جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
70849
۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۱
109 بازدید
۰

از پیراهن تراکتور مانند خانواده‌ام پاسداری می‌کنم

سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: تلاش می‌کنم که از پرچم و پیراهن تراکتور مانند خانواده خودم پاسداری کنم.



از پیراهن تراکتور مانند خانواده‌ام پاسداری می‌کنم
از پیراهن تراکتور مانند خانواده‌ام پاسداری می‌کنم

سرمربی تیم فوتبال تراکتور گفت: تلاش می‌کنم که از پرچم و پیراهن تراکتور مانند خانواده خودم پاسداری کنم.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، علیرضا منصوریان درباره قبول مسؤولیت سرمربیگری تیم فوتبال تراکتور، اظهار داشت: تراکتور به همراه استقلال و پیروزی یکی از سه قطب فوتبال ایران است و من خیلی خوشحالم که سرمربی این تیم شده‌ام . فوتبال برای پرشورها عشق و زندگی است.

سرمربی جدید تیم فوتبال تراکتور افزود: از مدتها پیش آرزو داشتم و خیلی امیدوار بودم که یک روز به تبریز بیایم و در ورزشگاهی که ۱۰۰ هزار تماشاگر دارد، سرمربیگری کنم. خدا را شکر این اتفاق افتاد و امروز افتخار پیدا کردم تا در دیار ستارخان‌ها، باقرخان‌ها و باکری‌ها کار کنم.

وی با اشاره به روند مذاکراتش با مالک باشگاه، خاطرنشان کرد: زمانی که آقای زنوزی و آقای الیاسی با من تماس گرفتند، گفتم که به خاطر شور هواداران و احترامی که برای شما قائلم به تراکتور می‌آیم. در ادامه هم قرارداد تنظیم شد. من خیلی راحت به تراکتور آمدم، چون احترام ویژه‌ای به آقای زنوزی قائلم و ایشان مانند برادر بزرگم هستند. آقای زنوزی برای فوتبال از جیب خودش خرج می‌کند و به همین خاطر احترام ایشان واجب است.

منصوریان که با سایت باشگاه تراکتور گفت‌وگو کرده است، ادامه داد: من با هواداران تراکتور خاطرات خوبی دارم و اینکه این تیم در همه شهرها و ورزشگاه‌ها هواداران پر شور خود را دارد، برای من لذت بخش است. دلیل اصلی حضور من در تبریز، هواداران پرشور میلیونی تراکتور و آقای زنوزی هستند.

وی با بیان اینکه برای دیدار با پرشورها لحظه شماری می‌‎کند، گفت: امیدوارم هرچه سریع‌تر بتوانم بار دیگر ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز را پُر از هواداران ببینم و شاهد شعار معروف «بیر، ایکی، اوچ» آنها باشم. ان‌شاءالله با انرژی مثبت پرشورها، بتوانیم امسال اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.

سرمربی تیم فوتبال تراکتور در پاسخ به این سوال که چه اهدافی برای آینده تیم متصور است؟ گفت: تیم‌های بزرگ، اهداف بزرگی دارند. تلاش می‌کنم که از پرچم و پیراهن تراکتور مانند خانواده خودم پاسداری کنم. این پیراهن، دست من امانت است و به مردم تُرک زبان کشور و هواداران میلیونی تراکتور قول می‌دهم که با جان و دل برای این تیم تلاش کنم. مبنای کار کردن ما در تراکتور، زحمت کشیدن خواهد بود.

منصوریان ادامه داد: من خودم این شعار زیبای هواداران تراکتور را می‌پسندم که «یل یاتار طوفان یاتار یاتماز تراختور بایراقی» و از هواداران می‌خواهم که با همین شعار همانند همیشه از تراکتور حمایت کنند تا ما هم پشت‌مان را به آنها گرم کنیم و کارهای بزرگ انجام بدهیم.

وی در پایان گفت: باز هم تاکید می‌کنم که من فقط با یک تماس از سوی آقای زنوزی هدایت تراکتور را قبول کردم و به ایشان گفتم که باعث افتخار من است که در این شهر و برای هواداران تراکتور کار کنم. ما در کمتر از ۴۸ ساعت با هم به توافق رسیدیم و قرارداد امضا کردیم. خدا را هم شکر می‌کنم که در روز تولد استاد شهریار به تراکتور آمدم و ضمن تبریک و گرامیداشت این روز، دوست دارم این مصرع زیبا از ایشان را تقدیم هواداران میلیونی تراکتور کنم: «سلام اولسون شوْکتوْزه ائلوْزه».

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 70849 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60196 بازدید ]
8 سال پيش [ 35391 بازدید ]
9 سال پيش [ 20693 بازدید ]
6 سال پيش [ 20315 بازدید ]
5 سال پيش [ 13992 بازدید ]
8 سال پيش [ 13706 بازدید ]
9 سال پيش [ 12609 بازدید ]
6 سال پيش [ 10849 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9735 بازدید ]
6 سال پيش [ 9269 بازدید ]
4 سال پيش [ 9055 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
5 سال پيش [ 7907 بازدید ]
7 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7790 بازدید ]
3 سال پيش [ 7777 بازدید ]
4 سال پيش [ 7539 بازدید ]
5 سال پيش [ 7512 بازدید ]
3 سال پيش [ 6924 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1086 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1397 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1122 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1110 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1396 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1083 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1087 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 944 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1005 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1075 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 930 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 979 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 982 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 917 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 868 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 914 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 867 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 441 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 183 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 67 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 249 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 134 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 100 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 201 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 124 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 99 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 67 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 187 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 124 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 134 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 54 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 79 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 101 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 112 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 84 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 235 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 88 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 98 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید