پنجشنبه, ۵ شهریور ۱۴۰۵ /
64474
۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۹
160 بازدید
۰

نگاهی به مسیرهای سی‎وسومین دوره تور دوچرخه سواری آذربایجان

سی و سومین دوره تور دوچرخه سواری نیمه حرفه ای ایران (آذربایجان) با حضور ۸ تیم خارجی و ۵ تیم داخلی از هشتم مهرماه آغاز خواهد شد و رکابزنان در شش مرحله با یک دیگر رقابت خواهند داشت. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تاکنون ۵ تیم داخلی به ترتیب تیم ملی […]



نگاهی به مسیرهای سی‎وسومین دوره تور دوچرخه سواری آذربایجان
نگاهی به مسیرهای سی‎وسومین دوره تور دوچرخه سواری آذربایجان

سی و سومین دوره تور دوچرخه سواری نیمه حرفه ای ایران (آذربایجان) با حضور ۸ تیم خارجی و ۵ تیم داخلی از هشتم مهرماه آغاز خواهد شد و رکابزنان در شش مرحله با یک دیگر رقابت خواهند داشت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تاکنون ۵ تیم داخلی به ترتیب تیم ملی جمهوری اسلامی ایران ، شهرداری تبریز، پیشگامان کویر یزد، تیم دی اف تی ایران، تیم گون آی تبریز و هشت تیم خارجی آلمان ،هلند،بلژیک، روسیه، آذربایجان، لیتوانی، چک و قزاقستان در این تور حضور خواهند داشت.

سی و سومین دوره توربین المللی ایران آذربایجان در شش مرحله به مسافت ۹۹۹/۷ کیلومتر در مسیر استانهای آذربایجان غربی ، اردبیل و آذربایجانشرقی برگزار خواهد شد. مرحله اول در مسیر تبریز به ارومیه به مسافت ۱۵۱ کیلومتر روز یکشنبه هشتم مهرماه نود وهفت برگزار خواهد شد که نسبت به مسیر های بعدی برای رکابزنان کار سختی نخواهد بود و تنها این مسیر کوهستانی نیست که تمام مراحل بعدی بسیار سطح بالایی دارند و مسیر های تمام کوهستانی خواهند بود.

مسیر تبریز – ارومیه به دلیل وجود دریاچه زیبای ارومیه زیبای خاصی هر ساله یکی از زیبا ترین مراحل تور بشمار می آید که امسال نیز یکی از زیبا ترین مراحل تور این مرحله می باشد. مرحله دوم در مسیر ارومیه به منطقه ازاد تجاری ارس به مسافت ۲۰۹٫۴ کیلومتر روز دوشنبه نهم مهرماه نود وهفت برگزار خواهد شد که این مسیر هم به دلیل زیبایی های طول مسیر و هم به دلیل شرایط کوهستانی مسیر برای رکابزنان روز بسیار خوبی را رقم خواهد زد این مسیر طولانی ترین مسیر سی و سومین دوره تور دوچرخه سواری آذربایجان خواهد بود. مرحله سوم در مسیر منطقه ازاد تجاری ارس به تبریز به مسافت ۱۵۰ کیلومتر روز سه شنبه دهم مهرماه نود وهفت برگزار خواهد و رکابزنان با طی این مسافت دوباره به شهر تبریز خواهند رسید این مسیر هم یکی از مسیر های کوهستانی و سطح بالایی است و می توان گفت امسال تمام مسیر های تور دوچرخه سواری آذربایجان از تمامی لحاظ در شرایط بسیار بالایی خواهند بود که امیدواریم این تور در سال های آینده به طور حرفه ای برگزار شود.

مرحله چهارم این تور در مسیر تبریز به سرعین که به مسافت ۱۹۶ کیلومتر روز چهارشنبه یازده مهرماه نود وهفت برگزار خواهد شد که یکی از بهترین مسیرهای تور به حساب می آید. مرحله پنجم از سرعین به شهر تبریز به مسافت ۲۰۱ کیلومتر روز پنجشنبه دوازدهم مهرماه نود وهفت برگزار خواهد شد که یکی از بهترین و زیبا ترین مسیر های این تور به حساب می آید و با توجه به شرایط جغرافیایی این منطقه این مرحله از تور نیز به عنوان یکی از جذاب ترین مراحل تور می باشد. مرحله نهایی و ششم تورسی و سوم روز جمعه سیزده مهر ماه در تبریز مقابل لاله پارک به مسافت ۹۱ کیلومتر برگزار خواهدشد تا سی و سومین دوره تور هم به کارش پایان دهد.

تور بین المللی ایران (آذربایجان) هر ساله با رشد بسیار خوبی همراه بوده است و امسال نیز نسبت به سال های گذشته و دوره های قبل از تمامی لحاظ در سطح بسیار خوبی برگزار خواهد شد.

مراسم افتتاحییه سی و سومین دوره تور دوچرخه سواری ایران-آذربایجان روز شنبه از ساعت ۱۷/۰۰ با حضور مسولین استانی و کشوری و در سالن آمفی تئاترهتل پارس برگزار خواهد شد و شروع مسابقات روز یکشنبه هشتم مهرماه از پارک ائل گلی به سمت شهر ارومیه خواهد بود.

انتهای پیام/س

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 64474 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60621 بازدید ]
9 سال پيش [ 35852 بازدید ]
9 سال پيش [ 21108 بازدید ]
7 سال پيش [ 20696 بازدید ]
6 سال پيش [ 14415 بازدید ]
9 سال پيش [ 14112 بازدید ]
9 سال پيش [ 13049 بازدید ]
7 سال پيش [ 11254 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9662 بازدید ]
5 سال پيش [ 9416 بازدید ]
5 سال پيش [ 9044 بازدید ]
6 سال پيش [ 8321 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8273 بازدید ]
3 سال پيش [ 8187 بازدید ]
5 سال پيش [ 7925 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1648 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2105 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1652 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1587 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1624 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1692 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1326 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 166 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 137 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 168 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 306 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 204 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 167 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 250 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 156 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 157 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 200 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 338 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 215 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 182 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 164 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 196 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 215 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 191 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 144 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید