پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
64962
۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
121 بازدید
۰

رد پای آقازاده‌ها در اسپانسرها و قراردادها دیده می‌شود

مالک باشگاه تراکتور با انتقاد از تصمیم مسئولان فدراسیون فوتبال گفت: رد پای آقازاده‌ها در اسپانسر ها و قرارداد ها دیده می‌شود.



رد پای آقازاده‌ها در اسپانسرها و قراردادها دیده می‌شود
رد پای آقازاده‌ها در اسپانسرها و قراردادها دیده می‌شود

مالک باشگاه تراکتور با انتقاد از تصمیم مسئولان فدراسیون فوتبال گفت: رد پای آقازاده‌ها در اسپانسر ها و قرارداد ها دیده می‌شود.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، محمدرضا زنوزی شامگاه جمعه درباره برگزاری جلسه با یک نماینده از این تیم، اظهار کرد: باید با مدیر عامل تمامی باشگاه‌ها جلسه بگذارند، ما مطیع جمع هستیم هر تصمیمی در آن جلسه گرفته شود اعمال خواهیم کرد.

وی با اشاره به دلیل برگزاری بازی‌ها به برنامه رادیویی چهارچهار دو رادیو جوان گفت: از تبلیغات محیطی هزینه دریافت کرده‌اند تا بازی‌ها برگزار شود و پرداختی‌ها را به شستا انجام دهند.

زنوزی درباره حضور آقازاده‌های فدراسیون فوتبال اظهار کرد: فرزندان آنها ویلموتس را وارد فوتبال می‌کند و پسر فرد دیگری برای او وکیل می‌آورد. علت حضور فرزندان برخی افراد در فوتبال چیست؟

مالک باشگاه تراکتور افزود: ۱۵ باشگاه اعلام کردند که بازی نمی‌کنند اما کسی حرف ما را نمی‌شنود؛ باشگاه‌های شهرستانی هم باید اظهار نظر کنند و حقوق آنها و لیگ‌های دسته یک در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه مردم هزینه فوتبال را پرداخت می‌کنند تاکید کرد: رد پای آقازاده‌ها در اسپانسرها و قراردادها دیده می‌شود این در حالی‌ست که آن مسئولیتی ندارند.
زنوزی به وجود ایراد اساسی در ورزش تاکید کرد و گفت: فدراسیون فوتبال به نوعی بنگاه اقتصادی‌ست بنابراین افرادی که در مدیریت بیزینس قوی هستند باید در آن نقش پررنگی ایفا کنند.

مالک باشگاه تراکتور با اشاره به موفقیت افرادی مانند دایی مجیدی و مهدوی کیا در حوزه اقتصادی و فوتبال اشاره کرد و گفت: این جوانان سرمایه‌های مملکت هستند و به علت ۷۰، ۸۰ میلیارد پول شستا نباید سرمایه‌های کشورمان را از بین ببریم.

وی درباره وضعیت حضور این تیم در لیگ برتر خاطرنشان کرد: اگر به بیانیه‌ای که تنظیم کردیم رسیدگی نشود آن را به فیفا می‌فرستیم.

زنوزی در پایان با اشاره به ضعف اساسنامه تصریح کرد: مدیران نمی‌توانند هر جا که به نفعشان پشت فیفا و در جای دیگر پشت وزارت ورزش پنهان شوند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64962 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60187 بازدید ]
8 سال پيش [ 35380 بازدید ]
9 سال پيش [ 20684 بازدید ]
6 سال پيش [ 20307 بازدید ]
5 سال پيش [ 13981 بازدید ]
8 سال پيش [ 13696 بازدید ]
9 سال پيش [ 12606 بازدید ]
6 سال پيش [ 10843 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9720 بازدید ]
6 سال پيش [ 9262 بازدید ]
4 سال پيش [ 9040 بازدید ]
4 سال پيش [ 8582 بازدید ]
5 سال پيش [ 7899 بازدید ]
7 سال پيش [ 7892 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
3 سال پيش [ 7771 بازدید ]
4 سال پيش [ 7532 بازدید ]
5 سال پيش [ 7507 بازدید ]
3 سال پيش [ 6911 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1343 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1104 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1099 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 933 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 996 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1063 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 971 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 969 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 904 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 855 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 853 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 436 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 76 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 251 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 56 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 97 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 189 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 61 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 56 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 77 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 234 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 75 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 143 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 73 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 51 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 63 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 65 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 136 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 157 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 102 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید