جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
69931
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
89 بازدید
۰

چرا استقلال تیام را می‌خرد و تراکتور کرپیچ را؟!

مشکلات گلزنی و حضور مهاجمان گل نزن، یکی از معضلات تیم تراکتورسازی در سال های اخیر بوده است.



اصل مهمی که تراکتوری ها در خرید مهاجم از آن غافل اند؛

چرا استقلال تیام را می‌خرد و تراکتور کرپیچ را؟!
چرا استقلال تیام را می‌خرد و تراکتور کرپیچ را؟!

مشکلات گلزنی و حضور مهاجمان گل نزن، یکی از معضلات تیم تراکتورسازی در سال های اخیر بوده است.

تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) – سعیدی عبدی: طی خبرهایی که در روزهای گذشته منتشر شده، باشگاه تراکتورسازی تبریز قصد دارد یک مهاجم جوان اسکاتلندی را به خدمت بگیرد. جذب بازیکنان خارجی باکیفیت خوب اتفاق بسیار مثبتی برای تک تک تیم های لیگ برتری محسوب می شود. تراکتوری ها در این فصل ۳ بازیکن خارجی تا به اینجا جذب کرده اند که به نظر می رسد بازیکنان خوبی باشند. مهاجم اسکاتلندی که تراکتورسازان قصد جذب او را دارند اما شرایط متفاوتی دارد که بایستی مورد توجه مسئولان باشگاه تراکتورسازی قرار بگیرد. لی اروین، مهاجم ۲۳ ساله تیم کیلمارنوک اسکاتلند بازیکنی است که تراکتوری ها برای تقویت خط حمله تیم شان قصد دارمد او را به خدمت بگیرند. نکته قابل تامل در مورد این مهاجم تعداد گل های زده شده توسط او در فصل های اخیر است. لی اروین در طول دوران بازی خود تا کنون ۱۲۷ بازی باشگاهی انجام داده است. او در این ۱۲۷ بازی ۲۶ بار موفق به گلزنی شده است. به این ترتیب میانگین گل های زده شده توسط این مهاجم به ازای هر فصل عدد نا امید کننده ۴٫۸۸ است که به هیچ عنوان برای یک مهاجم عدد راضی کننده ای نیست.

لی اروین فصل گذشته برای تیم کیلمارنوک ۳۴ بازی انجام داد که حاصل آن ۵ گل زده بود. بیشترین تعداد گلی که این مهاجم در یک فصل به ثمر رسانده، ۸ گل در فصل ۲۰۱۷-۲۰۱۶ است که با پیراهن تیم اولدهام موفق به ثبت آن شد. البته او در سال ۲۰۱۳ و آغاز دوران فوتبال حرفه ای اش نیز در ۱۱ بازی ۸ گل برای تیم آربورس به ثمر رسانده بود که البته با این تعداد گل در جدول گلزنان لیگ برتر فوتبال ایران در طی سال های اخیر عدد چندان قابل توجهی نیست. نکته قابل تامل دیگر در مورد مهاجم مورد نظر تراکتوری ها این است که او در دو فصل حضور خود در تیم لیدزیونایتد ۱۱ بازی انجام داد ولی هیچ گاه موفق به گلزنی نشد.

با این اوصاف نباید از مهاجم مورد نظر تراکتوری ها انتظار خلق معجزه داشت. میانگین گلزنی لی اروین در سال های گذشته به خوبی کیفیت این مهاجم را نشان می دهد. حال در این شرایط تراکتوری ها با چه هدفی قصد دارند مهاجمی که در بهترین حالت ممکن ۸ گل در یک فصل به ثمر رسانده و سال گذشته نیز در ۳۴ بازی تنها ۵ بار گلزنی کرده را به خدمت بگیرند بر همه پوشیده است؟! لی اروین هنوز به صورت رسمی به تیم تراکتورسازی ملحق نشده، هرچند در صفحه مربوط به ویکی پدیای این بازیکن، نام تراکتورسازی به عنوان تیم جدیدش ثبت شده است. آمار و ارقام در فوتبال امروزی حرف اول را در مورد کیفیت یک بازیکن می زنند. اگر مهاجمی با آمار و ارقام گلزنی بالا خریداری کنید، این مهاجم برای تیم تان گلزنی خواهد کرد و اگر مهاجمی با آمار و ارقام گلزنی پایین خریدی کنید، او برایتان گل نخواهد زد که هیچ سوهان اعصاب هوادارانتان نیز خواهد شد! اتفاقی که سال گذشته نیز شاهد وقوع آن در تیم تراکتورسازی بودیم. مسئولان وقت باشگاه تراکتورسازی، فصل گذشته در شرایطی اقدام به جذب دو مهاجم کردند تا شرایط خط حمله شان را سر و سامان ببخشند که این دو مهاجم در تیم قبلی خود روی هم کمتر از انگشتان یک دست گلزنی کرده بودند!

فصل گذشته فرزاد حاتمی به عنوان مهاجم اول تراکتوری ها به هیچ عنوان در زمینه گلزنی موفق عمل نکرد. مهاجم اول تیم تراکتورسازی زمانی که مسئولان این باشگاه اقدام به جذب ۲ مهاجم جدید کردند تنها ۴ گل به ثمر رسانده بود. این در حالی بود که بهترین گلزن تراکتوری ها، مهم ایرانپوریان بود! محمد ایرانپوریان به عنوان مدافع راست با زدن ۶ گل بهترین گلزن تیم تراکتورسازی در دور رفت لیگ برتر هفدهم بود و این یعنی یک فاجعه برای تیم پرهواداری مثل تراکتورسازی که بهترین گلزنش در ۲۲ هفته تنها ۶ گل زده بود. هر چند که این بازیکن با توجه به پستی که داشت وظیفه اش اصلا گلزنی نبود. برای رفع این مشکل، تراکتوری ها ارسلان مطهری را در نیم فصل دوم به خدمت گرفتند. این بازیکن در حالی تراکتوری شد که در لباس تیم سابقش پارس جنوبی گلزنی را تجربه نکرده بود و با صفر گل زده به امید حل مشکل گلزنی تراکتورسازان به این تیم پیوست! چهار، دو، هشت این ها تعداد گل های زده شده توسط امیر ارسلان مطهری در سه فصل منتهی به فصلی بود که او به تراکتور می پیوست! چنین آماری به خوبی می توانست آینده مطهری را در تراکتورسازی پیش بینی کند. پیش بینی که در نهایت نیز درست از آب در آمد و ارسلان بدون زدن حتی یک گل در ۱۶ بازی به کار خود در تراکتورسازی خاتمه داد. این تنها اشتباه تراکتوری ها در جذب مهاجم بدون مطالعه کافی نبود. آنها کرپیچ، مهاجم بوسنیایی را نیز در نیم فصل دوم لیگ هجدهم به خدمت گرفتند. کرپیچ ۲۷ ساله در سال ۲۰۱۷ و پیش از حضور در تراکتورسازی برای دو تیم آ ای کا سوئد و اسلوبودا توزلا بوسنی بازی کرده بود. او در این دو تیم در مجموع ۱۹ بازی انجام داد و هیچ گلی نزد! چنین آماری خرید کرپیچ را یک خرید از بیخ و بن اشتباه نشان می داد. مسئولان تراکتورسازی اما بازهم بی توجه به آمار و ارقامی که پیدا کردن آنها به چند کلیک ساده نیاز دارد، مبلغ قابل توجهی را صرف خرید این مهاجم کردند تا او در پایان لیگ هفدهم ضمن حفظ طلسم گل نزنی هایش، تعداد تیم های متوالی که در آنها موفق به گلزنی نشده است را به عدد سه برساند!

چنین اتفاقاتی که تاریخ رخ دادنشان نیز خیلی دور نیست باید مورد توجه مسئولان فعلی باشگاه تراکتورسازی باشد. حضور محمدرضا زنوزی اتفاق مثبتی است که بایستی تراکتوری ها به خوبی از آن استفاده کنند چرا که جذب بازیکنان کم اثر که شاهد چند نمونه داخلی از آنها در تیم فعلی نیز هستیم، نه تنها به اعتبار مالک جدید بلکه فراتر از آن به اعتبار باشگاهی چون تراکتورسازی خدشه وارد خواهد کرد. مهاجمی که با گلزنی بیگانه است هیچ گاه نمی تواند مشکل گلزنی تیمی را حل کند، این یک موضوع بسیار ساده است. برای رسیدن به این موضوع نیاز به انتگرال، مشتق یا حد نیستیم. کافی است یک سایت آمار و ارقام را باز کرده و نام مهاجم مورد نظرمان را جست و جو کنیم. تعداد گل های زده شده توسط او در کنار تعداد بازی هایش کیفیتش را نشان خواهد داد. اعتقادات مذهبی ما ایرانی ها به امامزاده ها و اماکن مقدس همواره پیوندی معنوی و ناگسستنی بین ما و این اماکن ایجاد کرده است. خواسته های بسیاری که در دل مان داریم را با خلوص نیت از این اماکن مقدس می خواهیم تا بلکه حرف دل مان خالصانه تر به خداوند متعال برسد. باشگاه تراکتورسازی اما امام زاده نیست که انتظار داشته باشیم مهاجمان گل نزن با حضور در این تیم به یک باره مورد معجزه قرار گرفته و گلزن خواهند شد! خیر چنین چیزی در فوتبال امکان پذیر نیست. یک مهاجم هر آنچه که در چنته دارد را رو خواهد کرد، نه بیشتر و نه کمتر! زمانی که شما یک مهاجم گل نزن را برای حل مشکل گلزنی تیم تان به خدمت می گیرید، نباید انتظار رخ داد معجزه داشته باشید. مشکل گلزنی شما پا برجا خواهد ماند چرا که شما به جای حل مشکل، دوزِ آن را بالاتر برده اید!

خرید بازیکنان خارجی علاوه بر کیفیت های نقد بر انگیزشان، همواره مشکلات بسیاری را برای باشگاه های ایرانی به همراه داشته اند. تعداد زیادی نمونه خارجی را دیده ایم که با هزینه هنگفت در تیم های ایرانی حضور یافته اند و بدون داشتن کمترین تاثیر فنی، در نهایت به بدترین شکل از ایران رفته و برای تحقق مطالباتشان دست به دامان شکایت شده اند. شکایت هایی که نتیجه اش محرومیت های تلخ و ویران کننده برای باشگاه های ایران همچون تراکتورسازی شده است. پس چه خوب است که پیش از خرید چنین بازیکنانی، سابقه فنی آنها را بدون واسطه و بدون تعریف و تمجید نفر سوم مورد بررسی قرار دهیم تا به جای کرپیچ، تیام نصیب مان شود!

انتهای پیام/

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 69931 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60200 بازدید ]
8 سال پيش [ 35393 بازدید ]
9 سال پيش [ 20696 بازدید ]
6 سال پيش [ 20319 بازدید ]
5 سال پيش [ 13997 بازدید ]
8 سال پيش [ 13711 بازدید ]
9 سال پيش [ 12616 بازدید ]
6 سال پيش [ 10850 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9737 بازدید ]
6 سال پيش [ 9270 بازدید ]
4 سال پيش [ 9060 بازدید ]
4 سال پيش [ 8590 بازدید ]
5 سال پيش [ 7911 بازدید ]
7 سال پيش [ 7905 بازدید ]
4 سال پيش [ 7793 بازدید ]
3 سال پيش [ 7779 بازدید ]
4 سال پيش [ 7543 بازدید ]
5 سال پيش [ 7517 بازدید ]
3 سال پيش [ 6929 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1090 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1400 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1124 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1113 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1405 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1084 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1089 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1387 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 947 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1007 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 930 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 985 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 985 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 921 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 869 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 918 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 873 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 444 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 105 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 223 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 124 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 142 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 226 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 170 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 77 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 85 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 57 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 86 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 142 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 222 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 75 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 140 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 75 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 250 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 63 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 78 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 85 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید