دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ /
64786
۱۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
3 بازدید
۰

از پیام جنجالی هکر تا یک شایعه عجیب

باشگاه تراکتور اعلام کرد که صفحه اینستاگرام این باشگاه با حملات سایبری مواجه شده است اما این اتفاق حواشی زیادی هم به دنبال داشته است.



از پیام جنجالی هکر تا یک شایعه عجیب
از پیام جنجالی هکر تا یک شایعه عجیب

باشگاه تراکتور اعلام کرد که صفحه اینستاگرام این باشگاه با حملات سایبری مواجه شده است اما این اتفاق حواشی زیادی هم به دنبال داشته است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، ساعتی پیش از صفحه اینستاگرام باشگاه تراکتور ناتیفیکیشنی برای یک لایو برنامه ریزی نشده اعلام شد و محتوای آن نیز عجیب و باورنکردنی بود؛ پخش موزیک استانبولی و چهره یک نوجوان که به نظر می‌رسید غیر ایرانی است. البته چند دقیقه بعد این لایو که هزاران بیننده هم داشت قطع شد و تصورها بر این بود که یکی از کارکنان رسانه ای باشگاه اشتباهی لایو رفته است اما حالا باشگاه تراکتور شایعات را تایید کرده و در بیانیه ای کوتاه نوشته که پیج اینستاگرام تی تی های شهر تبریز «با حملات سایبری مواجه شده است».

صفحه اینستاگرام تراکتور چندی پیش تیک آبی گرفت و همین موضوع از سوی باشگاه قرمزپوش آذربایجان به عنوان یک دستاورد معرفی شد اما حالا «از دسترس خارج شدن آن» دوباره انتقاد شدید هواداران را به دنبال داشته است.  نکته جالب این که پس از هک شدن سایت، پرچم کشور ترکیه روی پروفایل قرار گرفته و در بیو نیز جمله ای به زبان استانبولی نوشته شده. همچنین مشخص است که نام هکر Eren Omar است. صفحه اینستاگرام تی تی ها ۴۸۷ هزار دنبال کننده دارد.

باشگاه تراکتور در بیانیه کوتاه خود نوشته است:

«بار دیگر مراتب عذرخواهی خود را از هواداران عزیز اعلام می‌نماییم. مطمئن باشید تا زمان برطرف شدن این مشکل و بازگشت پیج رسمی لحظه‌ای بیکار نخواهیم نشست.»

این اتفاق در حالی رخ داده که لایو چند هزار نفری که پیش از اعلام هک شدن صفحه اینستاگرام باشگاه تراکتور شائبه ها و شایعات زیادی به وجود آورده و برخی ها حتی هک شدن را نوعی بهانه برای پوشاندن یک اشتباه سهوی می دانند. البته این یک فرضیه اثبات نشده است و با توجه به جملاتی که در بیوی این صفحه درج شده، می تواند حدس زد که این اتفاق یک حمله سایبری (هک شدن) به حساب می آید. جمله ای که فردی که مدعی است هکر صفحه تراکتور است در بیوی این صفحه گذاشته به این معنی است: “افتخار ما به دانسته هایمان است نه اتفاقات روتین دوروبرمان.” جمله ای که بیشتر شبیه، شعار هکرهای فضای مجازی است.

از پیام جنجالی هکر تا یک شایعه عجیب

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64786 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57628 بازدید ]
7 سال پيش [ 32885 بازدید ]
8 سال پيش [ 18257 بازدید ]
5 سال پيش [ 17869 بازدید ]
5 سال پيش [ 11571 بازدید ]
7 سال پيش [ 11306 بازدید ]
8 سال پيش [ 10201 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8452 بازدید ]
7 سال پيش [ 7367 بازدید ]
5 سال پيش [ 6944 بازدید ]
3 سال پيش [ 6829 بازدید ]
3 سال پيش [ 6305 بازدید ]
4 سال پيش [ 5626 بازدید ]
6 سال پيش [ 5589 بازدید ]
2 سال پيش [ 5568 بازدید ]
4 سال پيش [ 5369 بازدید ]
3 سال پيش [ 5326 بازدید ]
3 سال پيش [ 5292 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 7 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 8 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 8 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 8 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 8 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 8 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 8 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 8 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 22 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 8 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 593 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 8 روز پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 28 روز پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 37 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 روز پيش [ 4 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید