستیم/ نمی‌دانم نیم هندی چرا به تبریز نیامد

اسکوچیچ در نشست خبری پیش از دیدار مقابل موهان باگان هند؛ سرمربی تیم فوتبال #تراکتور گفت: آماده بازی با موهون باگان هند هستیم و امیدوارم تیم حریف به تبریز بیاید تا به اعتبار رقابت‌ها خدشه وارد نشود. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، دراگان اسکوچیچ در نشست خبری قبل از بازی با […]



اسکوچیچ در نشست خبری پیش از دیدار مقابل موهان باگان هند؛

آماده بازی با موهون باگان هستیم/ نمی‌دانم نیم هندی چرا به تبریز نیامد
آماده بازی با موهون باگان هستیم/ نمی‌دانم نیم هندی چرا به تبریز نیامد

سرمربی تیم فوتبال #تراکتور گفت: آماده بازی با موهون باگان هند هستیم و امیدوارم تیم حریف به تبریز بیاید تا به اعتبار رقابت‌ها خدشه وارد نشود.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، دراگان اسکوچیچ در نشست خبری قبل از بازی با موهون باگان هندوستان، اظهار داشت: چیز خاصی نمی‌توانم در خصوص بازی بگویم. آماده بازی هستیم. بازی‌های آسیا فرصتی است که توانایی خودمان را در سطح بالاتر نشان دهیم. تیم حریف تاکنون نیامده که امیدوارم فردا بیاید تا به اعتبار رقابت‌ها خدشه وارد نشود. ما در این رقابت‌ها اهداف بزرگی داریم و امیدوارم بازی برگزار شود.

وی افزود: قطعاً این شرایط برای ما مشکل‌ساز بوده و نمی‌دانم فردا بازی برگزار می‌شود یا نه. نمی‌دانم روند آماده‌سازی برای مسابقه فردا باشد یا ادامه تمرینات. از این شرایط ناراحت هستم و امیدوارم تیم حریف تا فردا بیاید.

اسکوچیچ درباره شناختش از تیم موهون باگان هندوستان، بیان کرد: تیم حریف را به خوبی می‌شناسیم. بازی‌های آنان را دیده‌ایم و انتظار بازی خوبی برای فردا داشتیم. باتوجه به اینکه در تبریز بازی می‌کنیم، می‌خواستیم یک پیروزی خوب را با هواداران جشن بگیریم. اگر انتظار دارید در خصوص جزئیات تاکتیکی حریف صحبت کنم، اکنون فرصت مناسبی نیست.

اسکوچیچ درباره قوانین حاکم بر حضور نیافتن تیم حریف، ادامه داد: قانون وجود دارد و تصمیم گیرنده من نیستم. فقط برای مربیگری اینجا هستم.

وی در خصوص واکنش خود پس از پایان بازی با سپاهان، توضیح داد: فوتبال سراسر شور و هیجان بود. ما در شرایط دشوار، پیروزی مهمی به دست آوردیم. نمی‌توانستم وانمود کنم که آدم خونسردی هستم و هیجانات خودم را بروز دادم.

سرمربی تراکتور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به عنوان فردی که سال‌ها در ایران زندگی کرده‌اید در خصوص بهانه تیم حریف مبنی بر نبود امنیت در ایران صحبت کنید. آیا دلیل نیامدن تیم حریف ترس از شکست بود؟ اظهار داشت: دلیل حضور نیافتن تیم هندی را نمی دانم. دو باشگاه دیگر در ایران حضور دارند و دیروز و امروز بازی‌های آسیایی در ایران برگزار می‌شود. مشکلی اینجا وجود ندارد. امیدوارم لحظه آخر هم که شده تیم موهون باگان خودش را به مسابقه برساند. فکر می‌کنم تیمی که نیامده باید دلیلش را بگوید.

وی درباره ترکیب تیمش برای بازی فردا، گفت: هنوز در خصوص ترکیب بازی فردا به جمع‌بندی کامل نرسیده‌ام. هنوز منتظر تعیین تکلیف بازی هستیم تا برای روند تمرینات برنامه‌ریزی کنیم. مطمئن هستم کسانی که بازی کنند، تلاش خواهند کرد تا بهترین نمایش را داشته باشند.

سرمربی تراکتور در رابطه با دلایل استفاده نکردن از بازیکنانش به صورت چرخشی، توضیح داد: براساس شرایط هر بازی در خصوص ترکیب تیم تصمیم‌گیری می‌شود.

وی در خصوص برنامه‌ریزی فشرده مسابقات لیگ و آسیا و تأثیر منفی آن روی تیم، بیان کرد: قطعاً مشکل اجتناب ناپذیر است. همیشه سعی می‌کنیم بهترین تصمیم را برای مشکلات بگیریم و زمان‌بندی تمرینات برای آماده نگه داشتن و جلوگیری از مصدومیت مهم است. استفاده از ترکیب چرخشی چندان مهم نبوده، ولی برنامه‌ریزی و زمان‌بندی برای حفظ شرایط تیم مهم‌تر است. ممکن است بعداً مشخص شود که تصمیمات گرفته شده خوب نبوده است. اکنون می‌خواهیم بهترین تصمیم گرفته شود و براساس شرایط پیش آمده امکان تغییر برنامه‌ها را داریم. برنامه تمرینات ما روزانه یا هفتگی است.

  • خبرنگار: سجاد جمال زاده
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 74645 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21107 بازدید ]
7 سال پيش [ 20696 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14112 بازدید ]
9 سال پيش [ 13047 بازدید ]
7 سال پيش [ 11254 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9662 بازدید ]
5 سال پيش [ 9415 بازدید ]
5 سال پيش [ 9044 بازدید ]
6 سال پيش [ 8321 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8273 بازدید ]
3 سال پيش [ 8187 بازدید ]
5 سال پيش [ 7925 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1648 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2105 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1651 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1586 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1691 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1326 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 137 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 166 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 293 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 171 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 277 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 161 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 223 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 318 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 215 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 177 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 167 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 198 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 139 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 209 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 206 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 245 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید