چهارشنبه, ۶ خرداد ۱۴۰۵ /
67436
۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹
87 بازدید
۰

فعالیت ۸۸۵۳ پایگاه اوقات فراغت در سطح آذربایجان‌شرقی

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی تعداد پایگاه‌های اوقات فراغت استان گفت: در مقایسه با سال قبل تعداد این پایگاه‌ها به ۸ هزار و ۸۵۳ مورد افزایش یافته است.



فعالیت ۸۸۵۳ پایگاه اوقات فراغت در سطح آذربایجان‌شرقی
فعالیت ۸۸۵۳ پایگاه اوقات فراغت در سطح آذربایجان‌شرقی

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی با اشاره به افزایش ۱۰۰ درصدی تعداد پایگاه‌های اوقات فراغت استان گفت: در مقایسه با سال قبل تعداد این پایگاه‌ها به ۸ هزار و ۸۵۳ مورد افزایش یافته است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، حبیب ستوده‌نژاد با اشاره به افتتاح رسمی برنامه‌های اوقات فراغت سال جاری، اظهار داشت: پس از تاکید امام جمعه تبریز در شورای فرهنگ عمومی استان و استاندار استان در جلسات ستاد ساماندهی استان سال جاری مبنی بر توسعه کیفی و کمی دوره‌های فراغتی در سطح استان، بر اساس گزارش آماری استخراج شده از «پورتال جامع اوقات فراغت استان» تعداد پایگاه‌های اوقات فراغتی دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد ساماندهی امور جوانان استان در مدت مشابه سال گذشته افزایش ۱۰۰ درصدی داشته و هم‌اکنون ۸۸۵۳ پایگاه اوقات فراغت در سطح استان فعالیت دارد.

مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه ۲۵ دستگاه اجرایی استان که در بحث اوقات فراغت به طور مستقیم فعالیت دارند، عنوان داشت: تا کنون قریب به ۳۰۰ هزار نفر را در قالب ۶۲۱۵ دوره فراغتی شرکت داده و این تعداد دوره به پایان رسیده است.

دبیر ستاد ساماندهی امور جوانان آذربایجان‌شرقی یادآور شد: پورتال جامع اوقات فراغت استان این ظرفیت را دارد که به غیر از رده سنی جوان که ۱۸ تا ۳۵ سال را شامل می‌شود، افراد در بازه سنی ۴ تا ۶۵ امکان ثبت نام در دوره‌های فراغتی این سامانه را دارند و حسب مورد، دستگاه‌های اجرایی به شهروندان محترم خدمات ارائه می‌دهند.

ستوده‌نژاد اذعان کرد: بسیاری از دستگاه‌های اجرایی استان در خط مقدم سرویس دهی به شهروندان عزیز هستند تا اوقات فراغت آنها به صورت سالم و بهینه مدیریت شود.

وی توضیح داد: از میان دستگاه‌های اجرایی استان که در ستاد غنی سازی اوقات فراغت عضو بوده و آماده ارائه خدمات فراغتی به شهروندان هستند می‌توان به آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، کتابخانه های عمومی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، فنی و حرفه‌ای، بنیاد شهید و امور ایثارگران، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تبلیغات اسلامی، شهرداری، بهزیستی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیته امداد امام (ره)، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، هلال احمر، دانشگاه‌ها، مراکز بهداشت و اوقاف و امور خیریه اشاره کرد.

گفتنی است؛ شهروندان در سراسر استان می‌توانند با مراجعه به هر یک از ادارات اشاره شده، از برنامه دوره‌های فراغتی آنها آگاهی یافته و نسبت به ثبت نام و استفاده از محتوای علمی، آموزشی، فرهنگی، هنری، مذهبی و پژوهشی آن اقدام کنند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 67436 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35759 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11170 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7841 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1963 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1500 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1935 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1358 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1416 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1407 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1199 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 99 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 177 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 86 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 242 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 104 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 292 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 138 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 115 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 104 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 273 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1778 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 110 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 125 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 116 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 107 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 131 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 105 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 152 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید